- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JohnnyWeiss #2115 üzenetére
Én Philipset úgy ajánlok, hogy lehet hogy mókolni kell vele hogy jó legyen a nyomás. Az enyémbe kellett egy plusz SBS szelep, ami nem rendeltetésszerű használat, mivel gyárilag vagy rugós-golyós vagy ez a gumimembrános szokott lenni, nálam mindkettő van és még meg is van nyújtva a rugó, fokozva az ellenerőt. Így van crema, lassul a lefolyás, javul a főzet. Nálam. Szubjektív. Ahol van gyári SBS ott nem kell így trükközni. Nem tudom Delonghinál hány helyen és hogyan fokozzák a nyomást, szépek, szebbek a lefolyások amiket látok, mint Philipseknél.
-
törölt tag
válasz
JohnnyWeiss #2118 üzenetére
Nekem jó lenne a négygombos is. Bár az 3510-ben már rutinból lépek a szerviz menübe hogy kotyogósba őröljek kávét.
Nálam mindkét kávé hossza memorizálható ha hosszan nyomva tartom, csak a hosszú az minimum 90-95 ml körül van, annál rövidebb nem lehet. Az 1200-asoknál volt a presszó minimum 40-re korlátozva azt hiszem. -
válasz
JohnnyWeiss #2114 üzenetére
Én még csak nemrég csöppentem bele a témába, de ha visszaolvasol kicsit, akkor megtalálod a nyomozásom eredményét a Lirika kapcsán. Én végül azért pattantam le róla, mert a nyomok alapján eléggé úgy néz ki, hogy ez valami kelet európai piacra szánt butított darab, nem találsz róla se doksit, se mást (és állítólag kapni sem kapsz hozzá a dobozban, ami miatt nem tudom hogy nem ütötték meg a bokájukat a kereskedők vagy a gyártó). YT-n találsz videókat, hogy a rajta levő 4db gombot milyen kombinációkban kell nyomogatni hogy elő tudj csalogatni alapfunkciókat, ez a másikon értelem szerűen nem lesz gond.
Annak kapcsán nem tudok tanácsot adni, hogy a fentiek ellenére pl. belül más/jobb gép e a Saeco Lirika, ha nem gond a buta kezelőfelület akkor akár jó is lehet. Nálam összeségében megszólalt a vészcsengő, így inkább elkerültem, és választottam egy Philipset.
-
oszy
veterán
válasz
JohnnyWeiss #2114 üzenetére
Én a Philipset használom nagy megelégedettséggel. A Saeco nem tudom anyagban (belül) más-e, mint ezek a Philipsek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardverkemping június végén
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest