Aktív témák
-
LLam
senior tag
nah ezt is lekéstem, meg is nézem a vaterát
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
jobban preferálom a cserét mind a kp-t, hiszen valami proci kell nekem is helyette és nm akarok megint hülyeséget csinálni h a64re megyek....a kp-s összeg az kérdés még most is. ha visszaolvastál volna akkor valamiféle képed már lehetne ennek az összegnek a nagyságát illetően.
-
Savage5
senior tag
Egy UP-ot mindenképpen megér.
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
nos.....500as memók kerültek mellé ís így már mindjárt jobban látni a teljesítményét.
1.8-volton 10*250
1.8-volton 9.5*260
superpi lefuttatva rajt, de komolyabb tesztet nm nyomok mert kevés a hűtés (default 46fok, terhelve nyalogatta az 50fokot) -
lacafaca
addikt
jó8 up
-
lacafaca
addikt
fel
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
fel vele
-
lacafaca
addikt
+veszed és leteszteled......nálam 1400mhz-en m1 stabilan 1.25volton.néha fölkúrom 10.5*232re (ez a ramok vége) 1,75volton ha valami combosabb feladat van. ennyi. fagyni sosem fagyott, följebb + már engem nm érdekel hogy mennyi léghűtéssel. gondolom van még benne tartalék (mint lentebb láttad 1.8volton mennyit m1) aki + tuningolni akar annak úgyis +vannak a +felelő alkatrészei a tuninghoz (ram-hűtő-lap)
-
1, 2500+ bartonra (lockos) mennyit kellene rádobni?
2, Megoldható-e pesti átvétel vagy posta jöhet csak szóba?
3, priviben válaszolj plz. hogy el ne felejtsem a dolgot!
[Szerkesztve] -
Guszti
aktív tag
Hi!
Erdekelne, h mondjuk 235-240*10-et mekkora fesszel viszi stabilan... (stabil alatt nem az 1M-es superpi-re gondoltam... mondjuk 20 ora prime KB az mar majdnem nevezheto stabilnak -
trbvszkij
tag
Tbred-B 1800+ JIUHB DLT3C (1,5V alapfesz)-re mennyit kérsz?
Tuningpotenciál jó sok. -
lacafaca
addikt
up
-
lacafaca
addikt
up
-
lacafaca
addikt
-
Solad
addikt
válasz
parandroid #65 üzenetére
naa engem miert takaritottal ki? nem mondtam semmi csunyat
UP! -
parandroid
félisten
A téma kitakarítva, kérek mindenkit, hogy ha nincs vásárlási szándéka, akkor a vételárról alkotott véleményét tartsa magában.
p -
lacafaca
addikt
a proc csere+kp-s srác hívott hogy holnap jön. tehát (bár minden akkor biztos amikor már +történt) a téma holnapig jegelve!
-
ArmanD.
őstag
Akkor az én Barcim érhet vagy 30-at!!
Ingyen Up -
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
eddig a nyerő ajánlat proci +kp (ami az én számításaim szerint 25k-s ajánlat). alighanm ő a nyerő, de amíg a proci +van és nm vitték el, addig természetesen lehet ajánlatokat tenni.....
-
lacafaca
addikt
1.8volton----[link]
-
Solad
addikt
bocsi hogybeleronditottam, csak nem vagyok jo hangulatomban mostanaban.
Up neked! vegyetek vigyetek! jo procc csak nem az en tarcamnak. -
Solad
addikt
lacafaca: KP-ban mennyi lenne? 23?
-
kraftxld
félisten
ára?
-
lacafaca
addikt
eddig Solad ajánlata a nyerő. ha valaki akar 1 ilyen procit az nagyon erőltesse + magát
-
Solad
addikt
Mondja arat es viszem!
ha kell van egy lockos bartonom ami 1.55volton megy 11*200-at es 1.65-on 11*220-at
erre radobnek ha neked is jo
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
1,475v-2200mhz
-
lacafaca
addikt
ha valakinek nm lenne tiszta....ez 1 mobil barton
-
lacafaca
addikt
mivel mostanában kelendőek a barcik így feldobom. előnyben részesítek tbredb cserét.
akkor mehet a licit
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest