Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Nyugodtan viheti az AI-szakembereket a Microsoft
it A Microsoft átvette az Inflection embereinek zömét, valamint a társalapítókat – de az EU trösztellenes hatósága nem piszkál bele a folyamatba. A hollandok elégedetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Elemzők szerint az AI révén az Apple még jobban magához láncolhatja a lojális felhasználóit, mivel a rendszer tanul a viselkedésből, és személyre szabott lesz."
Hogy mi? A YouTube is borzalmas lett, mert semmi újat nem mutat. 8 évvel ezelőtt tök érdekes videókat rakott be ajánlásra, manapság ontja ugyanazokat a videókat, amit már tökre unok. Borzalmasak ezek az algoritmusok, mert ha nem keresel rá valamire direktbe, akkor ugyanolyan hülye maradok. Ki az aki fizetne értük?
Remélem addig nyomatják ezeket az idióta, egy agysejtes algoritmusokat, hogy 10-20 év múlva összedől az egész és jön a helyükre valami üdítő dolog
[ Szerkesztve ]
-
Az Amazon Music Unlimited is pont ilyen unalmas trágya.
Legalább azon előadókat is mutatná akik hasonló stílusban játszanak.
Régebben használtam Spotifyt. Abban voltak számomra teljesen ismeretlen előadók is ajánlatban. Volt olyan finn együttes amit szerettem hallgatni. Sohasem találtam volna rájuk ajánlat nélkül.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
clon
aktív tag
A probléma ott lesz majd, hogy aki "nem akar" fizetni akkor azt majd jól ellehetetlenítik a "fizess elő" push és mail üzenetek állandó küldésével.
Van kamerám amire az app állandóan dobálja a push üzeneteket fizessek elő cloud és egyéb szolgáltatásokra gyakorlatilag olyan időszak is volt, hogy jelzett a kamera mozgásra és jött a push én meg megnézném DE előtte dobott egy reklámot és csak utána adta be a videót meg az élő képet (tök jó biztonsági kamerafunkció). -
janimbx
újonc
válasz Hieronymus #2 üzenetére
A youtube algoritmus az teljesen katasztrófa lett ... egyszerűen borzalom, először a music appban használták, egyből parkolóra is tettem.. de most már a youtube is..
-
A havi 20 dodó, nagyon kevés. Kevés benne a placebo. A havi 40 dollár már magas placebo tartalmú szolgáltatás lenne.
Nem értenek ezek az árképzéshez!Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
aktív tag
„Elemzők szerint”
„Nem kizárt”
„Tudni vélik”
„Kérhet”„A Samsung is fontolgatja”
👍 Zéró konkrétum, csupa feltételezés.
Várom az érdemi híreket, melyek nyilván később fognak érkezni. -
tibaimp
nagyúr
Na, ezért se vennék Apple cuccot....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
aktív tag
Nem minden Apple-cucc támogatja az AI-t.
Amelyik támogatja, azon sem kötelező előfizetni ezekre (ha ugyan meg fog valósulni a csupa feltételezést tartalmazó hír).
Nem az Apple az egyetlen gyártó, akivel kapcsolatosan szóba került az előfizetéses AI, mint jövő. Hónapokkal ezelőtt volt hír, hogy a koreai gyártó ugyanezt tervezi.
-
őstag
Azoknak is elő "kell" fizetni, akik eredeti, de a cégek által lelopott tartalmával betanították az MI-t? Vagy ők kapnak legalább egy kedvezményes csomagot?
-
Z_A_P
addikt
Minden ilyen szarra elso dolgom hogy tiltom, ne nezegess kepeim leveleim lokaciom, felho off, stb (mar amit legalabbis tudok).
[ Szerkesztve ]
OK
-
nubreed
veterán
Borzalmas ez a világ amit ránk akarnak szabadítani ezek a tech cégek.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
janeszgol
félisten
Jaj be is mondd! En pont par napja fogalmaztam meg azt, hogy az egesz hirdetoi algoritmus mennyire nevetsegesen primitiv. Ugyanazokat latom mindenhol, amit mar megneztem. Ezt nevezik hirdetesnek? Reklamozasnak? Ezt ugy ertsd, hogy megnezek egy inget, es ugyanaz az ing koszon vissza arrol az oldalrol, amit es ahol megneztem. Nem egy masik oldalrol, hogy esetleg ott akcios, vagy netan masik ing. Nem. Ugyanaz ugyanottrol.
De az egesz AI piac rohadt nevetseges. Kertem csinaljon zenet az egyik. Ket kulcsszot adtam meg. Metal, violin. Erre kaptam azt, hogy kalapaccsal utnek egy vasat, es neha valami hegedu vonas hallatszik, de csak neha. Azt hittem van annyira intelligens egy direkt zenekeszito AI, hogy tudja minden zeneben van dob es gitar.
Na meg ami ment a sajtoban honapokig, az a képmanipulalas. Persze ez se ment mindig jol, de erre epitette fel pl a Samsung a sajatjat. Rohadt primitiv es erdektelen. -
válasz janeszgol #16 üzenetére
Azt hittem van annyira intelligens egy direkt zenekeszito AI, hogy tudja minden zeneben van dob es gitar.
Mármint azokban a zenékben, amit te szeretsz.
Például vonósnégyesben egyik sincs. Mozart zenét ma is szívesen hallgatják ma is. A zenéiben nem emlékszek erre a kombinációra.
Gondolom lehet stílusra pontosítani a zene stílusát. Nagyot dobhat a felhasználói élményen.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen