- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
ez érdekel engem én is misklc kösnyéke én is ismerem mindkét boltot csak nekem ez a kütyü maj 1 206-osba kéne amibe gyári rádijó van.
télleg ezekbe a kocsikba a full gyári cuccost ki lehet ütni???
mer fodok h kiütöttem kocsimosásközbe hangosan hallgattam de nem maxon és nyáron észrevettem hnem szól a két hátsó ajtóban a hangszóró.
most kiütöttem vagy csak szétcsúszott vmi csati?? -
Flashy
veterán
sima nonémet nagyobb tescoban is lehet kapni, én ott vettem.
-
Blackmate
őstag
-
DigitXT
félisten
Most nézem, hogy Adamsky szerkesztett!
Szóval tényleg lehet, hogy a fejegységen is sok múlik, mindenesetre a Poloban elég f*sza volt.
(Queent hallgattunk ezerrel menetközben, és állatul szólt.
) Emellett egy ezer éves AudioTON-ban is szépen teljesített... A fene tudja: ki kell próbálni, hogy jó-e!
-
DigitXT
félisten
nagyon szépen szól (minőségben valahol félúton a kazi és a CD között)
Erről beszélek: a kazizaj nincs ott, a jelminőség nem romlik sok lejátszás után sem, mert mindi ugyanazon a DA-n jön. Mi kell még?Jó, egy ''natív'' mp3/CD lejátszó tuti jobb, de ha nincs más megoldás...
Meg ez olcsóbb egy picit!
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
iRiver iMP-550 a gyári kazetta adapterével (nem tudom a márkáját) és Hama kaz. adapterrel G Astra-ban lévő Philips magnóval szvsz. (sőt még a haverok szerint is) nagyon szépen szól (minőségben valahol félúton a kazi és a CD között).
Egyébként az autós rádión is sokminden múlik. Az előbb említett adapter egy Renault Megane gyári magnójában pl. elég gyengén szólt (nagy volt az alapzaj, és még halkabb is volt mint az Astra-ban)
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
ha jol ertem valami ilyenre gondolsz: Bővebben: link Azt hallottam roluk, hogy a hangminöseguk hagy nemi kivanni valot maga utan.
-
pubwart
aktív tag
Good Morning, Good Afternoon or Good Evening everybody!
Arról lenne szó, hogy van nekem egy szép discmanem, ami mp3 és minden ilyen sok szép okosságot le tud játszani...
Van hozzá egy új VW Polonk is benne ilyen BETA rádió. Ami már 2 éves lassan. És nemsokára én fogok vele sokat járni. De valahogy az istennek nem tzudom összekötni vele. Bent a szalonban van ismerős és próbáltuk a jelet hátul a csatiknál rálőni, de az istenért nem akar vele menni. Pedig eléggé fontos lenne. Nincs kedvem semmi újat venni hozzá 100ezrekért. Főleg nem mp3as CD váltókat
Egyetlen megolásként azt látom, hogy én úgy emlékeztem, hogy létezik egy olyan szerkezet, ami olyan, mint a sima hangkazetta (ezt beveszi a dögje, amúgy) és kilóg belőle egy kábeles dolog (olyasmi, mint a Samsung vinyókon az a sárga szalag). Szóval kijön belőle valami hosszabbítás, amire rá lehet kötni más hangjelet. És a kocsi magnója, mikor beteszed ezt a speciális kazit, akkor elkezdni lejátszani, és a te külső hangforrások jelét olvasssa. Ilyesmit kerek én, ha létezik
Plíz help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest