- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Az alábbi márkájú aktív mélynyomók közül melyik a jobb, melyikkel lehet elérni azt, hogy a legszebben szóljon a zene a kocsiban gyári rendszerrel - 2016-os Kia ProCeed JD?
Kicx ALN-250 SA (esetleg 201 SA)
Helix U 8A (vagy 10A)
Eton USB-8
JBL Bass Pro SLTöbbnyire Rádió1 zenéit hallgatom illetve latin zenéket (salsa, reggeton, timba), de meghallgatom pl a Metallica-t, Smokie-t, vagy akár Andrea Bocelli-t is.
Köszi a segítséget előre is
-
jano_77
nagyúr
Én lehet csak egy aktív mélyládát tennék be, mivel azt írtátok, hogy amellé nem kell erősítő.
Az lenne a kérdésem - mert erre még nem jött válasz -, hogy ezek közül a lapos aktív mélyládák közül milyet ajánlanátok és honnan érdemes venni? Hififutar.hu oldalon nézelődtem és Macrom, JVC, Audison márkák voltak, máshol láttam JBL, Pioneer-t.
Tudnátok ajánlani jót és nem csillagászati áron? -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Közelmúltban tulaja lettem egy Kia ProCeed-nek, amiben nincs pótkerék csak defektjavító készlet.
Ez egyfelől bosszant, mert jobban szeretem a pótkereket, másfelől meg a pótkerék helyén található tároló rekeszeket felhasználnám egy erősítő és egy mély"láda" elhelyezésére.
Nem véletlenül tettem "." közé a láda szót, mert az ülés alá helyezhető lapos ládákkal szemezgetek.
Kérdésem, hogy ezek mennyire elfogadhatóak, ha nem egy mélynyomó és akkusztikai verseny megnyerése a cél, hanem csupán csak annyi, hogy egy picit élvezhetőbben, szebben szóljon a zene - ami egyébként a Radio1 zenei világa, de ezen felül szeretek még régi sláger zenéket is hallgatni.
Illetve ehhez a lapos "ládához" gondoltam egy erősítőt beszerezni.
Autó: 2016-os Kia ProCeed - három ajtós
Fejegység a gyári
Erősítőt INNEN nézegetek - mik az ajánlott típusok és mik azok, amiket messze kerüljem el? Renegade-ról olvastam pár hsz itt, hogy kerülendő!? Pio, Alpine esetleg JBL?
Ládákból is INNEN nézelődöm. JBL-ről azt gondolnám, hogy nem lehet rossz, de sajnos nem értek hozzá, ezért is fordultam inkább ide és hozzátok, hogy kapjak vmi iránymutatást, támpontot, hogy mit érdemes és mit felejtős nagy ívben!?Nagyon hálás lennék pár építő jellegű és segítő szándékú válaszért. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest