- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
battyan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlatokat írni egy teljes hangrendszert illetően, hogy merrefelé kacsingassak a zenei ízlésemnek (hip-hop) és a rendelkezésre álló helynek (Opel Corsa C) és a rá szánt összeg (max 200 ezer, ha mondjuk 210, vagy 220 az még okés). Sajnos még külföldön vagyok és vissza is kell majd jönnöm, így nincs időm megvárni egy-egy jobb apróhirdetést, tehát inkább az új termékek érdekelnének.
Leírom, hogy én miket nézegettem, ha lehet pótoljátok ki, vagy javítsátok ki, ha ez így nem lenne jó.Fejegység: Alpine UTE-72BT vagy Alpine CDE-180R
Első szett: ?
Mélynyomó: Alpine swr12D4 (ehhez még kell láda) vagy JBL GT5-2402BR (bár nem tudom ez mennyire férne be a Corsaba)
Erősítő: ?További kérdésem lenne, hogy úgy jobb lenne,h ha az első szett és a mélynyomó egy erősítőről menne, vagy annak kell külön egy erősítő? Vagy a fejegység is elbírná?
Nem hártány,h ha a ringatná a zene a visszapillantó tükröt, de inkább a zene minősége legyen a lehető legjobb, persze sok sok méllyel.
Nem zárkózom el a használt termékektől sem, de gondolom a jövőhétre már más lesz a felhozatal.
Köszönöm, hogy szántál rám pár percet. -
battyan
csendes tag
válasz
PiciPeti #47447 üzenetére
Ezt örömmel hallom.
Legtöbbet hip-hop/rap zenét hallgatok, azokból is a régebbieket. Tuning találkozókon hallottam ezt-azt, de akkor még távolinak tűnt, hogy egyszer majd nekem is lehet egy hasonló, így annyira nem maradt meg meg semmi. Szeretem a mély hangokat a zenékben, de csak ha az tiszta is, sajnos ezt nem minden autóhifi tulajdonos mondhatja el magáról. Úgyhogy nálam inkább a minőség a fontosabb a teljesítmény mellett.
-
battyan
csendes tag
Sziasztok!
Össze tudnátok nekem állítani egy komplett autós hangrendszert kb 150-200 ezer forintból?
A gyári szeretném lecserélni, úgyhogy kellene fejegység, mélyláda, erősítő, hangszórók, kábelek. Melyikből milyet érdemes vennem, hogy nagyjából egy szinten legyenek a különböző alkatrészek? Nem fontos a csilli-villi bluetoothos, stb extrákkal rendelkező fejegység sem, a lényeg, hogy jó szóljon, persze ha jó áron van benne, és még jól is szól, akkor jöhetnek az ilyen extrák is. Konkrét típusokra lennék kíváncsi, melyik alkatrészből melyik márkát érdemes választani? Esetleg érdemes szétnézni a ahsznált piacon is? Egy háromajtós kis Opel Corsába menne a cucc.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest