- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
Surányi féle autóhifi tanfolyam véletlenül van a vinyómon. Ha dobsz egy e-mail címet, elküldöm.
Kéne írni egy topik nyitó hozzászólást az alapokról.BBéci: Tudtommal magyar nyelven nincs elérhető autóhifis magazin. Vagy igen?
Én a német Auto Hifi-t szoktam beszerezni, abból okosodom. Ha valakinek esetleg kellene, a Campona-ban az újságosnál minden hónapban hoznak pár darabot. Hó elején érdemes keresni. -
-
Tufa_
aktív tag
Kihagyhatod de egy normális lábdobot az első szett (akármennyire megy mélyre) nem fogja visszaadni élvezhetően. Egy 25ös nyomó bőven elég macromból de rock/metálhoz kizárólag csak az jó. Van egy hifis ügyfelem, milliókat költött már hifire, mindenféle márkát próbált már bele mert egy ideig nem volt itthon elérhető de mióta újra kapható, azóta erre a műfajra csak az. Szerencsére a komolyabb első szettjei sem annyira vészesen drágák ahogy néztem
Általában igen, csak wav.
-
BBéci
legenda
Igényes zenét szerintem nem lehet 100e forintból kihozni. Esetleg használt alkotóelemekből, de még úgy is nehezen. Sajnos többet kell rá kiadni, mint az otthoni hifire.
Bár egy jobbfajta CD-játszó/erősítő páros sem áll meg 120e alatt, plusz a hangdobozok, kábelek, szóval az is legalább 2 kiló és nem lesznek igazi mélyhangjaid, mert állódobozok nem férnek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest