- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti^
csendes tag
Egyébként most néztünk egy 3dmark05-t.. Háááát 6200 pötty nem valami sok
Úgy néz ki kicsi alá a 2.8as P4 Nw.
-
Isti^
csendes tag
Egyik ismerősömnél Chieftec GPS-500AB A -val próbáltuk ki. És jó lett, megy a kártya simán. Egyébként kiszedtük a 420as sirtec-et és a 20 pólusú tápkábel 12V-os ágánál a műanyag el volt szineződve...
Haverom olvasta, hogy egy ágon legalább 150w-ot kell leadnia a tápnak ehhez a kártyához.
A 350esen két ág van egy 120W-os és egy 180W-os, úgyhogy elvileg igen. De kövezetek meg ha nem igy van, nem értek igazán teljesen hozzá.... -
Isti^
csendes tag
válasz
venember83 #31 üzenetére
Itt vagyok, itt vagyok...
Csak olvasgattam a hozzászólásokat.
Most délután lesz kipróbálva egy jobb táppal, mivel most lett rá időm. Én se bíznám a gép lelkét egy codegen tápra egyébként de mindegy. Ha lesz valami írok.. Egyébként hálás köszönet mindenkinek aki érdemben hozzászólt!
Délután írok, h mi lett! -
Isti^
csendes tag
válasz
venember83 #6 üzenetére
Köszi, lesz egy új táp.. kinéztem egy 500wattos chieftec-et. Úgyis kell egyszer venni...
-
Isti^
csendes tag
A pontosság kedvéért a videokártya pedig ez:
MSI Radeon X1950 Pro 256MB GDDR3 TV-Out + Dual DVI AGP
[link]
A konfig pedig amiben van:
( Abit IS7 (i865), 2.8as P4 (nw), 1gb ram, wlan kártya, audigy2, 2db 80as vinyó, 1dvd olvasó, 1 pioneer író. )
[Szerkesztve] -
Isti^
csendes tag
Szóval átolvastam pár fórumot de nem találtam erre a problémára valamifajta orvoslást! A helyzet hogy vettem egy MSI x1950Pro-t! A kártya jónak látszik egész addig, míg nem indítok el egy játékot, vagy egy 3Dmark-ot, mert akkor 1-2 percen belül fogja magát a gép és teljesen kikapcsol. Chieftec 420W-os táp van a gépbe.. Dobozon ott csüng hogy recommend 450W or bigger.. most tényleg kicsi lenne neki 420W azért ez vicces nem? A gépben két vinyó van 2dvd író/olvasó.. de hát lehúztam mindet csak a vinyó maradt és igy is lekapcsol. Mit tegyek? Vegyek egy új tápot?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest