Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #72688384 #75513 üzenetére
Meg kell nézni a gyártó saját monitorozó programjával, és ha az ott kiírtak egyeznek a BIOS-ban látható értékekkel, akkor a HWinfo írt ki hülyeséget (Aida64 se jobb). Ezért is írtam, hogy amit ezek a monitorozó programok kiírnak, azokra nem lehet adni. Vagy a BIOS-t kell megnézni, vagy a gyártó saját monitorozó programját, mert az biztosan tudja, hogy honnan és mit kell kiolvasni. A többi program meg vagy tudja, vagy nem. Én úgy vettem észre, hogy többször nem, mint ahányszor igen.
Találkoztam már 12V esetén 4,7V körüli értékkel, 0 rpm-es venti fordulatszámmal (vagy akár 0 és max érték között folyamatosan váltakozó számmal, ahol vagy a minimumot, vagy a maximumot mutatta, felváltva), de láttam már 200C fokos hőmérsékletet is (ami a BIOS-ban is, meg a gyári monitorozó programmal is 45C fok környéke volt), és még sorolhatnám. Vannak dolgok, amik a későbbiekben aztán javításra kerülnek ezekben a programokban, és az újabb programverziók már a helyes értéket írják ki, de vannak, amik sok év múltán is ugyanúgy maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel D945GCLF2D Mini-ITX
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest