- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
válasz
istvan0122 #62078 üzenetére
Nos, el tudom neked ismételni, hogy a megvett Mac Audio hangszórók nálunk szépen szólnak, de a véleményem maximálisan a felhasználással van párhuzamban. a fejegységem szinte ua. mint a tiéd, de 40-50-es hangerőre ez hangszóró kevés. Mi max. 20 körül hallgatjuk, de az már nekem is sokszor hangos, mert a külvilágra is fontos figyelni. A 40-50-es hangerőt ki sem bírnám 5 percig sem vezetés közben. Szóval ha maxon hallgatod ez a hangszóró biztos, h kevés vagyis ez a kategória (10-15k) biztos, hogy nem jó választás. Mivel, hogy innentől kezdve nincs tapasztalatom, ezért tippem sincs, h milyen cucc lenne számodra ideális.
-
Gábor984
tag
válasz
istvan0122 #62078 üzenetére
Én is így kezdtem ezelőtt 13-14 évvel. Szerencsére volt mentorom, aki nem engedte, hogy megvalósítsam azt, amit most te tervezel. Nem lesz jobb a gyárinál, csak másabb. Azokat a mély hangokat, amiket szeretnél meg felejtsd el ha fejegységről fog menni az első szett kezeletlen ajtóban. Egy bizonyos hangerőig szól ahogy szól, utána meg a fejegység fog már eleve torz jelet küldeni a hangszórókra.
-
Castell
aktív tag
válasz
istvan0122 #62059 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van: [link]
Fabia-ba elvileg jó. 16 cm a gyári? De multi furatos. Én jvc fejegységgel használom. Jól szól, a mélyek szépek, nem diszkózunk az autóban, de ha megküldöm neki, lehet menőzni is vele. Ja az Auchanban csak 9990 Ft-ért vesztegetik/pár. 3 év gar van rá.
Nekem a gyárim clarion volt, de szintén kiszakadtak, hangzásban a mac audio-t kb. 10x jobbra értékelem, mint a gyári clarion-t. Bár mik az igényeid..., ha csak a gyári helyett keresel, akkor lehet jó választás. Nekem ez bevált és nálunk az acconynak meg a gyereknek is nagyon bejön a hangzása...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- XPEnology
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest