Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
OK, ha neki jó... itthoni állapotokat ismerve, elég scifinek hangzik + valószínű megengedheti magának.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha nem túl régi, akkor még kevésbé érdemes cserélni.
Taposóakna meg pár évesben is lehet.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy vesz egy benzines autót, amibe belemegy a spórolt pénze, és ki tudja, milyen rejtett hibája van, amire még elkölthetsz egy csomó, mert ugye itthon a használt autó orosz rulett

Szóval a hosszú táv az elmélet, gyakorlatban meg ha van egy jó autód, akkor örülsz
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ja, de akkor az autó nem lett rosszabb. Hát ezért aztán nem kell autót cserélni.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha ez nem tűnt fel neki, akkor ott valami gond van, vagy valójában hobbiautó
Vagy nem akarta, hogy feltűnjön.
Meg az is lehet, hogy pár évente többet kell költeni egy autóra, de amúgy meg átlagos években nem olyan sokat. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sosem értettem ezt a "megvettem és egyből eladom"
Amúgy ennyiben jogos, de hosszabb távra nem ez a mérvadó költség."Látható mikor indul el esetleg negatív irányba a dolog, stb."
Akkor egy másik autó vásárlása általában csak még negatívabb tud lenni... Főleg itthon, ahol az ismert előéletű, rendben tartott autó nagy kincs.Ha egy év után látja, hogy még mindig sokat költ rá, akkor azt valószínűleg táblázat nélkül is látja

Nekem az előző kocsi ilyen volt, hogy megvettem, nepperes szívatások kigyomálása->szervizek, rengeteg pénz, utána általában nem sokat kellett rá költeni, amikor nem törtem össze. És az 15 évig autó volt (25 éves korában cseréltem, mert elrohadt az alvázszám, azaz a kedves kasztnilakatos elkefélte.)
-
válasz
Krugszvele
üzenetére
Mondjuk fékcuccokat, kuplungot nem minden évben cserélsz
Vezérlést se.@Weiss : Ami nem évenkénti, anélkül is lehetne csinálni összegzést. Olaj az pl. évente... Gyertya nem.
-
Ez csalóka, mert nem veszed meg minden évben, és nem cserélsz kopófogyót minden évben.
Az előző autóm költése 2001-2016 között 2 töréssel együtt is 3-5M Ft körül volt. Soknak tűnik, de 15 év alatt? És ennyiből valami kisautót kaptam volna az idő nagy részében+hitel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vezérlést se.