- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this_is_why
csendes tag
válasz
Dzsuri89 #2724 üzenetére
Gratula a géphez!
Szerintem simán belemegy az italautomatás Dallmayr kávé, csak legyen minél frissebb. Meg gyanítom, hogy ezek magasabb robuszta tartalmúak, ami egy erős reggeli kávénak jó is. Szóval ha olcsón hozzá tudsz jutni, szerintem próbáld ki őket - gondolom több fajta van. -
Voice24
őstag
válasz
Dzsuri89 #2608 üzenetére
Amit tegnap este a fórumtárs linkelt, jóval újabb széria, több funkcióval. Igaz, épp nincs raktáron, meg nem tudom, eleve kinek hogy jön be az emag.
Nem lebeszélni akarlak a 23.460-ról, mert jó gép. Ha ennél maradsz, annak azért nézz utána, hogy ez még az alap, vagy már a butított verzió. this_is_way fórumtárs futott bele ebbe a problémába, kicsit visszaolvasva megtalálod. A butított verzió ismérvei: nincs benne csak tejhabot készítő funkció, illetve ami kívülről látszik: hátul nincs főkapcsoló, és a tápkábel fixen jön a gépből, nem kihúzható. -
Voice24
őstag
válasz
Dzsuri89 #2605 üzenetére
Nekünk tavaly szeptember óta van egy Delonghi, meg vagyunk vele elégedve. Karbantartási költsége lényegében annyi, amennyiből a vizet lágyítod hozzá, illetve amennyiből pár havonta vízkőmentesíted. Zsírzás nincs, néha el kell mosni a főzőegységet és ennyi.
this_is_why: ha most vennék gépet, én sem sokat agyalnék rajta...
-
biker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged