- Mobil flották
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Új hozzászólás Aktív témák
-
atty
tag
Köszönöm a segítséget Monya! Kipróbálom az általad írtakat!
-
atty
tag
Gyári hűtés volt rajta.
Egyébként nem is ez most a kérdés. De úgy látom az eddigi hozzászólásokból, hogy az általam keresett progi nvidia kareszhoz nem létezik. -
atty
tag
Az érdekes az volt, hogy nem csontra fagyott a WinXp, hanem game, film, stb után kezdett el szarakodni, és furcsamódon visszavéve a grafikus kártya órajelein, azóta minden jó!!! Ötlet?
Az egyetlen rossz dolog amit találtunk, a túlhúzott videokártya volt.
[Szerkesztve] -
atty
tag
A fentebb már leírt AtiTool ilyen progi, a tesóm ati kártyáján korrektül működik. Az érdekesség az volt, hogy húzta az Ati 9600pro kareszát és a 3DMark progik lefutottak simán vele, de a WinXP egy idő után mindíg fagyott, ezzel a progival tesztelte és kiderült, hogy túl van húzva, pixelhibákat vétett a kártya, a 3DMark mégis lement!
SZÓVAL mivel ati kártyához létezik ilyen progi (LÁTTAM), ezért érdekelt, hogy nvidiához van-e. A lényeg, hogy tesóm túlhúzott kártyáján is lementek a 3DMarkok, és én a kis Titaniumomra úgy vigyázok, mint a szemem fényére (nincs pénzem most új kareszra), szóval csak akkor húznám, ha 1000%-osan meg tudok győződni róla, hogy így is rendesen megy. NA!
Várom a válaszokat
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
atty
tag
Kérlek olvassátok el a kérdést rendesen! Természetesen ismerem a Rivatuner progit, de az nem tesztel!
-
atty
tag
up
-
atty
tag
up.
-
atty
tag
Na újra itt vagyok. Az MSI driver-ről annyit, hogy nekem Asus kártyám van, méghozzá Asus Gef4Ti4200 128MB, nem hiszem, hogy jó lenne hozzá. Egyéb ötletek?
-
atty
tag
Szerintem sokan nem értettétek az indító kérdést! Egy olyan progiról lenne szó, ami az órajelet automatikusan emeli és emellett teszteli a kártyát is, hogy nem vét-e hibát ezen az órajelen. Persze manuálisan mindenki tud tuningolni (majdnem
), a lényeg, hogy a tuningolt kártya jól működik-e. Vannak progik, amikkel lehet tesztelni, de ez az említett ATI Tool a tuning mellett automatikusan tesztel is, és ha hibázik a kártya, akkor visszavesz az órajelből, a végén pedig felkínál egy általa jónak talált tuning frekvenciát, amit ha akarsz elfogadsz, ha nem akkor nem. Nahhhh!
Én is érdeklődve várom a válaszokat: Nvidiás kareszhoz leledzik ilyen progi?
Csak holnap tudok újra benézni, a segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest