- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagyula
aktív tag
válasz
#35692544 #3231 üzenetére
ASUS 6600gt-m volt. A VF700 mellett elfér, sőt mindenféleképpen kell is a HSI hűtő, különben megmakkan a kártya.
Ha olyan gyári hűtősöd van, aminek külön bordája van a HSI-ra akkor nyertél, mert azt fennhagyod, és mehet rá a VF700.
Ha 'egybe' hűtősöd van, akkor kell venni Zalman VHS1 -et. -
kagyula
aktív tag
Megkérdezhetem mennyiért vetted? Mert én sima kiskerben vettem a zafírt 20800 Ft-ért, és igaz hogy közvetlenül a kártyán nincs HDMI, de van DVI -> HDMI átalakító (meg DVI->D-SUB is). Tehát tulképpen egy DVI-vel többem van mint neked, milyen jó lesz ez majd akkor, ha nyerek egy második monitort.
-
kagyula
aktív tag
válasz
Majstor #2359 üzenetére
Alapon nem hangos, 3D alatt felerősödik, de akkor sem szörnyű, nem hallatszik ki a játék zörejek mögül. És ami fontos, hogy nem ilyen erőlködő búgó sivító hangja van, hanem kellemes surrogás. Mintha fütyülni próbálnál egy zacskó sós popcorn után (gyk.: hang nélküli fütyülés, csak a szélzaj
)
Itt van a fiókomban egy VF700, de nem éreztem még rá késztetést hogy felapplikáljam. Ha éjszaka is menne a gép akkor viszont már feltettem volna. -
kagyula
aktív tag
válasz
barnam_ #2352 üzenetére
Én fölöslegesen akkor sem iktatnék be még egy láncszemet a ventilátor tápellátásába, vegye csak közvetlenül a tápról az áramot.
guni: Ha mégis az USB-ről akarod tápolni, akkor vagy a biosban, vagy az alaplapon jumperrel ki lehet kapcsolni, hogy kikapcsolt gépnél ne adjon ki magából az USB áramot, ha nem szoktál róla telefont/mp3 lejátszót tölteni, nem fog hiányozni.
-
kagyula
aktív tag
válasz
glutamin #2248 üzenetére
Gondoltam ránézéses módszerrel tesztel a fiú, és az orvosa is biztos Gyurcsók József távgyógyász. De ezt megdöntötte az a tény, amit az utánam következő vevővel művelt, amíg a kártya kiadására vártam:
"Igaz hogy az AMD olcsóbb és játékokban jobb, de az Intel meg stabilabb." Ezt meg ugye nem lehet ránézésre eldöntetni, biztos hogy kimérte egy laborban... Szerencsére a vevő is résen volt, egyszerre görbült mosolyra a szánk, ő sem firtatta tovább a dolog szakmai részét. -
kagyula
aktív tag
válasz
barnam_ #2245 üzenetére
Bizony jó kis architektúra ez a HD4xxx sorozat.
Kártyák számítási teljesítménye:
HD4670 = 480 GFlops
HD3850 = 427 GFlopsbár ezt nem tudom hogy számolják, milyen jelentősége van itt a memória sávszélességnek.
Sokat filóztam rajta hogy 3850-et vegyek-e, de nagyon örülök hogy emellett döntöttem, pedig az eladó még az utolsó pillanatban is nehezítette a döntésem, ő a 3850-re voksolt ilyen indokokkal:
"A 4670-en még külön tápcsati sincs, tuti hogy gyenge kártya... meg kisebb is..."
Nem írom le az üzlet nevét, mert amúgy szeretem őket, és olcsó is volt, de ez a beszólás no comment -
kagyula
aktív tag
válasz
barnam_ #2234 üzenetére
Rivát nyomom, csak az nem keresi meg automatán a tuning végét.Mérges vagyok most egy kicsit. Van egy VF700Cu Zalmanom, biztos voltam hogy rá fog menni, nem néztem utána, de koppantam, mert nem jó helyen vannak a furatok.
És most pörgeti magát az a kis korcs ventiMondjuk abszolúte nem zavaró hangerővel, de most mégis csak az a leghangosabb a gépemben.
-
kagyula
aktív tag
Jó napot!
Beszerváltam tegnap egy Sapphire HD4670 512MB 20,8 pénz volt.
Kérdésök:
- Nem mén az ATITool: elindítom, tálcán megjelenik, aztán kb 2 perc múlva jön föl az ablaka, de 'a program nem válaszol' kíséretében. Vajh miért?
adatok: Catalist: 8.11, ATITool 0.26, WinXP- Lőttem egy bencsmárkot a 3DMark05-tel, C2D 2,6GHz-en, vga 800@1100 -on, ezeréves szemetes XP-vel, 14819 pontot kaptam. Jó ez, vagy kell még finomhangolni vmit?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest