- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Jaj be is mondd! En pont par napja fogalmaztam meg azt, hogy az egesz hirdetoi algoritmus mennyire nevetsegesen primitiv. Ugyanazokat latom mindenhol, amit mar megneztem. Ezt nevezik hirdetesnek? Reklamozasnak? Ezt ugy ertsd, hogy megnezek egy inget, es ugyanaz az ing koszon vissza arrol az oldalrol, amit es ahol megneztem. Nem egy masik oldalrol, hogy esetleg ott akcios, vagy netan masik ing. Nem. Ugyanaz ugyanottrol.
De az egesz AI piac rohadt nevetseges. Kertem csinaljon zenet az egyik. Ket kulcsszot adtam meg. Metal, violin. Erre kaptam azt, hogy kalapaccsal utnek egy vasat, es neha valami hegedu vonas hallatszik, de csak neha. Azt hittem van annyira intelligens egy direkt zenekeszito AI, hogy tudja minden zeneben van dob es gitar.
Na meg ami ment a sajtoban honapokig, az a képmanipulalas. Persze ez se ment mindig jol, de erre epitette fel pl a Samsung a sajatjat. Rohadt primitiv es erdektelen. -
Az Amazon Music Unlimited is pont ilyen unalmas trágya.
Legalább azon előadókat is mutatná akik hasonló stílusban játszanak.
Régebben használtam Spotifyt. Abban voltak számomra teljesen ismeretlen előadók is ajánlatban. Volt olyan finn együttes amit szerettem hallgatni. Sohasem találtam volna rájuk ajánlat nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest