Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az emberek jelentős része a főkamerát használja szinte kizárólagosan. Én azt gondolom, hogy inkább legyen egy jó főkamera, mint egy gyenge ami mellett van még 3 semmire sem használható (dedikált makró 3mp, értékelhetetlen ultrarwide stb). Akinek ennél több az igénye nyilván nem ezt fogja megvenni (én jelenleg egy 15 PM-ot használok a kamerák miatt).
A környezetemben simán tudnák mondani 10 olyan iPhone felhasználót, akinek az egy kamera simán elfogadható. Az is igaz, hogy ebből 6 nem fog SE-t venni, mert neki jobb kell annak ellenére, hogy az SE-vel is simán boldog lehetne. -
KrisRai
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Sokaknak nem nagyon számít a plusz kamera. Én szeretek fotózni, majdnem 3 évig volt minim, most 14 van. Szerintem ez idő alatt, jó ha 10 alkalommal próbáltam ki a másik kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest