Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• d4d

tag

válasz Petyal #52065 üzenetére

Nekem is van Gla csak közben jött a trace less pár hónapja és igazából nem érdekel már más. Egyedül még a Labo Nitido ami érdekel és kíváncsi vagyok rá, már úton van. De 99%, hogy a trace less teljesítményében nem fogsz csalódni, érdemes megnézni a visszajelzéseket. Amióta elkezdtem ezt az egész hobbit, mindig is utáltam az üvegeket pucolni, a trace less ezt változtatta meg. Otthon a fürdőszoba tükröt vagy a vitrin üveg felületeit is makulátlanra lehet vele törölni, és nem erőlködve, nyolc féle kendővel.. nálunk azért trükkös mert közvetlen a tükör felső részén világít lefele két spot lámpa, rendkívül kis szögben éri a tükör felületét a fény. Ha bármi van rajta, ha nem tökéletesen van letisztítva, azonnal meglátszik az a fátyolos, akármilyen homályosság, amit gondolom nem kell bemutatni.

Mzr téma. Már nem egy autónál használtam, mindig habosítóban 1:5 arányban és szerencsére nem volt gondom. Mindig dm-es deszt vizzel keverem, frissen. Persze ritkábban is veszem elő, ahhoz nagyon makacs, beöregedett koszos felület kell. Az xpress interior, gtechniq triclean, omnia 2.0, gyeon vinyl/trim cleaner és az ezekhez hasonló dedikált szerek elég putri autókat is szépen helyrepofoznak, bőven többet tudnak tisztítóerőben, mint amire egy átlagautósnak szüksége van. Ezért fura, hogy valaki hetente green starral locsolja a belteret.. még akkor is, ha lightosabb higitásról van szó.
    A ph érték valóban azonos a green starral, de a polirtechesek elmondása szerint jobb az anyagkompatibilitása beltérben. Tehát, ha már valaki ilyen erősebb szerre vágyik, inkább az mzr és az apc-k pedig maradjanak inkább külső felhasználásra.
    Amúgy a régi swift belső műanyag ajtókilincsét emlékeim szerint még a pol star is ki tudja fakítani. A bajuszkapcsolók lehelet vékonyan felvitt feliratait, ábráit is pillanatok alatt le lehet szedni egy egy erősebb szerrel.

• -Solt-

veterán

válasz Petyal #52065 üzenetére

MZR-t elengedtem, marad a Pol Star és akkor 1:10-ről indulok vele... köszi szépen neked is!

www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák