Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
7Heads Drago #47 üzenetére
Ó, ha hamarabb szólsz...
De kösz, berakva az úriember az "átgörgetendők" közé. -
SpazzMaticus
tag
Te egyébként serült vagy, unalomból/szórakozásból trollkodsz, vagy csak egyszerűen tényleg ennyire nem megy az értő olvasás ?
Elképesztő...
Harmadjára sem sikerült azt elolvasni amit írtam, csak azt helyette, amit te gondolsz....
Mintha egy tök sükettel beszélgetnék, akinek mindegy hogy mit mondok, nyomja a saját monológját, mert valamivel felb@sztam azt látom, de hogy mivel, azt akkor sem tudnám megmondani ha kényszerítenének...Még valami esetleg ? Felsorolnád az összes játékot is amiben víz van ? Ezekután ez sem lepne meg, kb. az is annyira tartozik ahhoz amit eddig írtam.
Innentől kezdve ha nem haragszol én hátradőlök, és várom mit hozol ki ebből még, de csak olvasóként, nem fárasztom magam válaszokkal...
-
SpazzMaticus
tag
"Ennyi. Semmi más nem tartozik ehhez a témához. "
Így van ember, ennyit írtam, hogy nekem nem jött be, se többet, se kevesebbet.
Meséld már el, hogy mely mondataim utaltak arra, hogy nem tudok elfogadni egy szimpla tényt ?Nem az van, hogy -mint már másodjára derül ki- nem tudsz szöveget értelmezni, és vakon indulatból leragadtál a "nem tetszik" résznél pedig szerinted qrvajó ?
Sem más véleményét nem akartam megváltoztatni, sem a többségi véleményt felülírni. Csak egy hülye hiszi azt, hogy a saját véleménye többet ér mint bárkié, azt hittem ez magától ertetődő.
Csupán miattad flamelünk itt a semmiről, mert te vagy az, aki nem tud tudomásul venni egy szimpla leírt véleményt, és rugózik a nagy semmin.
-
SpazzMaticus
tag
Segítek kicsit, mert a nagy szájhabzás közben elmaradt a szövegértés : ..."Senki, így én sem várok természetesen történelmi hitelességet egy AC-től sőt még a közelébe sem várom"...
Na, és ehhez képest is finoman szólva árkádnak éreztem a hajózást. Érted ? XD..
A Black Flag-et meg próbáltam, ugyanilyen motorcsónak van ott is, vitorlásként még elment, a hangulat elvitte egy darabig, de kb. ugyanaz mint az Odyssey...
-
SpazzMaticus
tag
válasz
rottenbull #24 üzenetére
.
.
-
SpazzMaticus
tag
válasz
montana92 #21 üzenetére
Én azt az első hajóraszállás után, amikor megdöbbenve konstatáltam hogy az ókori háromsorevezősöm versenymotorcsónakként gyorsul, fordul, és manőverezik, és ezzel az egyébként az én fantáziámat mindíg is megmozgató antik görög szigetvilág térképe egy nagyobb méretű stranddá silányul bejárhatóságilag, uninstalláltam.
Senki, így én sem várok természetesen történelmi hitelességet egy AC-től sőt még a közelébe sem várom, de én konkrétan gúnyosan felröhögtem amikor először hajóra szálltam.
A harcrendszere sem kápráztatott el addig, az akkor sokszor szentnek tartott pajzs hiánya, az az ugrabugra helyette... A látványon kívül kétpercenkén ragadtak ki ezek a dolgok bármiféle immerzióból... -
SpazzMaticus
tag
Persze.
Meg nyilván természetesen senki nem akar más magánéletében vájkálni, de egyébként az online világban pedig névtelenül mindenki azt állít magáról, magánéletéről, hátteréről amit akar.Azért az érdekes persze, hogy amikor ez a téma bármely fórumon bármely játék topikjában felmerül, még életemben nem olvastam olyan kommentet hogy : "Ja, ott kockulom le fél életemet a gép előtt", hanem mindenkinek van egyéb hobbija, munkája, kiegyensújozott párkapcsolata, és élete, és sportol is természetesen...
Ez nem neked szól természetesen, -egyáltalán nem vonom kétségbe azt amit mondtál magadról- sőt másnak sem, csak általánosságban írtam ezt...
Én meg pl. kb. ugyanezt tudnám leírni a magánéletemmel kapcsolatban ami te, (kivéve a gamer "asszonyt", -mondjuk ez valószínűleg a korosztálybeli különbség miatt- mert olyannal még csak nem is nagyon "találkoztam" hallásból sem, bár ilyet is mindig sokan írnak...
) és legjobb heteimből is jó ha max. 10-órányi játékidőt tudok kisajtolni...
Persze ezer dolog itt a változó, de személyes tapasztalatom szerint - és senki meg ne haragudjon ezért- olyanok ezek a posztok mindíg, mint mondjuk pl.-fb-on a profilképek :
Távolról, szemüveg nélkül nézve erősen hasonlítanak az eredetire...És természetesen ez mindenkire, így rám is vonatkozik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest