- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
Zsozsooooo #8224 üzenetére
De kijött. Leült a gépe elé, és teszteli az új Radeonokat. Holnaputánra várhatóak az eredmények...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Zsozsooooo #7616 üzenetére
1. nem vagyok rosszindulatú (látom az irónia ezek után sem megy neked)
2. észrevettem, hogy erősen butított a grafika.
3. semmiféle magyarázatot nem fűztél a képekhez.néhány screenshot egy 200 fölötti felirattal a sarokban nem mond semmit.
ezt ugye te is belátod?
abból nem lehet tudni, hogy mennyi volt az átlag fps. akkor meg miért viselkedsz úgy mint egy sértődött gyerek ha kételkedem?
engedtessék már meg nekem.
ha folyamatosan megvolt a 200 fölötti fps HD-ban akkor le a kalappal elötted.
egyébként meg mindenféle hiteles bench vagy részletes infó nélkül ilyen képeket küldözgetni kissé hatásvadász dolognak tűnik számomra és ezzel nem hinném, hogy egyedül vagyok. nem hinném, hogy létezik olyan számtech fórum ahol legalább egy ember nem ugrik rád egyből ha támpont nélkül belököd azt, hogy nálad 180-200 fps-el megy a crysis . továbbra is várom az általad említett beállításokkal készült benchmark eredményt. úgy azért már rögtön más a leányzó fekvése ha van min, avg és max fps érték. ugye-ugye. egyébként meg relax! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Zsozsooooo #7606 üzenetére
Azért szerkesztettem át az általad küldött képet, hogy megmutassam mennyire egyszerű készíteni egy ilyet paint-ben. Épp ezért semmit nem erősít meg az általad küldött egyik kép sem. Legalább egy benchmark log file-t vártam és egy levezetést, hogy hogyan értél el ilyen fps-t mégha csak pillanatokra is. Ugy látszik nem vágod az iróniát.
Nézz már meg egy gtx 295 tesztet. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Zsozsooooo #7568 üzenetére
Ne kezdjétek el újra ezt az fps-hz témát! Örülök, hogy 2 nap után befejeződött.
Crysis 100-180 fps-el.
Hááát perszeee csabika!
gbors: Mondom, ne kezdjétek el újra!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest