- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
gabo01 #19382 üzenetére
mint általában mindenben, itt sem lineárisan javul a hang a rendszer árával arányosan.
de úgy gondolom, hogy az audi -aminek a jelmondata vorsprung durch technik-, illetve a b&o se adná a nevét egy ilyen árú extrához, ha az nem szólna úgy, hogy attól leteszed a hajad. eddig ahány tesztet olvastam, olyanokat írtak benne, hogy még otthoni hifiből sem hallott olyan szépen szólót, mint az a rendszer. -
Petyka3
aktív tag
válasz
gabo01 #19144 üzenetére
Igen, kimondtad, ha kipróbálom, de erre sajnos nem mindig van lehetőség. Néztem az árakat és ami jó lenne pl Hertz, Pio senki nem akarja eladni, érthető okokból. SAL, MNC akad dögivel, de azt a plusz ezerötszázat, amennyivel többe kerül boltban, simán megér sztem. Jelenleg az ajtóban egy JVC CS-V624 van, ezt szeretném lecserélni. Levált a gumiperem rész és az előző tulaj így használta, megragasztottam sziloplaszttal. Valószínű megéghetett a tekercs is, mert ha "felnyomom"' a basszust, szegényke recseg az alacsony frekiknél. Ne állati hangerőre gondoljatok, csak kulturáltan. A fejegység egy LG-LAC-M5600R, ennek elég sz.r hangja volt, így csak a vonalkimenetét használom, egészen jól feljavult egy Impact LK 454-el. Hátul a kalaptartóban van két Sony XS-F693G Xplod, szal nagy a zűrzavar
-
-
válasz
gabo01 #18692 üzenetére
A második rész is nagyjából ugyanaz a keretösszeg, ez a plafon amit rá akarnék költeni, abból megvan az említett szett.
Mindegyik résznél örülnék javaslatnak, akár ha abban maradunk, hogy milyen fejegység, milyen kábelezés, és hogy hova hány szálat, ha a felvázolt a terv. Mire kell még készülni, melyik résznél mire kell figyelni.Elsőre akkor fejegységnél, mi mindent kell figyelni, a 2 pár RCA-t azt eddig is néztem... de a jobbakon ennél úgy is több van.
Fejegység keresgélés:
Alpine CDA-9887
Wackond cuccai - róla úgy is olvastam már itt, mint jó forrásról -
orbano
félisten
válasz
gabo01 #18239 üzenetére
pont ezt akartam mondani: ez az egy előny. de az a több energia jut dolog marhaság, a csipogók és a kick között nagyságrendbeli teljesítményigény-különsbég van, nem hinném, hogy az eleve agyontorzított hangú gagyi végfok bármivel is jobbat tudna produkálni elenyészően kisebb teljesítményszitnen.
-
saphancs
aktív tag
válasz
gabo01 #17704 üzenetére
Ettől féltem... próbáltam neten keresgélni, de annyira hülye vagyok hozzá, hogy a gugli nem talált semmit! Merre fele keresgéljek?
Az nem megoldható, hogy veszek bele egy sima fejet és az lesz bekötve? Gondolom az randa lenne... És még egy, szerintetek gyári cds rádió beszerzése mennyire lenne fatal error? És hol tudnám ezt vajh megejteni? -
m47rules
tag
válasz
gabo01 #17311 üzenetére
Oké, köszi szépen.
Egyelőre legyen meg a fejegység, aztán szép lassan a többi magától. Bár legszívesebben a fej után a mélyet venném meg...
Arra se tudom még mennyit szánnék. Ilyen MacAudio-féle komplett szettekkel mi a tapasztalat? Érdemes nézegetni, vagy olyan mint a házimozinál a bögreszett?
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #17211 üzenetére
Őőőő... igazából nem hallottál belőle sokat, de azért köszi
És a QSF is lesz még sokkal sokkal sokkal jobb is
Még csak a kis Sony volt alatta... mit fog tenni az Audisonnal, esetleg a DLS-t is betenném egy próbára ha egyszer adódik lehetőség rá
Sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni, de az vigasztal, hogy vettem egy nadrágot, meg két alsógatyát
-
Peti66
senior tag
válasz
gabo01 #17058 üzenetére
Bele kell sasolni
Ne temesd,mert ez tényleg nagyon finom erősítő
Odaát a tengerentúlon aki ad magára(-nak) az ilyet,ill. ennek az újabb változatát rakatja be,
ami ráadásul belül már kicsit sem hasonlít a Genesis Four-raÉs,persze oda is lett a közepek bársonyossága
Ja,most szerváltam egy 4 csattos Phase Linear-t a fater gépébe.
Belül, primitív mint az állat és öreg,mint a nagyanyám,de a hangjáról ódákat lehetne zengeniHát,mégha tudnád mennyiért vettem, röhögő görcsöt kapnál
-
Peti66
senior tag
válasz
gabo01 #17039 üzenetére
Olvasom a CS-t,há mié b@..nád má ki
Ennyitől nem szabad berezezni
Van abba elég+felgyújtom+mitudomén
Persze, tudom hogy külön remote van
Van még valami így hirtelen.Az erő valamelyik Rca földje,ami a nyákra közvetlenül van ráforrasztva meg van pattanva.Volt már ilyen eset is.Ez akkor fordul elő,amikor az install
során az Rca-t lefogatják-leszorítják közvetlen tőbe az erő mellé,és idővel elenged.
És, már meg is érkeztünk a földhurok témakörbe -
Peti66
senior tag
válasz
gabo01 #17026 üzenetére
Nem az érzékenység döntő,hanem a bemenő oldalt nem szűrözik agyon
legnagyobb kondikat kell szemügyre venni.Érték, púposodás.
Át kéne tenni másik bedrótozott gépesbe,hogy ott mit mutat
De, valamit nem értek,hogy miért középen lett vezetve az Rcaés miért nem a két oldalt a küszöbnél
Hsz.kanóc hol megy pontosan,főleg a műszerfali részre gondolok.
Chip tuning,relé nincs a hsz.zsinór közelében -
Peti66
senior tag
válasz
gabo01 #17024 üzenetére
A Mosconi-ra kösd rá a közepet ill. magasat.Ha, még így is csinálja ebben a konfigban,akkor
talán a generátor lesz a ludas.
Ja,régen még nem is oly rég szóbeszéd volt,hogy a hsz,kábelen is be tud jutni zaj.Végül is miért nemivel a hsz. előtt van a kanóc . Nem is biztos,hogy az RCA-n jut be a zaj
Ja,és tényleg ez most másfajta,mint ezelőtt volt behúzva
( hsz.kanóc)
Otthoni-ba sem véletlen fonogatnak -
Joe fiú
senior tag
válasz
gabo01 #17008 üzenetére
Az erősítőkre gondoltam, szerintem megoldódna,saját példámat tekintve. Amúgy nem vagyok egy nagy szakértő a témában,csak azt tudom amit itt és más fórumokon olvasok.
Gondolom az rca-k árnyékolásbeli különbsége miatt van,hogy az egyik jobban,míg a másik kevésbé szedi fel.
Mindenesetre mielőtt új rca-t vásárolnál én a helyedben kipróbálnám,hogy ha az akksira van testelve úgy mit művel,de szerintem úgy meg kellene oldódnia a problémának, ha nem,akkor passz, talán amit Peti66 írt.
-
Peti66
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest