Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
Magnum_ #29733 üzenetére
Tapasztalatom alapján a kimondottan egylépcsős polírok inkább feltöltik a karcokat (menzerna, 3m, scholl amivel volt dolgom), nem fizikailag tüntetik el, vagyis nem "csiszolják" le a sérült réteget. Látványosnak látványos, de pár mosás és éppen ott tartunk, ahol előtte. Megjegyzem, ha valóban nagyon apró a karc, azt kiszedik...
Minőségben szerintem az a sorrend ahogy felsoroltam őket.Olcsóbb megoldás lehet ha esetleg befektetsz egy Wolf’s durva és egy finomabb polírra. Ezzel két lépésben egy közepes párnával igen szép eredményt lehet elérni. Különösebb kockázat nincs, nem dolgozik durván, hosszú ideig nedves marad, szerintem könnyű vele dolgozni, ár-értékben pedig nagyon jó. Viszont lényegesen tovább tart velük a munka nekem, mint mondjuk egy megfelelő Menzerna párossal, de saját autóval ez nem olyan fontos szempont...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Jura Ena 8
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest