- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Totta92
tag
Pozitív az akksiról megy, a negatív a pótkerék csavarjáró.
Csomagtartóban van szabadon minden nem burkoltam be direkt a hűtése miatt. Gain is csak félig van feltekerve, és extra basszust nem adok rá mert gyári hangszórók vannak mellette azok ugye le vannak szűrve 125hz-nél, így csak a mélynyomó adja a mélyet, és ha ilyen bass boost sz@rokat rákapcsolok az összes hangszóróra ad nem csak a mélyre.
Azért lett így kigondolva mert 4 csipogó van, meg 4 ami közepet adja, plusz a mély hátul.De babráltam a test kábellel és az lehet a baj szerintem, a rezgéstől hol érintkezett hol nem mert húztam rajta és most jó. Kilazult valamiért.
Pedig minden kábelt forrasztottam szigeteltem rögzítettem rendesen, nem csak összetákoltam, és mégis előjön valami. -
Totta92
tag
Sziasztok!
A minap merült fel nálam egy kis probléma.
Adott egy Pioneer FH-X730BT rádió amit már régebben beszereltem a kocsiba.
Egy idő után kevésnek tartottam a mélyet így pár hete vásároltam hozzá egy Pioneer GM-A3702 erősítőt és TS-WX306B mélyládát.
A problémám ott kezdődik hogy beállítgattam mindent. Nagy hangerőn nem igazán szoktam hallgatni a lényeg nekem hogy utazás közben is lágy "dögös" mélyet halljak a zene mellé.
De hát akinek van ilyen rendszere egyszer úgyis kipróbálja hogy mennyi lehet a max.
Közepes hangerőnél nagyobb terhelésnél az erősítőm magától kikapcsol van rajta egy kék led az el is alszik. Majd kb 5 perc után újra életre kel.
Arra tippelek hogy valamiért letilt de ez mitől lehet? Kevés neki az akksiből felvehető áram? Vagy kicsi a mély teljesítménye és mielőtt elszállna lekapcsol?
Lehet hülyeségekre gondolok de lövésem sincs mi lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest