- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
idegbeteg18 #33028 üzenetére
eccerü:
ha rendelni szeretnél,megjegyzésként feltétlenül közöld velük,miet szeretnél...ha megérkezett a rendelt áru,bontasd ki velük.és vizuáld meg,köll-é avagy sem!
ha boltban akk naggyábol ez a felállás...csak ott szóban adsz hangot igényednek! -
- = Zk = -
félisten
válasz
idegbeteg18 #33026 üzenetére
képen mien van?...miet szeretnél?
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #33010 üzenetére
érdekes..mert a vantage nekem is c++ telepitése közben offolt,de települt.aztán elsem indult a vantage!egyelőre nem mertem feltenni most simán mükszik a gép!
lehet kérdeztem,de kérdezem megint...FRAPS van/volt fent?..mert nekem offolta a rendszeremet driverügyileg Vista alatt..XP-n akadálymentes!
nem kizárt a driver gubanc... -
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #32996 üzenetére
megköszönném....
de tudod van pár IGEN KEDVES fórumtárs,aki sztem nemfog segétkezni,a "Gyűjtsünk Zk-nak egy 4870 X2-re" segélyben!
de ne személyeskedjünk sztem...!de milenne ha én adnám el az X2esemet,és vennék neked egy 4870est?...saját szülinapom alkalmával természetesen..én érezném magam megtisztelve!
vagy odadom hakosnak...kiv vok arra az égi jelre
(#32995) hakos1987:
mien drivered van fent? -
- = Zk = -
félisten
WesTM,FeRRaR1:
mindjárt elsírom magam...köszönöm h gondoltok reám..jólesik megfáradt szenvedő szívemnek
haBP-en jártok mindenképp összefutunk
...nameg ha én a Ti közeletekben!
csapunk vmi igazi csűrdöngölős partit...!
hakos1987:ezekszerint semmi jóhír az X2-eseddel kapcsolatban?.....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kakumix #32902 üzenetére
hali..
érdekes.nekem az összes mohaa megy rajta.simán..akadás nélkül!holott az enyém
3870 X2...!catalyst 8,7!XP Pista alatt egyaránt!hmm...és mien karit vettél helyette?
danntora:nekem pecs nélkül is futott...de pecsel csak javítottam rajta...(pl nem akadt össze pár emberem
) amugy osztom a véleményedet
de meglehet érteni őtis,pl én a mostani gépemet csak az uj sztalker miatt vettem!mamár látom h feleslegesen...de soha nem baj egy ien gép -
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32748 üzenetére
rendben...!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32746 üzenetére
igen...kifagysz az adott progiból,ami terheli a VGA-dat...álltalában restart a következménye!(nálam legalábbis)
de várjuk meg más HSZ-ét is....és értünk el ezzel vmit kedves Fórumtársam?
GPU CV mit podukál?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #32741 üzenetére
"Egyébként igen, én el szoktam olvasni az előző hsz-okat, amivel szinte egyedül állok PH-en" nana!!kikérem magamnak!énis itt vok ám!!énis visszaszoktam olvasni
lesz hangja valóban...!de voltaképp nagyobb hűtést sztem nemfog eredményezni neki,mivel nincs közvetlenül rajta egy memhűtés ugyebár...nincs egybe a GPUrésszel.bár ha kavar akkora légáramlatot a venti,mért ne...!nem feltéttel h legybe legyen a GPU hűtés részével!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32737 üzenetére
azt nem mondtam h JÓ barát a gugli...deh!
megpróbálhatod 2.09alá is.voltaképp ua sztem!! -
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32735 üzenetére
a gugli jó barát!!
riva 2.08 ENG
bakik:nálam rossz beállitásoknál össze-vissza pörgedezett a venti...!nálad nemtudom mien bakik léphetnek fel(de voltaképp megkell h jegyezzem,Katt doktorandusz kókler dolgot nem ÁRUL a honlapján..tehát ha BAKI lép fel nálad,akk az a VGA-ban keresendő.DE mondtam!!saját felelősségre...) -
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32732 üzenetére
értem...látom nagyon menekülsz h cserélni kelljen a hűtést!
de megtudlak érteni...szegény ember vízzel főz...!nos eccerü a telepítés...
letöltöd a rivatunert,és letöltöd az adott fájlt.természetesen azonos verzioszámmal rendelkezőt mind2ből!(ezesetben a 2.08)..lejön egy 7z. nevezetű fájl...kicsomagolod ...majd az HKLMbla bla nevezetű fájlon jobbegérgomb,és egyesítés...ezzel elméletileg kész is volnánk..!!
DE!!felhívnám a figyelmedet h az álltalad használt kártyán még nem volt letesztelve!!saját felelősségre csináld!!
ugyanis előfordulhatnak bakik -
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32732 üzenetére
ahogy gondolod...de felesleges sztem
hamár ujrapasztázod,vehetnél rá álltalam ajánlott hűtő valamelyikét...de tetudod.tégy belátásod szerint
mod:nem írja az oldal hova másold be?
...rögvest szólok katt eminenciás urnak!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32729 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32727 üzenetére
rivatuner beállitást katt777 országszerte is elismert,és hivatalos honlapjárol próbálj meg letölteni..emlékeim szerint van neki
mert amit én használok,az X2-alá van.....!igaz nekem szőrősfánkban alap herceken nem megy 75fok fölé....!
de nemtudom h a kis zalmit megéri-e szabályozniszvsz nem!hiszen a memókön nincs más csak borda....jobban belegondolva,nálad a hűtéscsere segíthet!DE!!!,felkell h hívjam a figyelmedet,h gari vesztéssel jár,ha tudják bizonyitani,h bütykölted!
(használtam VF700at.....full réz verzíót,igaz X800GTO2-n...ahhoz elégvolt)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32725 üzenetére
űűűű b@zki
hát nemtudom,mivel nem ismerem.de emlékeim szerint(támaszkodom az előző HSZ-ekre),nemsok jót mondanak arról a hűtésről...!
voltaképp jó,csak nem oda.a régi X sorozatot szépen hűtötte,de a HD3*** már sok neki!
szvsz!....aztán kituddja!
esetleg S1 vagy Csillát vegyél rá,és akk valszeg jobb lesz!
(S1 FERRARI,Csilla meg asszem TomBoynál van,logoutban)
(nekem is javasolták,vegyek 2dv VF700at a VGA-mrasztem már rég leégett vna!!)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #32723 üzenetére
..venti sikít legalább?milyen hűtést használsz rajta?progival,vagy moddal?
szvsz nemtudom.nekem 3870 X2 van riva tunerrel kombinálva,de nem merem 70fok főlé engedni terhelt állapotban!igaz sikít a gyári venti(65-80%),de les@rom...!
jah,alapon pörögnek a megahercek...! -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #32639 üzenetére
áhá..értem!
tehát ehez hasonlo az nV vs ATi?...nV megevszi a jogokat,h az Ő kártyáikra fejlesszenek játékokat,ezáltal a játékok jobban futnak nV kártyákon......tiszta sor!WesTM:..
nebosszankodj!nem ez volt az utolso verseny.aminek a legjobban örülök,h a Hungaroring híresebb lett mint valaha(és itt absz nem Massára gondolok)
jó verseny volt!...igaz a BMW sehol nem volt...de akk is! -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dubmaster #32574 üzenetére
igen.tökéletesen igazad van
annó mikor itt PH!-n összedobtuk a gépet(meg úgy alapból is),felhívták a figyelmemet az Intelre....Eredetileg 4magos Phenomot akartam.de vki azt mondta nincs kiforrva!elhittem.most megint elkapott a gépszíj h proci,4mag!de abbamaradni látszik mivel jön a 45nm Phenom.jónak igérkezik!inkább várok..addig kihúzom 3,2es 2magos AMDvel
igyhát várok...de mivel h ne maradjon a zsebemben a pénz,kénytelen vok monitort venni!mivel jelenlegi monitorom max felbontása(1280*1024) kevésnek tűnik a jövőre,és ehhez a rendszerhez nézve!Robi86:lehet tuningolni,de akkora előrelépést ne várj tőle sztem!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #32448 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #32446 üzenetére
bővebben ez alatt mit értesz?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32436 üzenetére
nekem a win reinstall megoldotta ezt a problémát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32434 üzenetére
csak kérdeztem
...a VGA hűtését lehet szabályozni pl
...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32432 üzenetére
igen...utánnanéztem neten..és drivergondokat irogattak.használsz rivatunert?
Bali27:
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32427 üzenetére
de kéne még 1 progi a teljes pucoláshoz....driver sweeper(énmég szoktam CCleanert is nyomatni) mindezeket csökketette módban...aztán újratenni egy CCC drivert...én 8,6tal nyomtam...!aztán márcsak a sima 8.7 ment föl...!
de nekem a pista reinstall megoldotta a gondot!!aztán lehet valóban ram,de azt akk érdeklődd meg jobban ODAÁT!és az engem is érdekelne...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32424 üzenetére
1: ok
2: mivel csináltad a pucolást?
3:
4: hogy kérdezhettem ekkora balgaságotwin reinstallt próbáltál?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
horvathpeter #32420 üzenetére
1: töröljük le egyelőre!
2: igen.tehát letörlöd az atidrivert,meg CCC-t(megamit lehet)vezérlőpiltból,majd ujraindul.ekkor csökkentett módban driver pucolás...utolagos takaritás...semmi ne maradjon,elven!
3: ezekkel nincs gond
4:eredeti vagy kokányolt?
5: ok!egyelőre nem az amire számítottam.mert nálam ugyanezt csinálta,de ujratettem a VGA biosát(vissza alapra) majd egy új vista..és ment simán....mignem a fraps elnem cseszte megint
próbáltad már új rendszeren ezeket kipróbálni?tehát új Win,aztán egyéb driverek,majd ati driver....?
TomBoy1986:rákérdeztem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TomBoy1986 #32418 üzenetére
b@@zki...!cikket tudnál linkelni hozzá?amugy sztem nagyonis jó!..remélhetőleg jó áron!
sztem nemigaz h Te nemértesz hozzá
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FeRRaR1 #32373 üzenetére
hagyom a francba...megvárom a 45ösöket
rem télleg ilyen jól húzhatók
u.i.:jegyet sajna nem tudtam szerezni
horvathpeter:nekem dettó ezt csinálta a gép Vista alatt...segítek!
1:fraps van fent?
2:driver pucolóva lszanaszét pucoltad a gépet?
3:mien driverekkel próbálkoztál eddig?
4:mikori a Vistád?vane mellette XP....vagy forditva
5:VGA bios moddolása hogyáll jelenleg?egyelőre ennyi...!
-
- = Zk = -
félisten
nézd...kaptam olyan infót h az én egész gépem nincs kihajtva(proci limites állitolag),..de volt olyanis aki megmutatta,miért is van eza konfig kihajtva...!
én 1280ba játszom mindent,fullon amit csak tudok fellövök maxra...(mivel csak 19es monitorom van) és megvok vele elégedve...!
az álltalad feltett kérdésre válaszoljak,nemtudom!ezt te hol veszed észre?miben látod? -
- = Zk = -
félisten
jah értelek..
HIS jó karikat gyárt,ahogy szoktam figyelni PH!-t,..nekem zafírom van(igaz 3870 X2,....DE ZAFÍR) asusnak is jó karija van....sztem mamár csak az ár az ami határt szabhat egy 38** széria vásárlásánál....!
HIS csavarhúzórol meg nemtok nyalatkozni...nemvolt soha HIS kártyám!(pedig akartam annó) -
- = Zk = -
félisten
válasz
feka007 #32239 üzenetére
kihúzod a gyufát,meglátod
átmész balhét szítani,aztán mehetünk át elsimitani a forradalmat,amit okoztál az nV nyugodt(és elszegényedett) táborában...
ezen a Topic elfoglalósdin meg nagyot nevettem...hakos1987:átvegyem?ugyis kiakartam próbálni a CF-X-et idehaza,élesben!
-
- = Zk = -
félisten
joccakát Uraim
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #32225 üzenetére
jah..vanezigy...
de egy szóval nem mondtam h nem fogom fejleszteni addig..de konkrétan VGA-t az MS miatt nem veszek!! remélem...
ezt találtam:XP támogatás 2014ig
feka007:...ez pontosan így van
(erről nekem a STALKER féle ultra high mod jut eszembe,,az mien komoly volt)
neem..dehogyis.nagyobb összegről van szó...csak 200k a gépre szállt!! -
- = Zk = -
félisten
válasz
South Velen #32217 üzenetére
sztem jó márka a zafír!!!
zozoz1:
max hamár lejár a hitelem.ami még vagy 60hónap
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
South Velen #32205 üzenetére
elmondod mia hiba,és megvárod ők mit mondanak.
azt h mi mit mondtunk,mire gyanakodtunk,azt tudod.összehasonlitod azzal amit ők mondanak mérlegelsz,..és megszületik az eredmény!!én pl nem használok V-syncet....!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
South Velen #32200 üzenetére
sztem kezdi megadni magát...pláne ha erőteljesebben csinálja!
ha van rá mód,vedd fel a kapcsolatot a PC boltal,ahol vetted,és kérd h nézzétek meg!ha ottis halott,akk irány a gari!!!vagy vmeik haverhoz átvinni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
South Velen #32191 üzenetére
phase1:VGA driver maradvány esetleg...!
phase2:sztem kicsit sok a CV alatt a 90fok!
(nekem 3870 X2-m van,alapbol nem engedem 60fok fölé.....de izzasztás alatt sem megy 75-80fölé....!igaz,75-80%al dolgozik a venti....)
phase3:win reinstall volt azóta?bármelyik...kb ezek amik hirtelen beugranak..!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
South Velen #32186 üzenetére
olvastam a cuccoknál a MEGJEGYZÉS rovatot
elgondolkodtam...nekem 2 gépet rakott össze a PH!..ezidáig hibátlanul!ABER!!!
szőrősfánkot milyen felbontásban,és beállitásban nyomod?oprendszer?driver?netán hőfokokat tudnál mondani?esetleg VGA biosmod volt-é?....egyelőre ennyi!Báró Fon Bali:az a GPU CAPS VIEWER openGL gpu burner-je...ergó VGA tesztelő...állitható felbontással stb!
szerk:megelőztek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest