Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz Yodamest #82295 üzenetére
Nem nagyon van más opció, minthogy kiszeded a lapot, leszeded róla a sallangokat és ha megfelelően hozzáférsz, megpróbálod kiszedni. Megnézheted hogy tudsz e valamit alakítani rajta. A jövőben egy pci riser megoldhatja a kártyacsere gondokat, de egyszer majd azt is ki kell venned. Egyszer
-
szika87
aktív tag
válasz Yodamest #72956 üzenetére
Közbe sikerült megoldanom a problémát, elképesztő mennyit szenvedtem vele,de úgy néz ki valamiért a UPC-től kapott lan kábel nem tetszett neki (elég hosszú volt mondjuk kb 2m) nem tudom mi köze lehetett hozzá. Ráadásul azért vetettem el a kábel problémát első körben, mert a céges laptop pedig felismerte azt is. De nem hagyott nyugodni a dolog, kipróbáltam két másik rövidebb lan kábellel, és láss csodát működik. Nevetséges tudom, de ennyi volt a probléma, ha másnak se látja a netet és azt jelzi nincs bedugva kábel, és már mindent kipróbáltatok az égvilágon, akkor egy próbát tegyetek ezzel kapcsolatban is.
We are here for a good time, not a long time.
-
szika87
aktív tag
válasz Yodamest #72955 üzenetére
Ugyanezzel a problémával küzdök, vettem egy vadiúj Asus Z390 TUF Gaming lapot. És két napja szenvedek vele hogy összehozzam a netet rajta, totál sikertelenül, millió videó fórum, friss windows stb és beállítás ellenére se jó. Míg a laptopba ha bedugom azonnal felismeri tehát nem kábel baja van. Bár nincs net de a cd-jéről telepítettem minden drivert és ez sem segített. Tanácstalan vagyok én is.
We are here for a good time, not a long time.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Star Citizen
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest