- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Azt hittem van annyira intelligens egy direkt zenekeszito AI, hogy tudja minden zeneben van dob es gitar.
Mármint azokban a zenékben, amit te szeretsz.
Például vonósnégyesben egyik sincs. Mozart zenét ma is szívesen hallgatják ma is. A zenéiben nem emlékszek erre a kombinációra.
Gondolom lehet stílusra pontosítani a zene stílusát. Nagyot dobhat a felhasználói élményen. -
janeszgol
félisten
Jaj be is mondd! En pont par napja fogalmaztam meg azt, hogy az egesz hirdetoi algoritmus mennyire nevetsegesen primitiv. Ugyanazokat latom mindenhol, amit mar megneztem. Ezt nevezik hirdetesnek? Reklamozasnak? Ezt ugy ertsd, hogy megnezek egy inget, es ugyanaz az ing koszon vissza arrol az oldalrol, amit es ahol megneztem. Nem egy masik oldalrol, hogy esetleg ott akcios, vagy netan masik ing. Nem. Ugyanaz ugyanottrol.
De az egesz AI piac rohadt nevetseges. Kertem csinaljon zenet az egyik. Ket kulcsszot adtam meg. Metal, violin. Erre kaptam azt, hogy kalapaccsal utnek egy vasat, es neha valami hegedu vonas hallatszik, de csak neha. Azt hittem van annyira intelligens egy direkt zenekeszito AI, hogy tudja minden zeneben van dob es gitar.
Na meg ami ment a sajtoban honapokig, az a képmanipulalas. Persze ez se ment mindig jol, de erre epitette fel pl a Samsung a sajatjat. Rohadt primitiv es erdektelen. -
nubreed
veterán
Borzalmas ez a világ amit ránk akarnak szabadítani ezek a tech cégek.
-
Z_A_P
addikt
Minden ilyen szarra elso dolgom hogy tiltom, ne nezegess kepeim leveleim lokaciom, felho off, stb (mar amit legalabbis tudok).
-
Azoknak is elő "kell" fizetni, akik eredeti, de a cégek által lelopott tartalmával betanították az MI-t? Vagy ők kapnak legalább egy kedvezményes csomagot?
-
Zsolt,72
senior tag
Nem minden Apple-cucc támogatja az AI-t.
Amelyik támogatja, azon sem kötelező előfizetni ezekre (ha ugyan meg fog valósulni a csupa feltételezést tartalmazó hír).
Nem az Apple az egyetlen gyártó, akivel kapcsolatosan szóba került az előfizetéses AI, mint jövő. Hónapokkal ezelőtt volt hír, hogy a koreai gyártó ugyanezt tervezi.
-
tibaimp
nagyúr
Na, ezért se vennék Apple cuccot....
-
Zsolt,72
senior tag
„Elemzők szerint”
„Nem kizárt”
„Tudni vélik”
„Kérhet”„A Samsung is fontolgatja”
👍 Zéró konkrétum, csupa feltételezés.
Várom az érdemi híreket, melyek nyilván később fognak érkezni. -
A havi 20 dodó, nagyon kevés. Kevés benne a placebo. A havi 40 dollár már magas placebo tartalmú szolgáltatás lenne.
Nem értenek ezek az árképzéshez! -
janimbx
csendes újonc
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
A youtube algoritmus az teljesen katasztrófa lett ... egyszerűen borzalom, először a music appban használták, egyből parkolóra is tettem.. de most már a youtube is..
-
clon
senior tag
A probléma ott lesz majd, hogy aki "nem akar" fizetni akkor azt majd jól ellehetetlenítik a "fizess elő" push és mail üzenetek állandó küldésével.
Van kamerám amire az app állandóan dobálja a push üzeneteket fizessek elő cloud és egyéb szolgáltatásokra gyakorlatilag olyan időszak is volt, hogy jelzett a kamera mozgásra és jött a push én meg megnézném DE előtte dobott egy reklámot és csak utána adta be a videót meg az élő képet (tök jó biztonsági kamerafunkció). -
Az Amazon Music Unlimited is pont ilyen unalmas trágya.
Legalább azon előadókat is mutatná akik hasonló stílusban játszanak.
Régebben használtam Spotifyt. Abban voltak számomra teljesen ismeretlen előadók is ajánlatban. Volt olyan finn együttes amit szerettem hallgatni. Sohasem találtam volna rájuk ajánlat nélkül. -
PuMbA
titán
"Elemzők szerint az AI révén az Apple még jobban magához láncolhatja a lojális felhasználóit, mivel a rendszer tanul a viselkedésből, és személyre szabott lesz."
Hogy mi? A YouTube is borzalmas lett, mert semmi újat nem mutat. 8 évvel ezelőtt tök érdekes videókat rakott be ajánlásra, manapság ontja ugyanazokat a videókat, amit már tökre unok. Borzalmasak ezek az algoritmusok, mert ha nem keresel rá valamire direktbe, akkor ugyanolyan hülye maradok. Ki az aki fizetne értük?
Remélem addig nyomatják ezeket az idióta, egy agysejtes algoritmusokat, hogy 10-20 év múlva összedől az egész és jön a helyükre valami üdítő dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest