- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
topi66 #76273 üzenetére
Igazad van. akkor most itt megállok
Valami régi használt erősítő jó lehet? Van egy csomó a marketplace-en.
Azt már látom, hogy a szettben kapott lemezcsavarokkal nem fogom felfogatni a keretet. Hajtok inkább rendes M5-ös menetes csavart gyorsan, az tuti nem engedi majd el. -
szbalogh
addikt
válasz
topi66 #76252 üzenetére
Épp ez az hogy nincs hozzá hangváltó. A hangszórón van egy kondenzátor ha jól értem ez a magassugárzót védi. Az előbbi posztban látni, hogy az eredeti magassugárzóhoz is van kondenzátor.
A fejegységben 10A-es biztosíték van. Ha esetleg túlterhelném az megvédi nem?
A gyári hajszál vezetékeken mennyi teljesítmény veszhet el?Gondoltam ha már lent vannak az ajtópanelek kimosom a kárpitot... 17 éves autó, azonnal szétmállott alatta a szivacs. Következő az újrakárpitozás lesz.
-
szbalogh
addikt
válasz
topi66 #76234 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nincs hely a magashangú hangszórónak külön. Nem akarom túlbonyolítani ezért barkácsolni nem akarok és cserélni se szeretném a rádiót.
Most azt nézem, hogy adatlap szerint a 90dB vs 92dB több mint másfélszeres hangerőt jelent ugyan akkora áramfelvételnél az utóbbi javára. Jól értem ezt?
Ja és akkor mehet az azonos oldalak összekötése? -
zseko
veterán
válasz
topi66 #76187 üzenetére
Köszi!
Azt a márkát már régen elengedtem, csak példaként hoztam be.
A gyári kijelzőt is elengedtem, semmire nem használom, a dátumot tudom fejből, órát meg telefonon néztem mindig is
Az RDS sem számít, nem hallgatok rádióműsort, be sincs állítva egy adó sem, csak Spotify vagy YouTube. Ahogy pl. tévéadót sem nézek a tévémen, be sincs kötve, csak stream szolgáltatók vannak.
Navigációból megvan még a Sygic is, csak jobban szeretem a Google Maps-et.Hát, keretben nagyon nem gondolkoztam. Első körben nyilván a mi a választék a kérdés, másodkörben pedig inkább az olcsóbbik fele. Nem hiszem hogy ér annyit az autóm, hogy feleslegesen drága rendszert szereljek bele... Nem a legalját akarom megcélozni, de nem hiszem, hogy megérné akár 90e-et is költeni rá. Szerintem a mostanitól bármi szebben szól, ennek kb. az egyetlen előnye, hogy ahogy beülök és áramot kap, már indítja is a telefonról a Spotify-t. Egyébként amit linkeltél, az áfa, vám nélkül jön franciából ugye, jól látom?
-
zseko
veterán
válasz
topi66 #76185 üzenetére
Okés
Jelenleg a telefonomat használom BT-al egy egyszerű (az nem kifejezés mennyire...) autórádión keresztül, azt akarnám leváltani. Ami kell az a Spotify, Google Maps, Youtube, és a netet a telefonról kapná, wifin. Ez így számomra valami androidos rendszerűt feltételezne.
A Google Maps miatt egy 7" körüli lenne jó (meg valószínűleg úgyse férne be nagyobb), a jelenlegi az S8+ is 6,2". Elvileg megoldható hogy beférjen a 2din magas is, láttam már szépen kivitelezett megoldást, de láttam nagyon csúnyát is... Ez ugye egy F Astra, aminél 1din hely van, a fedélzeti computert kivéve lenne 2din, csak ugye ott íves a műszerfal, és lenne vele munka, hogy normálisan nézzen ki. De ez azért nem lenne probléma.
Gondoltam kipróbálok egy ilyen Somogyi VB900X-szerűt, de egyrészt azt írják szar hangja van, és a mostani is olyan, hogy szinte sírva fakadtam beszerelés után, ahogy bekapcsoltam... másrészt képernyőtükrözésnek semmi értelmét nem látom ha megy a telefon kijelzője is, az lenne a lényeg hogy a telefon (kijelzője) ne menjen.
Szóval Spotify, Google Maps, Youtube, wifin kapva a netet, semmi más nem kell, elég a mostani gyári hangszórók. Lehet még ez is drágább lenne, mint megérné beszerelni a kocsiba, és egyszerűbb lenne egy szimpla BT modul beszerelése a mostani szutyok rádió helyett
-
V8engines
tag
válasz
topi66 #76180 üzenetére
"Soha nem dohányoztam,de aki a szakira panaszkodik,hogy bagószaga van,az nézzen körül a saját kocsijában is. Volt akivel az autó átvételénél közöltem: vagy kitakarítja a kocsiját a munka előtt vagy én takaríttatom ki az ő költségére de nem fogok szemétben/dohány csikkekben és hamuban dolgozni."
Ez tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest