- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Meg tudod magyarázni mi a különbség a csupasz AutoCAD és a C3D-féle között?
Ugyanis a kettő csont ugyanaz profil szinten (mivel azt tölti be induláskor), maximum a C3D és MAP extra funkciói továbbra is elérhetők alóla vagy parancssorból, vagy szerkesztett CUI-val, de nem csak egy menüsor csere történik.Egyébként már ha ennyire szívatni akarod magad a telepítéssel, mindig az alacsonyabb funkcionalitású verzióval kezdd, majd jöhet rá a C3D. Ugyanez igaz eltérő verziók esetén (először a régebbi, majd az újabb verzió telepítendő).
-
tom956ster
aktív tag
Pár oldallal hátrébb veséztük a témát, meg sokkal korábban is biztosan.
Ha idióta lennék, fészbuk stílusban benyomnám: Vótmá...A megfejtés pár egybehangzó vélemény alapján kb ez:
Sima AutoCad esetén és Civil 3D esetén sem érdemes csillagászati összegeket beruházni a nagy nevek workstation modelljeibe. Nekem az aláírásom szerinti munkaállomás a mobil gépem, vagyis benti, otthon asztalin tolom. Egy Dell M6800 Precision. Nem én vagyok az első tulaj, de nem éri meg civil 3d és autocad esetében a milliós vételárat. Vannak természetesen más, ipari programok amiket csodásan hajt, sajnos előbbieket nem.
Ami a lényege a rizsának: közepes vga elég, ha jobb az csak jó, de nem feltétel. A legfontosabb: egy magra vetített maximális órajel. Sajnos ez a két program nem használ sem 4 sem 8 szálat, így pont felesleges neki egy i7. Jó kis tapasztalat ez: asztaliban i5 6600K proci, 8 gb ddr4 ram 2400 mhz-en, proci felhúzva 3,5-ről 4,5 ghz-re.
Notiban: i7 48xx pontosan nem tudom, de 8 szál 3,3 ghz turbó, 16 gb ddr3 ram. Nem kell mondani sem, hogy az asztali mennyivel gyorsabb. Pedig: az autocad és a civil is aláírja, hogy bizony a notin egy certifikált hardveren futnak.
Én ha vennék, ma laposnak egy jó gamer gépet vennék, ha lehet csak i5-el, mert az i7 felesleges és még jobban termeli a hőt, fele annyiért mint egy dell vagy hp workstationt. Asztaliban csak magam építenék, ahogy eddig is, ott az i5 TOP Cpuját választanám, ha lehet vízhútéssel, min 5ghz-en járatva. Memória terén már 3000 mhz alatt nem keresgélnék, ami még áldásos, egy gyors NVME M.2 ssd. Itt min. 2000 mbit/s felettiek az érdekesek.
Azt hiszem, ebben @kriszpontaz véleménye is hasonló lesz, ugye?Remélem segítettem. Keress egy Asus ROG gépet, az Alienware megint feleslegesen sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Magisk
- Gaming notebook topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged