-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Miből jön a tej, véletlenül nem az fojtja vissza (vákuum hatás, nem kap levegőt)?
Egyébként rossz a link, ha ráviszed az egeret, van benne egy hiba. Így jó:
-
Greg Vinous
tag
Köszönöm a tippeket.
Alaposan vissza fogom olvasni ezt a fórumot is, hogy találjak tippeket, ki miféléket használ automata gépekbe.
Azért különösen hálás vagyok, hogy megemlítetted az ízesített Frei kávék automata gépbe nem annyira egészségesek, legalábbis a gépnek nem tesznek jót, mert pont azokon gondolkoztam, hogy veszek elsőre tesztnek.
Végül most 2 csomag, 250g-os Lavazza-t vettem.Azt biztosan tudom, hogy türelem kell az első pár naphoz, mire egyáltalán a gép és bejáratódik és mi is megtaláljuk a jó beállításokat.
Az pedig hetek játéka lesz, hogy különféle babokat próbálgassunk, bár ez számomra az izgalmas része, sok félét kiszemeltem már, amiket szeretnék tesztelni.Itt az első beüzemelés előtt alaposan elolvastam a kézikönyvet és lenne pár kérdésem.
- Első használat előtt a Philips egy alapos átöblítési rutint ír elő. Ez elegendő, vagy ti egyéb lépéseket is javasolnátok?
- Kivettem a főegységet és láttam, hogy alaposan be van kenve több helyen is szilikonzsírral. Gyárilag ahogy szétkenték, ez jó így, vagy szükséges kicsit letörölni, átmosni, lemosni ebből a gyári zsírból?Gép: Philips EP2235/40
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
inf3rno
nagyúr
Hát közben megbeszéltük, hogy az a robotcsaj lesz.
Amúgy van peltier elemes megoldás a hűtésre, tök zajtalan, szerintem beépíthető egy mini hűtött tej vagy tejszín tartó is, ha valaki nagyon elvakult. Pont ez a jó DIY-ben, hogy csak fantázia kérdése, és minden megoldható. Ha meg van már prototípus és tőke, akkor akár tömeggyártásba is vihető további munkával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest