- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
válasz
matthew95 #43586 üzenetére
Én szombaton kézhez veszem, vasárnap estére tudok összedobni valami teszt-et róla ha érdekli a nagyközönséget.
Viszont elkezdtem erősen aggódni, vajon el fogja e bírni a 450W-os OCZ tápom.. Nagyon kíváncsi leszek, nem nagyon akarom lecserélni.. Esetleg erről is valakinek valami tapasztalat? Bírja a 450-es a többi cuccal? (p5k premium, E6850 @4Ghz, 2 giga ram, 1 dvd meghajtó, 2 neon, semmi PCI, 2 vinyó..)
Ha működik a játékban a CF támogatás, akkor még akár egy 4870 szintjére is felpisloghat a kari.. Szerintem..
(#43587) RootRulez: Igen ám, de most a 4850 2-3-4 ezer forintal drágább, és nem biztos hogy jobb nála.. Igaz kevesebbet fogyaszt, de a 3870X2-őt a neve is el tudja adni, mégiscsak csúcskártya volt.
-
TasiA
senior tag
válasz
matthew95 #43578 üzenetére
Hali!
Én speciel úgy csinálnám a gép vásárlást ennyi zsetonból, hogy inkább vennék egy 4850-est, vagy 4770-es, még ha picit drágább is. Viszont ezekhez a kártyákhoz nem kell akkora táp, mint az X2-höz így akár ugyan annyiból ki is jön. Nem lesz annyira hangos, meleg és nem tekeri le a villanyórát sem. A proci meg akkor legyen ATHLON II, ha most erre futja. Majd lecseréled később, ha kevésnek bizonyulna. Egy jó féle 400-as táp bőven elég lenne akármihez. Nekem egy 300-as táp viszi régóta amasinámat és volt már benne régi ATHLON X2 ezzel a karival, meg 4850-el is, meg most a PHENOM II. Lényeg a lényeg, én nem kínlódnék az X2-vel, inkább újabb egymagos kártya kisebb táppal.Ja, de ez én vagyok, nem feltétlenül gondolkodom jól
-
monosz
őstag
válasz
matthew95 #43580 üzenetére
A3870X2 b@szott jó kártya,és ha a procid ki tudod hajtani 4Giga környékére,akkor valami brutál a teljesítménye.Minimum egy 550W-os minőségi táp kell hozzá,hogy stabilan működjön.Kb a 4870-es szintjén mozog a teljesítménye,1680-as felbontásig,felette sajnos elfogy.Ha esetleg a CFX-be gondolkodsz,majd a későbbiekben,akkor inkább a 48xx-es szériát válaszd.(kevesebbet fogyaszt,és a driverek is jobban erre a szériára vannak kihegyezve.)
-
TasiA
senior tag
-
zolyee
tag
válasz
matthew95 #43568 üzenetére
Ha jól megrángatod olyan 3.5 re a procit akkor szerintem kihajtja.
a 460as giga superb kevés lesz tapasztalatból mondom.
oprendszernek szerintem megfelel a win7 én is azt használom jelenleg catalyst 9.9 es driverrel.
a 2 giga ram meg elegendő játékhoz is mert a 7-es nem kajálja annyira a ramot mint egy vista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- C# programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest