- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Mate315 #32169 üzenetére
ohh..mértnem ezzel kezdted(kép formájában)
jelöld ki a négyzetet...és mehet tovább.enyém is kiirja!de nem érdekel!nekem nem okozott semmit a későbbiekben,holott vagy 3-4 honapja RT-vel hűtöm a VGA-mat....!64,32bites op.mind1 neki.teszi nálam a dolgát...feka007: nemismerem a régebbi nV-ket...utolso nV vgam egy csöves 32megás(SD ramos) GF2 mx440 volt,amd atlon alatt(egymagos,első széria...megvan még..itt az asztalon pihen a prockó
)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32166 üzenetére
voltaképp mikor vettem a gépet,lettvolna pénzem GX2-re is...de végül megtántorodtam.
meg nyálaztam a PH!-s teszteket...megijedtem az akkori majd 150k-s cetli láttán,ami az nV oldalán díszelgett!
aztán ugyis anno atim volt,egyedi kártya akkoris,hátakk legyen mostis azigylett a zafír X800GTO2esből,zafír X2
(az más kérdés kinek,hol és miben egyedi)kiv leszek nV mit lép 4870 X2-re....
ne fikázzuk az Nv-t ...ez nem az a topic
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32154 üzenetére
voltaképp megtudlak érteni....
szerk:hát nemtom meik topicban javasolták,de ez a dual-core optimizer nem vált be nekem
ujrainditottam a gépet,mert furcsán forro volt a procihűtöm(zalman 9700led,ha ez forro,akk vmi ne mgömbölyű a procinál)a gép szanaszét szedve,tele ventikkel,..dehát nyár van vagy mi.erreis ráfér egy bermudanaci
megnéztem ujrainditás előtt,az egyik procimag 20-30fokos volt,a másik 80-85között ugrált
nem semmi... -
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32152 üzenetére
hm...
érdekes.
én pl kibba megvok vele elégedve.igaz nem használom ki sajna(majd monitorcsere után jobb lessz,azt mondták) de elég érdekes!sztem ne a winfosba keresd a hibát....
ha katt eszével gondolkodom,akk sztem grid uninstall,majd katalist uninstall.driver pucolás.majd kataliszt reinstall,majd grid install!
(jólmondom Katt?)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #32136 üzenetére
rendben...ezentúl odafigyelek minden szavadra
inni fogom amit mondasz!
katt,WesTM:próbáltátok beállitani a pedálok,kormányzás fizikáját.reakcióját?nem kormányra értem,hanem billre!pl én azalatt jáccom!sokat szenvedtem,de beállitottam!
sokadik szerk:azért én adok a Te véleményedre is...nemhiába szoktam kikérni
részemről end off!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #32067 üzenetére
abszolute nem kételkedtem benned...éncsak magamat akartam tesztelni!én pl tutti nem csináltam vna meg ezt a tesztet.....enniyt törölni telepiteni....!egy héten minimum 5X telepitem a Vistát igyis...
kár h nincs fullautomata telepitővagy agyhullámok álltal vezérelt pl!
-
- = Zk = -
félisten
részemről egyelőre csak annyi h racedriver gridben 5-10% FPS növekedés(fraps-re hagyatkozva),hellgate:londonban is ugyanennyi kb...de kilépés után fekete képernyő fogadott,és a bal oldalamon volt az asztal..dehát nemláttam semmit.csak egy kék csikot...
de amikor a DC opt feltettem,első ujrainditáskor lefagyot ta gépem.betöltött,és megis fagyott!!hmm..
3d06ban semmi változás..nálam legalábbis!!katt:....
FeRRaR:ekkora macsó vagy,drága cimbim?
....értem senki nem akart öngyi lenni!!te tudsz vmit...
és amugy mit cselekedtél?
-
- = Zk = -
félisten
jónagyokat Uraim!!
látom ujfent témánál vagyunk....!!
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #31988 üzenetére
annyi volt az egész,h állandoan hibázott..játékban,progiban.nemvolt hajlandó elviselni a VGA-t..állandoan hibának dobta ki....megbolondult tőle...már ott tartottam h viszem vissza...de az utolso megoldotta a gondot!látszolag...
mivel full 64bites rendszerem van,igy megnéztem egy 64bites oprendszert rajta...és télleg jobb.leszámitva a progi,driver féle bakikat,ütközéseket.
közel 30%ot dob rajta...nálam legalábbis!! -
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #31986 üzenetére
jól ment,de 64bites Windóz Pista telepitésel előjöttek oprendszer beli gondjai
de kénytelen voltam visszamoddolni,igy ujfent alapon döcögök...
de hála emberi mivoltomnak,sikerült elcseszerintenem vmit a Pista alatt és megint nem mükszik.(nem lepődnék meg egy reinstalltól)..
bár most ugynézki nem a VGA...3trémárk ventidzs!azmeg ageia...mire lesz jó Pistám,tutti új Win fog kijönni!gép cserét egyelőre elodáztam....várok a "jobbik" 4magos AMD-re..feltéve ha lesz,ha igaz ugyebár az álltalad linkelt hirblokk!!
FeRRaR1 merrevagy?nemond h olvasol?...vagy képes vagy felkelteni vkit,h olvassa fel neked?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #31973 üzenetére
voltaképp igazad van...
hát azért a HIS karidnak sem kell félnie h refnek nézzen ki
lassan nekemis kéne húznom a procimon...alapbol megy 3.2öt......jólenne egy teszt erejéig megröffenteni magasabban!...szerk:mutatnék énis képet,jelenleg hol tanyázik a VGA-m,de félek páran szívrohamot kapnának....olyan kupi van a gépemben!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #31949 üzenetére
megtudlak érteni.....
de nekem AMD/ATI fullkonfigom van...sokak szerint az én gépem nincs kihajtva...de vannak páran akik szerint kivan.voltaképp rájöttem,h bőven elegendő ez nekem ahogy most van...viszont procit mindenképp 4magosat fogok venni...remélhetőleg még az idén.mivel remélem addigra rendezidik az AMD féle 4mag!Remélem...u.i.:nem te vettél véletlen nemis olyan régen egy 3970 X2-t?
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Leonyid84 #31792 üzenetére
nekemis X2-m van...6400+,3vinyó,pár venti....és ezt táplálja egy 535W enermax!!sztem a chiefteked nem fogja birni.alapbol 550et ajánl a gyártó az X2 alá...gyengébb tápokra értendő!de ez csak az én véleményem
Kzo:mondtam h 512est vegyél
am nekem zafír karijaim voltak csak,és megvok velük 100% elégedve!gyári hűtését meg akarod tartani?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #31587 üzenetére
értem.bár én azt értettem mod alatt h visszamoddolom alapra,majd ugy telepitek vistát és drivert...hátha igy múkodni fog...
hát kitartás...pici johir h legalább nyaralni mész...!én meg pusztulnék szgép nélkül....
najó annyira nem,dehamár összerakok egy jó gépet,had élvezkedjek már vele...! -
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #31585 üzenetére
szia sorstársam
ha hazamek,megnézem.egyelőre melózom!de az eszközkezelő asszem nem jelzett hibát sehol.két 3870est látott...de megnézem ujra ha hazamegyek!
te moddoltad a biost?
szerk:szted számít h moddoltam a biost?hanetán visszaállitom,...esetleg úgy próba?apropó:merrejár a VGA-d?....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #31551 üzenetére
ebben tökéletesen igazad van..
apám
de ha holnap ugydönt az ipon,h kicseréli a VGA-mat.akk kikell lőni a tuningolt biost...
2:engem voltaképp nem zavar a riva tuner...elfér...a moddolással annyit nyernék h nem kellene rivatunersyckaloz:akkor BIOS MOD
katt777: X2-re is jó?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #31345 üzenetére
azért nem hiába a víz az Úr....
elég fura,h én Bp-en melózom egy vízellátó cégnél,de a vízhűtést nem díjazom vmi miatt...! -
- = Zk = -
félisten
válasz
DigitXT #31338 üzenetére
" Szerintem ne gondolkodj X2-be, mert ha vmi nem használja a két GPU-t... És különbenis batár egy kártya. (X2-es tulajoktól bocs, ez csak egy vélemény)"
nekem zafír X2-m van.....de egyet kell h értsek veled...batár,fűt..és még sajna nincs KIAKNÁZVA(amit mondtál te magad is)....remélem majd a 4870 X2-höz faragott driver után előveszik szegény (pl ÉN) 3870 X2 tulajokat,és nekik is biggyesztenek vmilyen jóféle drivert....
ezeket leszámítva bőségesen jó ez a kártya...X800GTO2 után váltottam X2-re....
(nameg persze jolenne rá egy valamiféle Zalmi hűtő és akk korrekt lenne a melegedése...de ezzel a balga megoldással csak izzadok a szobámba nyáron...(úgyis megint emelik a gázt,megvan télire a fűtés...de sztem a villanyt is emelni fogják
)
szerk:valamint későbbiekben megnéznék idehaza egy CF-X-et .....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #31224 üzenetére
ok..felfogtam
év végére meglátom.....addig eldöntöm...amd X4 vagy intel 4mag....a 4mag biztos!!!
igérem,teleszel az első akit tájékoztatok bármien hardveres változásrol,ami a gépemen belül történik...éspersze ezek eredményéről...
szerk:aszondod soha többé freeweb!akk mért lehet az oldaladat freeweben elérni?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #31214 üzenetére
egyértelmű h jogos amit irsz,hiszen van tapasztalatod...
demivel én egy marharépa vok,szeretem a saját bőrömön tapasztalni a dolgokat..negatív pozitiv,az mind1...mert nemegyszer történtek dolgok ellenkezői,mintamit az öregek mondtak...!
de hol látnék gyorsulást?...konkrétummal nem tudsz szolgálni,esetleg?nekem a számadat meg grafikon nemigazán mond semmit....
voltaképp hozzá kell tennem:jelenleg a monitoromnak köszönhetően 1280*1024ben tudok maximálisan játszani...mivel magasabb beállítást nem próbáltam..igy lehet h pont ott jelenne meg az eltérés,amiről beszélgetünk...talán ha tudok venni nagyobb monitort...hakos1987:drukkolok néked...
éslehet éns fogok váltani intelre..nem vetem el ezt a tervet semCsiborbogár:miben láttad ezt?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #31208 üzenetére
szia katt...
igen...leginkább játékra...de kituddja mit hoz a jövő
köszönöm,de kihagynám a platform váltást!megvok elégedve az ati/amd oldallal....
az a teljesítmény amit nekem nyújt,bőségesen elég....jelelneg sincs kihasználva a platformom,de elég.játékokban bőven hozza azt amit szeretnék tőle látni.azért csakhogy 3d06ban egetverő pontjaim legyenek,nem váltok platformot...
jeléenleg árulom a 6400+procimat....cserélném 9850BE-re...de pár dolog közbeszól és sztem nem véletlenül...lehet ink karácsonyra tartogatom a Phenomot...addigra már sztem lesz használható Phenom!
annó is javasolták az intel oldalát,de beleugrottam egy 939platformba...(pont a 939-940 váltásakor)..és a mostani gépcserét sem az amd miatt cselekedtem...hanem mert kiöregedett az X800 GTO2-m...és hát akk már komplett csere(lap+proc+ram+VGA)
én voltaképp elfogult és néha bizakodó vagyok...hittem annó az ati FELTÁMADÁSÁBAN...és most ugynézki észhez térnek...lehet ilyen sikerek után készül egy jó 4magos vhol,valamelyik sufnijukban...szerk:szoktam olvasgatni a HSZ-eidet...néha elis csenek ezt-azt...oldaladat is rendszeresen látogatom...köszönöm a segitő szándékodat
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #31131 üzenetére
szia hakos mester
voltaképp van...bios moddal...egyik PH!-s kollega(
) segített ebben....
ezáltal 825/900-ról 900/950re lett felpiszkálva mindkét VGA....ez annyit eredményezett h kemény 5!! ponttal átléptem 3d06ban a 13k-s határt...enniy egyelőre..ha majd meglesz a phenomom,többet tudok mondani
ésakk most hogyállsz gép ügyileg?....én nem mozgatom magam 3d06 eredményekben...számomra felesleges!...irtam pár HSZ-szel feljebb..amire vettem a gépet,ahoz bőven elég...mégtalán sok is....csak azért h KIHAJTSAM a gépemet,nemfogok platformot váltani!!...ígyis egy elég összetett config lett...
(csak vélemény)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
xardas #31093 üzenetére
syckaloz:de..nagyonis igazad van...de amint lesz pénzem,beruházok egy nagyobb monitorra
az h mi az erős,azt még magam sem tudom sajnos...a PC utjai kifürkészhetetlenek..ezzel sztem egyetértünk!...
(de pl kataliszt 8,5ről váltottam 8,6ra,és RD Grid alatt +25-27FPS-t nyertem....de ez nem mérvadó,tudom...)
-
- = Zk = -
félisten
üdv néktek...
nemértem mit dobálóztok h kihajtja-e az adott proci ezt vagy azt a VGA-t.....
az én jelenlegi konfigom bőven elegendő 1280*1024es felbontáshoz(nagyobbhoz is jó lenne,de a monitorom egy 19es LG)
lehet nincs kihajtva a VGA-m,de amilyen játékot elinditok 1280ba fullosan...az nem szaggat,vagy dadog...(kiv cry)akár dx9 akár dx10ről van szó...
ahogy ismerem az ATI-t sztem fog csinálni drivert amivel kilehet dolgoztatni a 2GPU-s kártyákat...(lsd 4870 X2)...sőt!balga lenne elhanyagolni a 3870 X2 vevőket....
ati driver fronton gyenge....de kezd észhez térni sztem!(nem offolok senkit,ezcsak egy vélemény volt
)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #30947 üzenetére
én pl vettem egy zafir 3870 X2-t és semmi EXTRÁT nem kaptam hozzá
az ati (egyik) csúcskártyájához ezek szerint nem jár...!
extra alatt értem pl a játékot!mert driver meg hasonló finomságok voltak.....
holott mikor az X800GTO2-met vettem(szintén zafír)..ahoz adtak...igaz kipróbálható demo...delegalább volt!szerk:egy faya kis 4magos már engem is érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest