- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Cput húzd meg kicsit, 3.5et menni fog ha belövöd 3ghzre akkor jó,vga.n is huzhatsz egy picit.
Én crysis techdemonak nevezett szörnyszülöttet ultra moddal 1024ben toltam átlag 30 fps el, de ha jól beálligatod a részletességet akkor menni fog jobban is.
De ne a crysis hoz vásárolj gépet mert azt a mostani csucs kártyák viszik viszonylag normálisan. Azonkívül mindenre elég lesz. -
WesTM
őstag
Na hogy visszatereljük a topikot szakmai irányba, mondja már meg valaki hogy ha megcsinálom a riva 2.09el hogy auton szabályozza nekem a ventifordulatot, és szépen beállitom a lépcsőket,akkor miért emel oan lassan hogy mikorra 50% ig feltekeri magát már 100 fok. Pedig a lépcsők rendben vannak de valamiért mégis nagyon lassan emel.Szakadjon az annyába a feje.
ZK: A tiéd sem gyenge.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #31824 üzenetére
NAGY M
Hozzám is vagdoshatná valaki a "meleg" 4870 ét (aki olvasta ma a másik totyikot tudja miről beszélekde 1-2 héten belül épitek havernak egy gépet természetesen 4870el meg quaddal majd jol megcibálom a tökét mind kettőnek aztán megnézem mit tud. Lehet hogy az lesz a pofon nekem, hogy kell egy olyan.
-
WesTM
őstag
Visszatértél mester?
Na hogy szól az új vas? Megérte leváltani a jó kis gigát? -
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #31118 üzenetére
Nem tudom hol a probléma. Ha a grafikai megjelenítést nézzük vistán több pont lett,magasabbak a pontszámok,szóval vista már gyorsabb grafikai megjelenítés terén. Jól beállítva maga az oprendszer is van olyan gyors egy modern konfigon mint az xp.(Nálam már gyorsabb is,ezért nem lépek vissza). Az amdnek meg gondjai vannak a cpu scoreal vistán,de ez legyen az amd-sek problémája. Oldalsáv ahogy látom futott, biztos lehetne még csiszolgatni azon a vistán.
Am nem c*eszegetésből írom,csak már utálom hogy szidják a vistát, miközben úgy érzem nincs igazán ok rá.
-
WesTM
őstag
válasz
syckaloz #31057 üzenetére
1Éve meg összestem volna,minden bajom lett volna ha 18-20 k ért egy ERŐS vga-t adnak,mert a 3850-870 még messzevan nagyon a gyengétől,minden játék teljesen jól fut rajta,magas fps el. Úgyhogy amíg nem jön ki semmi nomális dolog,mert mostanába tényleg vicc a játékfelhozatal,maradok a simulatorozgatásnál, aztán ha lesz olyan ami jó játék és esetleg kéne alá kraft addig lemegy a 4870 ára,és költözik hozzám. Akimost játk miatt vesz 48**et az hazudik. xD
Crysis nem játék...
-
WesTM
őstag
válasz
maestro6105 #30964 üzenetére
Hát igen az igazi nem értek hozzá de okos vagyok komment.
A 8600gt-nél kb. 100%al gyorsabb.Töltsd ki az adatlapod,hogy milyen proc dolgozik alatta...
Nyugodtan vegyél 3870et,de a helyedben én a gddr4es változatot venném,az 5-10%al gyorsabb,és nem egy slotos hűtésűt,mert az sivítani fog,és ahogy mondtad a hang fontos. Szerintem vagy sima sapphire kártyát vegyél (2 slotosat) ,vagy bevállalsz egy hűtőcserét,de ebben katt, és ferrari tud a segítségedre lenni.
-
WesTM
őstag
válasz
DigitXT #30854 üzenetére
DidigtXT : Hát de nem,így sem megy 75 fok fölé 80% os ventin,és pénzbe sem kerül.
TTOMAX: Akkor ezt benéztem, de ahogy láttam a 900mhzet megcsipte, de végre egy radeon kari ami nem nagyon szorul rá a tuningra
A 4850 az tényleg nem lesz egy tuningbajnok ahogy nézegettem 100mhz és kápító.
-
WesTM
őstag
Mindig game után jövök rá mien jó kis kártyák a 38*0ek. Most este toltam egy kis ut-t,cod 4 et, amiket a 8.5 előtt játszottam,és már ugy sem voltak rosszak,de most egyenesen száguldottak.
Gondolkoztam egy 4870en, de nem lesz csere egy darabig,majd ha megjelennek használtan 35 körül.
mod. Engem nem zavar a 3850 hűtője sem,pedig igen csak huzva használom,de hát ahol dolgoznak ott hullik a forgács,hagy süvítsen,legalább hallom ha megáll a venti xD
Ahogy olvastam teszteket a 4870 igen jó kis tuning potenciállal rendelkezik.
FORZA ATI
FORZA FERRARI
-
WesTM
őstag
Na ma sikerült beújítanom egy alaplapot amin tok feszt adni a procinak. ANUS P5B DELUXE.
CSAk a márkája a bajom,útálom az asus alaplapokat.
De több a semminél végre.
Majd megnézzem így hogy magasabb cpu órajellel hogy forgatja a 3850et. -
WesTM
őstag
válasz
DigitXT #29613 üzenetére
Hát sp1 óta nem esküdnék meg arra hogy az xp gyorsabb,mert szerintem marháára nem.
HAverom is most váltott egy 3hónapos xpről, vista sp1re,és 500pontot jelentett markban,játékok is 5-10 fpsel jobban mennek,ismétlem az xp sem volt régi.yakuza.tora: 8pines tápcsati be van nomálisan dugva??? Vagy csak 2X 6pinről megy??
Mert ha nincs benn a 8 pines akkor nem lehet tuningolni.AM FORZA FERRARI SZÉP IDŐMÉRŐ VOLT!!!!
-
WesTM
őstag
Tiszta drámában vagyok !!!!! xD
Nem tudom hogy kis ráfizetéssel vegyek e 4850et,vagy várjam meg még lemegy a 70 ára.
KAtt vegyél már előttem,és akkor majd meglátom érdemes lesz e !!!! NEMKELL AZA VINCSESZTER!!!
Jó lenne már valami kis teszt a 70 ről,mert 4 nap múlva jönnie kéneSyde táp lesz az,eggyre biztosabb vagyok benne.
-
-
WesTM
őstag
Atyavilág 41000ért lehet a 4850eket venni a bazárokban!!!!!!!!
Na ennyiért tényleg lrdemes lecserélni a karikat egy olyanra.Nem tudtam eddig konkrét árakat,de ez a 40000ft nagyon oda****.
Nyáron nem cserélem le a kis 3850esemet de télen,mikor rmajd játszogatunk akkor jön a 4870
NEVER AGAIN NVIDIA -
WesTM
őstag
Nem tudom... Itt most ki a vak???? Megnéztem a guru 3d tesztet,és mit vártok????
A 4850 veri szinte mindenhol a 9800gtxet. A gtx280 at is ütnie kéne???? Egy max 50000ft-os karinak??? És szerintem crossfireben is viszonylag rendben van.Szerintem ahhoz hogy itt egyesek igény ki legyen elégitve 25000ft-ért kéne adni a gtx280sli-s karikat verő cuccokat.(Kinek nem inge ne vegye magára) Igenis nagyon szépet fejlődött az ati,miközben még senki nem tud semmit a 4870 teljesítményéről. A 4850 be fogja tölteni a KÖZÉPKATEGÓRIÁS szerepét,a 4870 meg majd....A driver cuccról meg annyit,hogy a 8.5 volt az a driver ami hattalmas fejlődést hozott a 2900,és 38*0 kariknak,tehát a driverírók találtak valamit ami eddig nagyon nem volt jó.
Szóval itt sokan automatikusan azt hiszik,hogy majd egyből sz*r driverek lesznek fél/1évig,és utána lesz használható a kártya. De kérem ha most megtalálták az utat (remélem),akkor mostmár nem fognak rosszabb drivert csinálni a mostaninál.Szóval srácok várjuk ki a végét,és ezt semmiképpen sem negatívan mondom.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #29471 üzenetére
Mondjuk nekem a 870 orajelére huzott 850 teljesítménye is elég mindenre,csak arra leszek kíváncsi,hogy mit tud most előhúzni az ati. (Az amd-t direkt nem ide irom,mert az semmit
)
na ez gonosz volt.Na de most meek melózni ,majd este megnézem jöttek e a tesztek,mert ma volt a hivatalos bejelentés.
-
WesTM
őstag
Srácok,Katt szerintem valamit elfelejtettetek,vagy nem olvastátok,vagy nemtom,de az atinál egy cikkben elmondták,hogy szándékosan nagyobb szakadék lesz a 2 kártya között,mert még a 4850 KÖZÉPKATEGÓRIÁS, addig a 4870 FELSŐKATEGÓRIÁS kártya lesz.
Ha a 4850 a középkategóriás teljesítménnyel előzi az ultrát,és 9800gtx et,akkor nincs miről beszélni. A 4870 mivel elmondták a cikkben hogy jóval erősebb lesz,méginkább elkülönül a 4850 től, így okozhat még kellemes meglepetéseket.De nem kiabálok el semmit,csak várom hogy igaz lesz e amit mondtak,mert az új 70esről még kósza tesztet,erőfelmérést,semmit nem lehetett látni,ami így a megjelenés előtt kicsit gyanús. Mondjuk akinek a 4850 teljesítménye nem elég,annak javaslom keresse meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
-
-
WesTM
őstag
válasz
Geri Bátyó #29438 üzenetére
LE kell szedni a 3dmarkhoz a patchet és menni fog. Amugy semmi baja akkor a kártyának,csak a patch hiányzik.
-
WesTM
őstag
válasz
stevve #29431 üzenetére
Találkoztam ugyan ezzel a problémával,csak biost kell feltenni az alaplaphoz a legfrissebbet,és utána tuti jó lesz,csak abban a lapban nem fogod tudni kihajtani a kártyát,kb. 2000pontot jelent 3dmarkban,de addig ne telepitsd fel a drivert még nem frissitetted a biso a lapodon,ezt vista alol is meg lehet csinálni!!!
AM sorry vagyok de FATYÁNAK MENT A KOMM.
Jah és bedobom a bios linket,ha esetleg az r 2.0ás verziós lapod van akkor majd ahhoz szedd a biost,lennt látni fogod hogy van direkt bios a radeon 38**,3870 x2 karihoz.
[link] -
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
Andrew_31 #28916 üzenetére
A griddel ne foglalkozz,én tegmapmerültem bele a biosmodolásba, és a 3850em 807/1069mhz en ment egész nap,így is toltam a gémeket,de a grid 3 perc után kifagy.De csak az.
Nekem nem ér annyit az a játék. A bisoba kicsi feszt adtam a karinak (1.316V) asszem.
Így max 70 fokos. -
WesTM
őstag
válasz
SetCHOO. #28833 üzenetére
Én kb. 3negyed éve vistázok,és semmi probélma nincs vele,vagyis volt,de az sp1 előtt. Aki azt nem teszi fel, szívhatja is a fogát,mert akkor szerintem is szörnyű volt. Most olyan stabil nálam,amiennek az xp-met szerettem volna.
Valószínűleg a melegben a proci melegszik el,mert akkor szokott általában hibaüziket dobálni a cucc.
Ha nincs sp1,akkor tedd fel minél hamarabb,mert akkor te is beállsz abba a sorba,ahol a javítás nélküliek sírnak,hogy hejjjj de rossz a vista,miközben ey tényleg rossz verziót tolnak. -
WesTM
őstag
SRácok nagyon lol kérdés,még magamon is meglepődök,de honnan szeditek ti a vga biosokat????
Lehet hogy írta már valaki,de most nem vok formában.Előre is THX!
-
WesTM
őstag
Hát ez a grid.Kicsit kezd felidegesiteni. Grafika isten.De pocsék fizika,szerintem segédletek nélkül ahogy az rfactort tolom irtózatos.Na de mindegy ez szubjektív dolog.De az hogy már annyira le kell tekerni a karit hogy ne fagyjon ki,az durva.A 810/1125 24/7 es értéket 710/1000ig kellett visszavenni,ha nem igy teszek kb. 2 perc után kifagy.
Mondjuk nem e miatt a játék miatt fogok idegeskedni,de zavaró kicsit.
MArad a 30giga rfactor.Ha valaki tud okot,az szoljon
-
WesTM
őstag
válasz
TTomax #27082 üzenetére
Ha tényleg jók lesznek a 4870es karik,akkor alighanem megválok az ultrától,és beruházok egy olyanba,mert ahogy olvasgatom lehet hogy újra azt ati lesz a csúcson.(REMÉLEM ÚGY LESZ és a kö***csscsccsscsög,nagyképű nvidiás szakemberek le lesznek offolva egy kicsit.
SZÓVAL NA MOST NAGYON HAJRÁ ATI
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
tetrix #26746 üzenetére
Úgyanigy jártam kb 1 hete. Nekem csak vista reinstall segitett.Driver cleanerrel,regpucolással mindennel probáltam,de nem segitett. SAjna a Radeon driverek már régebben is párszor megszivatak még az 9200 on meg az 1650 pron is.
Nem mintha a geforce driverekkel ne lett volna bajom. -
WesTM
őstag
válasz
p3rgam3nt #26364 üzenetére
Az ultimate verziót nem ajánlom,mert iszonyatosan fel tud forrósodni a passzív cucc, a sima verzió hangja pedig szerintem nem vészes,ha jól beállitod még hangja sincs.
Jah és szerintem ne amd-t vegyél,25-30e forint között mocorog most a 6000+,sokkal inkább valami core 2-t vennék,mert azonos órajelen is sokkal jobb teljesítményt nyújt,és azt világgá lehet tuningolni
Például az uj e 7000es széria.
-
WesTM
őstag
Szerintem csak annyi a gáz,hogy amd platformon nem az igazi a cf. De egyszer ha sok pénzem lesz akkor megnézem intel platformon csak nincs sok pénzem.
Abu: 2 3850 mit tud?- (3dmark csak viszonyításnak) mert 1 már van,és lehet hogy veszek mellé egy 870 et vagy 850et olcsón,és kíváncsi vagyok. -
WesTM
őstag
Egyáltalán nem gyenge,csak hát árverseny,meg hát jön az új széria. Szerintem most érdemes beruházni akár egy 850be,mert jó eséllyel elérhetők a 870 órajelek,és nem gyengusz kari egyáltalán,szóval ne a 8600 gt szintjére tegyük be,mert 1-2 esetben még a 8800 gtvel is pariban van.(ritkán) 23-4-5 ezerért meg télleg nagy vétel.
-
WesTM
őstag
HUHUHUHUUUU srácok!!!!!
Tom' hardverén a 4800 adatok vannak egy cikkbe feltűntetve,és végre valahára a shader egységes más sebességen fognak menni mint a gpu!!!!!
De itt egy link,nem leszenek ezek rossz kártyák: [link] -
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #24721 üzenetére
Hát nem tudom iciripicit érdekes,hogy nekem 3ghz-es core al a 3870 órajelein járatott 3850 is megcsinál 5000 pontot. Ahogy néztem a tiéd még 1280 ban sem hajtja ki ugy a kártyát a phenom,mint nekem a "régi" core 2. Mondjuk ha winrar benchel,vagy ilyenekkel játszok akkor biztos jól jön még 2 mag. Csak azt is hozzá kell tenni,hogy én még nem hallottam 3 ghzen rohangáló phenomokat,viszont 3.8 ghzen szaladgáló q6600 akat igen. De szeritnem az én procim is menne egy normális lappal 3.5 ghzet,mert 1.160V-al ez is csoda
végülis lehet hogy valamit rosszul szűrtem le,de szerintem a phenom se nagy durranás.
-
WesTM
őstag
Ahogy átnéztem a tesztet,itt is igaz,hogy a 3850 en joformán nem gyorsit semmit a az 512 mb ram a 256 ossal szemben,emberi felbontásokon,2560-on lemarad,de ki játszik ott.
Amugy nem rossz a 3850 x2,csak szerintem kicsit későn jött.
A 4800 as sorozat pedig véleményem szerint azért nem most fog jönni,bár voltak már meglepetések vga piacon. -
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24203 üzenetére
Hát én szivesen elmennék,csak hát ugye jászberényben lakom,de szerintem van a forumon pesti,akit esetleg megkérhetsz arra hogy elmenjen.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24200 üzenetére
De tudok!!! Mondjuk én,de szerintem bárki tud neked segíteni,itt a fórumon úgyis segítünk.Nehogy kiadj ilyenért pénzt.
Mondjuk jó ha van melletted valaki aki csinált már ilyet.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24199 üzenetére
Hát a helyedben még gyorsan,jó áron meg tudnék szabadulni az amd prockótol,úgy tennék mint katt,és átlépnék a 8400 as core 2 re valami nem túl drága alaplappal.
Vagy ahogy írod, megcibálni a phenomot.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24193 üzenetére
Hát úgy néz ki hogy érdemes húzni,mert most amennyit a procin tudsz húzni,annál jobban forog ki majd a vga.Szóval mindenképp érdemes megpróbálni,de csak ésszel,és szép fokozatosan.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24191 üzenetére
Hát akkor kezd úgy kinézni hogy ebben a prociban ennyi van, nem éri meg tovább kínozni. A 9670 es eredmény nem olyan rossz már, így már nagyobb felbontáson gond nélkül fogsz tudni játszani.
-
WesTM
őstag
Szerintem egyértelmű cpu limit,mert lehet hogy a játék nem támogatja a 2 magos procikat,és ezért megy csak 50-60%on a vga, és 100%on az első mag. MOndjuk egy 8400nak illene elvinni,csak sajna nem ismerem a játékot,de csak cpu limitre tudok gyanakodni.
Nézd meg a 8400 at 3600-3800 mhz en meg sem kottyanhat neki,de kiderül javul e valamit a téma.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24168 üzenetére
Pedig a cpu pontok is rendben vannak.Arra gyanakodtam,hogy ha jól tudom az amd prociknak kell külön procidrivert is feltenni,és ez elmaradt. De NEM. Szóval akkor lehet tovább gondolkozni.
Úgy kb. 700 pont még hiányzik. Látom vistán tolod,én is,és sokáig ott volt a baj hogy a gép energia beállításainál, nem a maximális teljesítmény volt beállítva.
(start/vezérlőpult/energiagazdálkodási lehetőségek/és ott teljesítmény centrikus legyen beállítva) -
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #24155 üzenetére
Akkor szerintem a biosban lehet elállítva valami.Ha meg tudod nézni légyszives nézd meg gpu-z vel hogy hányszorosan megy a pci-x -ed.Én csak arra tudok gyanakodni,mert ennek a konfignak így minimum 11000pontot kéne csinálni.
Sanci:
Ha téged zavar,hogy nem nyálazom át a szöveget 6X,mert akit érdekel az elolvassa így is,akkor megteszem a szivességet,és mostantól megpróbálok a te kedvedért helyesebben írni.
-
WesTM
őstag
válasz
leviske #24075 üzenetére
Remlem megnézted már hogy mekkora cpu limit vana játék alatt. Gondolom ez meg sem fordult a fejedbe,de nálam 1280 ba fullon cpu limit van egy 3ghzes core 2 vel. Szal nem a játék rosszul optimalizált,csak proci kell a game alá.És nehogy azt mond hogy 40-50 fps kevés,mert ez a game még 25 fpsel is full jáccható.
-
WesTM
őstag
válasz
Tibord #24046 üzenetére
ezt én is észrevettem. A cod alatt felmászik 75fok ra a gpu terhelés végig 95% körl mozog.
A crysisnál 59-62 fok körül szokott lenni.Ez lehet driverhiba,vagy a dx10 kiforratlansága,vagy csak itt vannak visszafogva a ati kártyák,és ezért gyorsabbak az nvidiák,mert letitottak az ati részére valamit,és hopp máris gyorsab az nvidia. -
WesTM
őstag
Na msot meg tudtam nézni a 8.4et az assassinsban.Azt vettem észre hogy dx 10 ben mikor magasrol leugrottam,mintha elfogyna a memoria a kártyáról,és belaggolt,még winchester hangot is hallottam.Na most ez teljesen eltűnt.A freame nem nőtt,viszon sokkal jobb lett a dx10es memória kezelés. Eddig ennyi jött át,de ugy néz ki mindenképpen érdemes felrakni,mondjuk a 8.3al se volt sok bajom,csak ott volt 1-2 érdekes lag,mintha kifutott volna a memoriából a cucc.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23989 üzenetére
Hát ha be tudod kötni hogy forogjon akkor természetesen van értelme.
Vagy a ház végébe teszed hogy kifujja a levegőt,vagy az elejébe hogy befelé tolja a hidegebb levegőt. -
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23985 üzenetére
Végülis nem a rossz helyen van,csak nem a jón.
Szerintem érdemes nekiveselkedned,mert tényleg sokat fog gyorsulni játékokban.
Nálam 1 honapja volt egy asrock 4core dual vsta alap.azon 4X es pci- van,és a 870 orajelein kocogó 850em nagyon látványosat gyorsult a 16xos slottól.Szoval szerintem ugorj neki,nem olyan nehéz azt a 4 csavart kiszedniMAugy mond meg a gyereknek keményen
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23951 üzenetére
Na sikerült az átrakás???És az eredménye??? Kíváncsian várom
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23951 üzenetére
Semmi más dolgod nincs min kivenni a karit a slotbol,és áttenni a másikba.Ez kb.25mpes munka. Ezekután meglesz a telesítmény amit kerestél ;)
jah persze előtt áramtalanitsd a gépet!!!!!!!!!
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23946 üzenetére
Háát amd oldarol nemsok jót hallok,főleg akiknek amd procija van és a beszámolókbol,aki váltott eddig intelre mindenki meglepődött hogy valami más lett...
Remélem érted mit akarok ezzel mondani.
-
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23944 üzenetére
Igen nagy gondot okoz.ugyanis ha másik pci-e slot csak 4Xes akkor a kártyád ezért kap ien alacsony pontokat.Szóval az a tehendőd,hogy kiveszed a kártyát ,és átrakod a pci-e 16X os szlotba és egyből 12000pontot fogsz kapni 3dmarkban
,meg kicsit jobban fonak menni a játékok is
-
WesTM
őstag
válasz
zkiss0 #23793 üzenetére
HÁt hogy optimálisan adja le a teljesítményt azt szerintem képnézegetésnél nem nagyon fogod észrevenni,oda egy jó erős proci kell meg sok ram.
Amúgy húzás nálkül nem sok javitást lehet cisnálni,maximum a CCC-t álligatod,de ott sincs sok beállítás.Ahogy tudom az ultimate a psszív verzió,ott viszont a tuningot sem javaslom,mert iszonyatosan felhevül,aztán kuka a kártyának. -
WesTM
őstag
válasz
HarryPotter #23788 üzenetére
Az a.i. a 3d fülön belül van,asszem 2 állása van,standard,és advenced.Ezekkel érdemes játszani mielőtt játszunk
.Valahol olvastam egy tesztet,van ahol 30-40%os gyorsulást hozott a 2 közti állás. A lényeg hogy minden játéknál érdemes megnézni,nem-e változik a sebesség.
-
WesTM
őstag
válasz
rumkola #23785 üzenetére
Mondjuk nem teljesen értem,hogy miért kell így lezúzni azt ati drivereket,van egy 8800ultrám, vmodolt 8800gts 640em,és járt nálam már 8600gt,és sokkal több fagyás volt,több hiba volt a játékokba,és sok helyen csak csalásokkal(értsd:grafikai butításokkal)gyorsabb az nvidia.Aláírom hogy nagyon gyorsak a kártyái,az ultra tényleg nagyon bika,de az elég idegesítő hogyha ezek a karik vannak a gépbe,nem ülhetek le egy normálisat játszani,mert valami mindig beizél. ennyiből jobban szeretem az ati-t itt legalább stabil minden,még ha a driver fogja a kártyát mint állat. Teszem hozzá,hogy ezekkel a visszafogásokkal együtt az nem ember aki azt mondja hogy a mai JÁTÉKOK nem játszhatók full grafikával teljesen normálisan.(a játékokat azért emeltem ki mert nem techdemora CRYSIS gondoltam.)
Na kb. ennyi hogy védjem is az ati-t.Jah és remélem hogy majd valamelyik drivert végre összehozzá a srácok,és akkor megbánjátok,hogy elkapkodtátok a dolgot.Én is fogok váltani,ha tényleg indokolt lesz,és tényleg nem lesz változás.Akkor leemelem a polcról valamelyik nvidiát,a radeon meg megy a süllyesztőbe.UGYHOGY HAJRÁ ATI -
WesTM
őstag
Most mivel betegállományba vagyok,mellőzhetem a sulit 39 fokos lázzal
nekiálltam assassinsozni. DX10 ben tolom,de valahogy kevésnek találtam az fps-t.A CCC-ban az A.I.-t átállitottam advencedre,és vagy 5-10 fps-el gyorsabb lett a játék. Azért nem mindegy hogy 35-40,vagy 45-50 fpsem van.Amugy micsoda nyél játék,és egész jól van optimalizálva a grafika,és a rengeteg ember(cpu terhelés)ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest