- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
elsősorban budapestiekhez fordulnék. [ilyen] kábelt keresek, de csak online találtam. van bolt budapesten szerintetek, ahol személyesen is meg tudom venni?
-
Agostino
addikt
válasz
Agostino #42989 üzenetére
hoztam pár képet a rendszerről, nem tudom jó-e vagy rossz a bekötés, nem is nagyon értek hozzá. a mélynyomó egy sennett sonic boom, erősítő blaupunkt bsx 160. kép kép kép. ha ezek oké, akkor már csak azt kellene tudni a fejegységen mi a teendő, hogy a mélynyomó nyomjon, az autó hangszórói meg foglalkozzanak a többivel
-
Agostino
addikt
válasz
LógaGéza #42976 üzenetére
szia
köszi a tippet, holnap lefotózom a csomagtartó tartalmát meg ahogyan lehet a kábelezést is, és meglátjuk mit lehet kihozni a dologból. tudok mindenféle cuccot állítani a fejegységen, a hozzászólásodra született válaszokban felvetetteket is. majd még azt lenne jó tudni, mit hova kell állítani, hogy a lehetőségekhez képest jól szóljon a rendszer. hz stb értékek nekem semmit sem mondanak, egy kb érték tökéletesen megfelel, hogy mit hová tekerjek. amolyan arany középút.
-
Agostino
addikt
sziasztok
vettem nemrég egy használt autót, amiben van egy ilyen pioneer fejegység, hátul erősítő meg mélynyomó. nem nagyon kurkásztam még szét a cuccot mert sem időm sem kellő szakértelmem nincsen hozzá. most pusztán csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a fejegység tud-e olyat, hogy a mélyet inkább csak a mélynyomó adja, az autó ajtóba épített hangszórói ne erőlködjenek a témával. letöltöttem a manualt de azt sem nagyon tudom hogyan keressek a témára.
-
Agostino
addikt
üdv
van egy jvc kdr411-es fejegységem a kocsimban, mac 2*2 hangpár, ajtóban egy meg műszerfalban a gyári helyeken. most mivel elektronikázni kell amúgy is a kocsit hátra arra gondoltam kigazdálkodok a szűkös keretek között egy aktív mélynyomóra valót, hogy legyen egy kis dörmögés. egészen konkrétan erre a blaupunktra gondoltam. a cél az, hogy ne a kisnégyes erőlködjön ha mélyet akarok.
-
Agostino
addikt
ahoi
megint itt, nem is akarok sok vizet zavarni. időközben megjött a mac rendszerem, be is lett szerelve. nem semmi hangcucc ez. akkora mélyet üt, hogy az egész autó beleremeg, ami ekkora hangszóróktól nem rossz teljesítmény szerintem. hamarabb kezd el az autó torzítani, mint a tányér : )) személy szerint nagyon meg vagyok elégedve és bátran ajánlom mindenkinek.
-
Agostino
addikt
ahoi
nem tudom már visszamondani a mac-et, a futárnál van. ha annyira borzasztó, ott a 15 napos visszaküldési lehetőség.
akkor a tisztánlátás végett, mi is kell nekem. csak új cucc, semmi használt. : ))) illetve kellett. van egy tizennégy éves autóm, hetente ha 120 kilométert megyek vele. 3 * (20km+20km), heti szinten tehát közel 3 órát használom a kocsit. ennyit, a többiben ott áll kint az utcán, mert sétálok ha tehetem minden hova. van benne egy gyári semmire sem való rendszer. a hangja borzasztó. akkoriban biztosan jó volt, mostanra semmit sem ér. a mélyet nem is ismeri a magas sok. piaci értéke egy sört nem ér. ennek a helyére akartam egy olyant, ami csak, ha picit tisztábban szól és fellelhető benne a mély, nekem már tökéletes. a keretem nem sok. 15 k, volt egy melóm, kifizettek, gondoltam ennyivel meglepem magam. persze tudom, lehet tenni rezgéscsillapítót az ajtóba, mélynyomót a csomagtartóba, erősítőt az ülés alá... de nekem ez nem igény : )) szóljon szebben az MR2 és tök happy vagyok, eskü : )) visszatérve az árra. tényleg nem értek hozzá, de a 15k környékén tanyázó szettek el nem hiszem, hogy ilyen borzasztóan eltérnek egymástól. ha makk (hogy beilleszkedjek) annyira szar, gyanítom piacképtelen lenne. nekem egyébként a boltban detto azt mondták, mint felettem az úriember. van olyan jó.
ezen szerintem ne vesszünk össze. nektek nem jön be a mac, mert gondolom az autóhifi sem áll meg 15 ezer forintnál és a barát beforrasztja szakszerviznél. : ) itt a cucc szerdán, be is rakjuk, ti meg kaptok tőlem egy beszámolót. az vagy jó lesz, vagy rossz. ha rossz, jogos, ti megmondtátok én bukok annyit, amennyivel visszaküldöm az egészet. ha jó, én nagy vigyorral tolatok ki a garázsból : )))) és ez a lényeg, nem?
-
Agostino
addikt
válasz
mandras81 #13446 üzenetére
használt vagy nem használt, azért amit fentebb flashback kolléga írt valahol jogos. nem is akarom a dolgot tovább görgetni mert erősen offban vagyok és a topic nem erről szól. makkaudiót meg miért adnám el? ha annyira rossz, hogy levakarom magam, szépen visszaküldöm és én balra, ők jobbra. nekem nem versenyre kell, a gyári rendszert akarom egy fokkal jobbra lecserélni. szerintem ezt hozni fogja az új. az autóba ilyen téren meg nem akarok több pénzt ölni, hiszen pár év múlva magát az autót fogom lecserélni nem a hangoskodást.
-
Agostino
addikt
válasz
mandras81 #13443 üzenetére
ezzel a háesszel zárom is magam. ha gáz a rendszer visszaküldöm, de a hertz ahogy nézem egy darabig elúszott itthon. inb4 nem hallgatok rátok, de. a forgalmazók viszont vállvonogatnak.
offba, neked, andrás : ha definiálni szeretném akkor azon alkatrészeket nem szeretek használtan venni, amiket nagyon szét lehet hajtani. ha ismerem a tulajt, mondjuk hangszórók esetén, és tudom hogy tegyük fel lágy jazzt hallgatott a teljes rendszere hangerejének tíz százalékán, akkor azt mondom jöhet a hangrendszer. de egyébként mi a garancia arra, hogy valaki nem decibelversenyt rendezett velük?
-
Agostino
addikt
ahoi
peches kalandsorozatom története. tanácsotokra megrendeltem a hertz dsk 165-ös szettet még szombaton. már szinte mindent beterveztem a hétre, amikor is tegnap gondoltam magamban, a biztonság kedvéért felhívom a boltot, mi újság, mennyi lesz a fuvarköltség meg ilyen és ehhez hasonló általános adatok. ekkor közölték velem, hogy felejtsem el az egész történetet, a gyárban nyári szünet van, legkorábban bármiféle termék csak szeptember eleje körül lesz várható, nekik legalábbis már semmi sincsen raktárok. hát jó, lemondtam a rendelést. másik boltot is felhívtam, ezt a nyári szünet sztorit ő is megerősítette, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy szerinte a szeptember is kétséges, lévén a beszállító csődöt jelentett. ez csak pletyka vagy realitás azt nem tudom, de ezzel le is mondtam az egész hertz témakörről. a szett megoldást nem adtam fel. egy ezressel drágábban de lett végül találat egy mac audio rendszer személyében. egyébként innen jár a köszönet az autohifi-city munkatársának zsoltinak, aki mindenféle ostoba kérdésemre türelemmel válaszolt : )))
-
Agostino
addikt
válasz
orbano #13417 üzenetére
ahoi
senki, csak tudom, ha tökéleteset akar az ember, többet kell beleáldoznia - jó a kalaptartós hátsó hangszóró pont szar példa, tűzzelvassal - második olvasatra már értem a célzásod, fontossági sorrendre gondolsz. van benne valami egyébként, jogos. tl,dr: félreértettelek : ))
-
Agostino
addikt
ahoi
okés, ha lesz keret, olyan lesz. kimentem a kocsihoz megnézni mennyire könnyen jönnek a le a védőrácsok és azt kell mondjam sima ügy volt. hoztam is pár képet. igazából csak azért fotóztam, hogy estleg olyan csatlakozót lát itt egy szakértő, amire a fotó alapján szükség volna, akkor azt jó előre meg akarom venni mire ideér a futár. [oldalsó hangszóró leírása] , [magas] , [ugyan ez hátulról] [emigyen csatlakozik]
-
Agostino
addikt
ahoi
köszönöm szépen maradéktalanul megvilágosodtam : ))))) a magasak beleférnek majd szerintem a régiek helyére, inkább az a hely nagyobb, mint a magas. de ezt már valahogy megoldjuk. gondoltam rá, hogy kell majd erőlködő is, de első körben van egy karosszéria elemem amit végre rendesen le kellene fújni.... : ((
-
Agostino
addikt
válasz
orbano #13404 üzenetére
ahoi
húha, ez a szett egészen jól néz ki. youtube tesztek alapján tényleg szépen szól. akkor már csak pár láma kérdésem maradt : )))) kell ehhez a rendszerhez erősítő, hogy [ennyire] legalább szóljon? ha jól látom akkor a srácnak nincsen. a másik meg csak annyi, hogy ezeket a hangváltókat most akkor a rendszer melyik pontjába is kell berakni? villamossági kollégám köti be a rendszert, jópárat berakott már, csak inkább megkérdem, hogy ne ott vakarjuk a fejünket. de amúgy tetszetős : )))))
laybee : áh, köszi. tehát csak a fém részt kell kicsit finoman szikével emelgetnem és jóság van? mod: mhm már látom hogyan jön ki ha jól mutatja a Google, már csak ki kellene találni, hogy a hertz magasait oda hogyan applikálom bele. nekem kicsit olyan gagyi feeling hogy ráragasztom az a oszlopra meg hasonlók... : [
-
Agostino
addikt
ahoi
hát most kettő olyat is kérdeztél tőlem amihez lövésem sincsen : ))))))) nekem most nem profi rendszer kell csak kettő rendesebb hangszóró lentre, mert a gyáriak nagyon semmilyenek. képzelheted. szerintem a magasak azok fent vannak de hogy azokat onnan hogyan lehet a műszerfal lebontása nélkül kiszedni arról fogalmam sincsen - 97'-es VW Polom van. nem tudom mi az a koax elrendezés, tehát ezt most passzolom: ))))) de ha van jobb tipped kb ilyen árkategóriában azt nagyon szívesen veszem!
-
Agostino
addikt
ahoi
adott nekem egy darab [jvc kd-r421]-es fejegységem. az autóban ezen kívül semmi más nincsen, most viszont a hangszórókat szeretném cserélni az ajtóban. a gyáriak helyett egy [pioneer ts-a1703i] jönne be. a kérdésem csak annyi, hogy meg tudja-e majd szólaltatni őket rendesen a rádióm, vagy ezek erősek ahhoz?
-
Agostino
addikt
Üdv urak!
Jól van, meggyőztetek, átlépek 20k felé, azonban annyi minden van itt, mint égen a csillag. Ez a Sony is bejövős, azonban szerintem érdemesebb lenne az alapoknál kezdeni, azaz tudnám-e egyáltalán használni? Lőttem ma két fotót, hogy milyen a mostani gyári csatija, és a foglalat, amiben ül. Ez nekem jó? : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nekem semmi bajom nem volt eddig a Pixmaniával, ezért is kezdtem elsőként ott körbenézni. Megközelítőleg 150k értékben rendeltem már onnan, egyedül a futárszolgálatra lehet panaszom, de ez igazán nem rajtuk áll. JVC-ket nem is igazán nézegettem még, sőt, nem is gondoltam rá, azt hittem ott a beugró szint 35k fele kezdődik, de akkor rákeresek a felhozatalra. Köszönöm a tippet.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Talán éppen beférek ide, mivel eléggé a low-end kategóriából szeretnék egy új autórádiót tenni a kocsimba, sajnos a gyári felett igencsak elszálltak az évek, még CD lejátszó sincsen benne. Szóval körbenéztem, első menetben a Pixmania felhoztalát tekintettem meg, itt akadtam rá a TOKAI márkára, amely kissé magyaros csengése rögtön felkeltette az érdeklődésem, illetve az a tény is, hogy 15k-ból kijön egy CD-s, USB-s darab, márpedig sokkal többet nem tudok költeni, így is elmegy minden félretett pénzem harmada. Ő lenne a kiszemelt darab, általában ha mondanának a T. Szakértők egy véleményt, azt megköszönném. Ja, ki ne felejtsem, gyári hangszórók vannak a kocsiban, III-as VW Polo, ezeket nem tervezem egyáltalán cserélni, messze meghaladná a költségvetésem, de mégsem akarok kazettás adapterrel telefonon keresztül zenélni. : ))))))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- Lightyear - befektetési app
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest