- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes, hogy kinek, mit jelent a túllihegés. Lehet igazad van, de közben gyakorlatilag leírtad azt, hogy jött egy frissítés, ami (talán?) nem rontott el semmit, de annak hála kevesebbet tud a telefon.
#28 janeszgol
Mikor elkezdtem követni az S23-as topic-ot (hogy egyszer talán veszek ...) már akkor sem értettem, hogy mi értelme egy külső app-ba (Good Lock) kiszervezni - lassan már alapnak számító - dolgokat. Ráadásul, ha jól olvastam, akkor ezt egy 3rd party cég fejleszti (igaz szoros együttműködésben a Samsung-al).
Kisebb-nagyobb update-ek után gyakran olvasom, hogy x-y Good Lock modul nem működik. Lehet várni x napot, hetet, mire jó lesz → szuper.
Abba már bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha egyszer nem lesz.
Egy tizensok Gybte-os rendszerbe, hogy a tökömbe nem fér ez bele? Az nem válasz, hogy ez ilyen advanced dolog, és az egyszerű felhasználóktól jobb eldugni. Akkor dugják el! Legyen olyan, mint a dev. options minden Android-ban, de legyen a rendszer része. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Plazmacucci #9 üzenetére
"Szerintem meg ki kell zsarolni a gyártókból ... "
Az elképzelés jó lenne, de hogyan akarnád ezt úgy kivitelezni, hogy nem egy ember van (itt a PH!-n is), aki automatikusan (!) előrendeli az új készüléket úgy, hogy az előző kb. még meg sem melegedett a zsebében.#10 dnelb
"Én nem tudom minek köszönhető ez ... "
Szerintem részben annak, amit Plazmacuccinak is írtam. A sztori másik fele, a hatalmas termékpaletta, ami csak számszerűleg nagy, de igazán változatosnak nem mondanám.
Szóval ezt a sok készüléket mind frissíteni kell(ene), és egyre hosszabban ... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lomposfarkas #7 üzenetére
"Az okostelefonok megfelelő működése érdekében ... "
Szerintem pedig inkább meg kell várni az impulzus vásárlók / updater-eke első reakcióit.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest