- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
Gaboo007 #1628 üzenetére
Nem egy kategória a 6600GT az X800XT-vel.
Felesleges is összehasnlítani őket játékok alatt. A GT közel sem tudja hozni az XT szintjét.
Nekem volt korábban X800PRO-m, illetve 6600GT-m is, sőt még SLI is. Benchmarkokban az SLI nagyon jó volt
, viszont játék alatt nem az igazi.
Szűrőkkel nagyobb felbontás mellett behalt.
Képzeld el ezt egy solo karival.
Viszont nagyon eltértünk a topik témájától, úgyhogy no off! -
Face8814
őstag
válasz
Gaboo007 #1625 üzenetére
Engem mindig az örületbe tudtak kergetni a tuningolt 6600gt-kel közel olyan 3d mark eredményeket értek el velük mint akkoriban én X800xt pe-vel (3Dmark05: 6300p) alap orajeleken!
Hát azért az a közel igen messze van az álltalad említett pontszámtól. Itt a PH-n olyan 4800 körüli a csúcs 05-os Markban, míg az ORB-n is olyan 5400-5500 körül van a top eredmény.
Itt nézelődhetsz eredmények után: [link]
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1622 üzenetére
Jó kis VGA az 1900XT!
Most csináltam meg a legnygyobb hülyeséget elcseréltem 1:1-ben az X1800XT 512MB-os karimat egy 7900GT-re,mert sokan azt állították hogy jobb nála mer nagyon tunningbarát!
Hát erre most mit mondjak nem igaz ez kérem szépen!
Gameknél igen is de le van maradva a GT!
3DMarkok meg nem érdekelnek igazán az nem mérvadó! -
éN79
addikt
válasz
Gaboo007 #1555 üzenetére
Valamennyit persze számítana a tuning (de 2-3 FPS max szvsz) ill. a proci persze ugyanúgy limitet jelent, de ha megnézed, Deicide szerteszéjjel húzott X2-je és XT-je is megzörrent az említett játéktól néha (jó, nála nagyobb volt a felbontás, de a végeredmény ugyanaz).
-
éN79
addikt
válasz
Gaboo007 #1552 üzenetére
A Rivatunert nem szégyen és gyalázat használni, ha egyszer kezelőbarátabb megoldás, mint az Atitool, ráadásul a diagnosztikai része szvsz. bővebb körű
Húzni a kártyát? Egy egy teszt erejéig max van értelme. Amihez az alapteljesítménye nem elég, oda kevés lesz a tuning is, sajna hogy ilyen programokat írogatnak mostanság.
Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest