-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
kovi1970 #3948 üzenetére
Amit én tapasztaltam már több gépen is:
- ha az Avast verziót frissített a háttérben és nem vetted észre, hogy újraindítást kér, hibára fut, és nem tud frissülni a Windows Update.
- ha a Windows Update frissített a háttérben, és nem vetted észre, hogy újraindítást kér, hibára fut, és nem tud frissülni az Avast egy esetleges újabb verzióra, valamint előfordul, hogy teljesen leáll a GUI.
Eddig 99%-ban egy-két újraindítás megoldotta a dolgot. -
Cs1csó
titán
válasz
kovi1970 #3948 üzenetére
Ez a legfrissebb builld, és a tényleges újratelepítés megoldhatja. Használd a hivatalos eltávolítóját:Eltávolító segédprogram
Ha megvolt a reboot esetleg futtass egy CCleanert majd tiszta telepítéssel mehet fel újra.
Ha nem oldódik meg gyere vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest