- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Van egy Audigy1-es karim (Fire-Wire-ös) és be szeretném kötni a gépház előlapjára a mikrofonbemenetet és a vonalkimenetet, csak nem találtam a hangkari CD-jén leírást, hogy hova mit kell csatlakoztatni.
Hangkártyán van rengeteg sok PIN, de a nyákon semmi jelölés.
Ha valaki tudna tanácsot vagy ill. bekötési rajzot mondani, nagyon megköszönném! -
Bekre Pál
tag
HI, légyszi segitsetek, au1 esem van (sb0160) és a windóz nem ismeri fel, akárhonnan telepitettem a drivert, akár milyet, azt irja ki nincs audigy a rendszerben, pedig a gép látja, de nem megy, segitsetek pliz, mert ez igy nem jó
-
joola
aktív tag
hali!
Van ötlete valakinek, hogy magát a surround mixert honnan lehetne leszedni?
Nincs meg a driver cd-m és kellene.
thx.
Joola -
titya
csendes tag
Sziasztok!
Nekem Audigy 4 van.Win9x alá tudnátok drivert? -
jaaman
tag
Hali!
Van egy nagy gondom az audigy 1es hangkarimmal.
A típusa SB0570
Sajna nem kaptam hozzá driver cd-t és a creative honlapján sincs hozzá driver csak pár kiegészítő progi.
Megpróbáltam másfaja drivert hozzá de sajna sikertelenül,mert nem is kezdte el az installt.
Esetleg valaki tudna ebben segíteni? -
Kekmen
senior tag
Esetleg Próbáld ezt:Bővebben: link
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bővebben: link
vegigkattingat majd ajalom figyelmedbe a leglaso pont updtae es ott van kis szoveg:
''You can download and install the Audigy Driver (AUD_EAX4DRV_031031.exe) on your system even if you have not installed any Audigy drivers previously.''
vagy igy:Bővebben: link
udv
neduddki -
Borosz
őstag
valaki....?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ezzel tan jobban jarsz:- )))
Bővebben: link
ott a leiras is...
udv
neduddki -
Borosz
őstag
A creative oldalán csak Update van. Honnan tölthetek le gyorsan egy Au 1 driver XP-hez, ami nem update???
HELP!
A gugli kihoz mindenféle hülyeséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest