- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Semmi gond. Akkor vegyetek csak codegent és ne lepődjetek meg az eredményen... Hozzánk elég sűrűn hoznak be hulladék tápok miatt elhalálozott gépet... Lehet mulatságosakat írok, de legalább nem veszek csúcs konfigba hulladék tápot... Ha a TAGAN-om mégis meghal az legyen az én bajom.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Csaba_20_ #23 üzenetére
Nem frázis. Az FSP a Chieftecnél jobb minőségű, németországban a Chieftec alsó kategóriának számít, csak mi itt sajnos fényévekkel le vagyunk maradva...
Chieftecekben a hűtőbordák merőlegesen vannak a légáramlatra. Azaz pont keresztbe. Így nem sok levegő mehet keresztül a tápon (nyitott házról beszélek vagy olyan megoldásról hogy a gép által termelt hőt elvezetjük és a táp ne húzza keresztül magán - ebből a szempontból a legrosszabbak az egy db 12 centis ventivel szerelt tápok). A Tagan legalább a bordákat a légáramlattal párhuzamosan helyezte el, az nem akadályozza a levegő szabad mozgását.
Ettől függetlenül lehet én is jó nagyot lőttem mellé a Tagan-nal... legalábbis a 1-2 cikk meg a mélyvízben folyó eszmecsere alapján... -
InfiniteReality
őstag
válasz
keszegduda #17 üzenetére
Ezalatt mit kell érteni, hogy ''elkógyengék''? Mindkét gépemben TAGAN van, ház borítása nincs rajtuk, így a kondik kevésbé melegszenek, megfelelő légáramlás az van. A gépek 7/24 mennek. Gáz lenne a TAGAN?
-
InfiniteReality
őstag
válasz
venember83 #15 üzenetére
TAGAN miért rontja el a sort?
-
InfiniteReality
őstag
válasz
venember83 #13 üzenetére
Heh... én tudom hogy oltári nagy különbségek vannak Chieftec és Chieftec között is. Illetve hogy a Sirtec és a Delta is a Chieftecnek gyárt. De semelyik Chieftec nem éri el egy FSP minőségét szvsz.
Lehet próbálkozni: TAGAN, Enermax, nagyobb Chieftec, FSP, SeaSonic meg hasonló márkásabb tápokkal... a Zalmant nem annyira ajánlom, bár nem hulladék táp. A Recom meg egy az egyben Chieftec átmatricázvaEgyébként az a HPC-420-302 DF nem túl rossz 420W-os aktív PFC-s dualfanos tápegység. Csak talán terhelhetősége kicsi.
A kondig kiszáradása Chieftec-éknél sajna elég sűrűn előfordul, mivel a hűtőbordák a légáramlatra merőlegesen vannak elhelyezve... -
InfiniteReality
őstag
Ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 360-as kevés!!! Nem az össz teljesítmény a lényeg, hanem valószínűleg valamelyik feszültséget túlterheli a géped (többet akar felvenni, mint amit a táp le tud adni - ennek következménye az instabilitás).
Próbáld ki valami másik erősebb és márkásabb táppal, de könyörgöm ne kisebbel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest