- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNagy
csendes tag
válasz
Csacsa #24876 üzenetére
Hello Csacsa,
Nekem ASUS Maximus Formulában van az X2-es. Nekem nincs összehasonlítási alapom, nem tudom megmondani, hogy a teljesítménye milyen, nem mérem az fps-eket. E8400-as CPU-t a CPU limit (valós vagy nem, fogalmam sincs) miatt 3,6-ra állítottam, de egetverő különbséget nem tapasztaltam.
A lényeg: válaszolt az ASUS, és erre a többiketől is szeretnék hozzászólásokat kérni.
Az ASUS szerint a CCC-ben meg nem jelenő két mag valós probléma, és a tápegység okozza/okozhatja. 560W-os Chieftec Super tápegységem van. Lehet, hogy nem elég????
-
PNagy
csendes tag
válasz
Csacsa #24824 üzenetére
Szia Csacsa,
Állítólag teljesen normális hogy csak egy magot látsz a CCC-ben. Nekem is ez volt a problémám, de hiába telepítettem akár a gyári ASUS, akár az AMD-s drivert, XP-n is és Vistán ez látszódott.
Az ASUS-t már megkerestem, de sz@...rnak választ adni.
Amúgy elég félrevezető a PH tesztje, mert így mindenki a Crossfire opciót keresi, az pedig nincs. Csak nekik. Nem érdekes??????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest