- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
Face8814 #1627 üzenetére
Rendben 4800-5500p, de szerinted ez reális??? A 6300p azért irtam mert a kártyám ennyit nyomott alapon nem azt irtam hogy a 6600gt is ennyit nyomott hanem azt hogy ''közel olyan'' eredményeket értek el vele ha már idézünk tehát tuningal 3dmark alapján 70-90%-át produkálták az X800xt teljesitményének! Egyébként meg nem mindeggyik X800xt nyomott 6300pöttyöt az átlag 6000p körül volt! Azért kiváncsi lennék egy ilyen agyon tuningolt kártya játékok alatt is hozza e azt a plussz teljesitményt?
-
válasz
Gaboman #1623 üzenetére
Hát igen repkednek az óriási számok 3D mark-ban de ez játékoknál nem igazán mutatkozik meg! Annyival gyengébb lenne a 7900GT? Engem mindig az örületbe tudtak kergetni a tuningolt 6600gt-kel közel olyan 3d mark eredményeket értek el velük mint akkoriban én X800xt pe-vel (3Dmark05: 6300p) alap orajeleken! Nem mindig a valos eredményeket tükrözi a 3dmark!!!
[Szerkesztve] -
Sziasztok lenne egy kérdésem: Szerintetek 98k reális ár egy Sapphire X1900XT-ért (3 év kisker gari aliencomp-nál vettem) vagy elcserélhettem volna egy x1800xt-re amire a srác 10k dobott volna rá! Szóval mit szoltok ehhez? X360-at akartam venni+x850-et a gépbe de erröl már letettem különben is már kezdem megszokni a hangját! 63%-on megy a venti TR Legends alatt igy tudom csak 80 fok alatt tartani!
-
Köszi a választ megfogadom a tanácsod! Csak azért irtam mert az Oblivont tolom és elkeseritö a sebesség nagyobb harcoknál + mikor városokba vagyok 20-25 fps körül receg (1280*1024 HDR) gondoltam egy kis tuning segitene rajta de ezek után nem is erölködök vele! Esetleg procicsere segitene ez van most: A64 3500@2400
-
Sziasztok ha nem gond én is hozzászolnék ehhez a témához! Nekem XT-m van voltak gondjaim a hütéssel amig nem olvastam a forumot kiprobáltam a ati toolt(0.25b14) de nem igazán jött be valoszinüleg én vagyok hülye hozzá de 2d/3d-s alkalmzás között nem igazán akart külömbséget tenni és sajnos mindkét alkalmazásba a 2d-s orajelet haználta. Mikor növeltem az orajelet állandoan kifagyott. Leszedtem és szégyen ide vagy-oda fel tettem a rivatunert és lássatok csodát hiba nélkül müködik! A ventinek 50% körül még elviselhetö a hangja és nem megy 80 fok fölé! Szerintetek gyári hütéssel van értelme húzni a kártyát ha nincs akkor milyen hűtőt ajánlotok? Válaszokat elöre is köszönöm!
-
Halihó mindenkinek lenne egy kérdésem: Egy hónapja vettem egy x1900xt-t és csak 400w-os
Chieftech tápom van (a64 3500+ proci 2 gb ram 3 optikai meghajtó 2 wincsi) szerintetetek 1 wicsivel 1 dvd íróval elég lehet a 400w-os táp vagy mindenféleképp cserés a dolog? Ha igen mekkorára? Ja és így kinyirhatom a kártyát???
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest