- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
joshua7 #3517 üzenetére
Miért is fölösleges a több magos fejlesztés?
Minden nagy gyártó kivétel nélkül szépen lassan több magra/szálra fog irni programokat/játékokat(és már most is vannak!).Én most pl. már az a.live 6-ot használom és az eleve dc-re optimalizált/updatelték > jóval gyorsabb.Szóval azért mert neked nem az van, szerintem nem kellene ilyen butaságokat mondani
sztem nyugodtan kövezz meg ezért de én kitartok amellett, h már most! lényeges növekedést lehet elkönyvelni egy dc procival.Egy c2dvel pedig mindenképp.Kiváncsi lennék hanyan vannak akik azt mondják, h igenis még tök fölöslegesek az több magos procik.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest