- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Holnap felhivlak és mesélek telefonon is
tapaizo, téged is hivlak holnap
A lényeg, igyekszem röviden:
A Magnum végfokom sajnos meghibásodott. Ear001 javasolta (kammerert megelőzve), hogy keressem meg Debrecenben Gál Tamást, alias Tompit, a TMP audio frontemberét, az ANT, Classic stb erősitők egyik fő megalkotóját (a másik tudtommal Ear001). Elvittem hozzá a végfokot, holnap megnézi, s emellet megszervezte a Classic erősitőjének meghallgatását. 250 ezerért adja az alap verziót, 2-szer 35 watt, bőségesen elegendő erő.
A lényeg: a saját kábeleimmel meghallgatva, a Marantz NA 6005-el, Canton dobozaimmal...egyszerűen zseniális erősitő, ha nem lenne a Magnumom, akkor azzal jöttem volna hazaHihetetlen részletesség, a Magnum erősitőm komolyzenénél egyértelműen megverte, szebb, részletesebb hangot tolt a TMP, a Magnum is ad jelenérzetet, de ez ebben erősebb volt, bár a Magnumot nem tudtam sokáig hallgatni a módositások után. Amiben hasonlóság van, az az, hogy a TMP és a Magnum hasonló karakter, tónusában megeggyező, sokszor gondolkoztam, hogy ezt akár a Magnum is produkálhatta volna (ugyanazokat az ismert zenéimet játszottam le), amiben erősebbnek érzem a Magnumot, az a mélytartomány, a Cantonom több mélyre képes a Magnummal, cserében a TMP részletesebben szól végig, térben váltakozó volt, hol a Magnum tudott volna többet, hol a TMP. Azt azért hozzáteszem, hogy ez kifejezetten a TMP dicsérete, hisz a Magnum egy 20 éve gyártott erősitő, angol, a Rega céghez átvonult, munkálkodó tervező munkája a Magnum, s azért az 1998-ban gyártott 1500 dolláros elő végfok akkor és most is jóhangú, minőségi darab, megspékelve azzal, hogy a biztositékok nincsenek a Magnumban, opampcsere volt, átkábelezés volt. A TMP-ben nincs pl tápoldali biztositék, abban sem vagyok biztos, hogy a hangoldalon van, tehát a tuningolt, annó középkategóriás, méregdrága árú (98-ban 1500 dollár nagy pénz volt a fizetésekhez képest is, de ma sem kevés), Magnumnak kell kapaszkodnia sok helyen a 250 ezer forintos TMP után, s ez hatalmas dolog, mégha pár dologban sikerül is neki
Ha valaki HIFIT akar össze rakni, 250 ezerért, akkor a TMP Classic tökéletes, drágább erősitőkkel sorolják egy kategóriába hangja alapján, s tanusithatom, hogy hatalmasan jó dolog, amit Tompi csinált
Szóval nagy vigyor van bennem, nagyon jó élmény volt, hifis, vigyorgós, néhol már majndem megható, pont olyan, amiért a hifizést akarom, szeretem
Köszönöm Tompi, grat innen is a munkátokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest