- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Sokkal jobb a toxic egy x700pro simánál?
-
he7edik.
addikt
'' Jó kis kari a toxic, asszem x800 szintű majdnem! Ezt egy tesztben olvastam ''
Igen 1024-ben szürők nélkül a X800XT is csak 15-20 fps-t vagy még annyit se HL2 pl. 2fps-t, dupla árért -
mh197
őstag
Gondoltam, de azért egy próbát megért!
Amúgy én is inkább az ati kártyákat szeretem, de most ez jött össze egy cseréből. Ez van, de amint tudom cserélem le ati-ra!
Most szerintem érdemes egy kicsit várni, mert pl x800-at két héttel ezelőtt még 60k alatt nem láttam, de pl múlt héten már volt 50k körül is! Vszínű egy kicsit kibírom majd ezzel a talicskával, és veszek egy normális x800-at!
P.s. : Jó kis kari a toxic, asszem x800 szintű majdnem! Ezt egy tesztben olvastam -
he7edik.
addikt
AZ
-
rocket
nagyúr
Valoszinu mas miatt fagyott ki, ezek valogatott gpu/memoriaju kartyak, tehat olyan magot meg memoriat kaptak amik biztos, hogy stabilan birjak a APE altal megemelet orajeleket.
Egyebkent nagyon szep szinu a kartya, az egyik legszebb szinkombinacio amit valaha vga-n lattam -
rocket
nagyúr
Sapphire hazi overdrive funkcioja, gpu/memoria orajelet huzza fel automatikusan.
Toxic szeriahoz van.
Lap aljan irnak rola:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Itt a PH-n a hardverpiacon Memétől (neki is ilyen van) 46.000.-ért. Bótban 55.000.-ért adják.A hűtése nagyon brutális
eddig 8500LE használtam, szerintem semmivel sem hangosabb mint az volt pedig az X700-ra azt mondják hogy qrva hangos a hűtése.Mondjuk ezt nem lehet összehasonlítani egy sima x700Pro-val sem a teljesitményét (XT mag(475) +1.6 DDRIII) sem a hűtését és ahogy a kártya hűtője narancssárgán világít a házba... Egy szó mint száz meglátod és beleszeretsz
SZERINTEM -
he7edik.
addikt
A címben szereplő progiról tud valaki valamit mondani,mert én az X700Pro Toxic kártyámhoz kaptam ilyet pedig a CD-n csak az x800 sorozathoz ajánlják
Külföldi oldal tesztjében viszont használják ezt a progit az X700Pro-hoz.
Tud valaki valami okosat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest