- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pctroger0
csendes tag
Üdv!
Van egy ATI RADEON HD 4650-es videókártya a gépembe ami Windows 7-en és XP-n tökéletesen futott megvoltam elégedve vele.Pár napja feltettem a Windows 8-at kiváncsiságból és nagyon megtetszett itt jön a bökkenő.Feltelepitettem az amd oldaláról vagy 30 féle drivert ccc-vel együtt mindennel együtt és sehogy se akar jó lenne vagyis a driver jó csak a CCC nem akar elindulni az ég világért sem..amikor inditanám ki ir egy hibaüzenetet:A Cataclyst Control Center nem inditható el.A Cataclyst Control Center alkalmazással jelenleg nem konfigurálhat beállítást.Azért gondolom hogy a driver jó lehet mert a World of Warcraft nevű játék tökéletesen fut rajta de a Counter Strike 1.6 meg nem akar elindulni csak software módba..Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném már mindent próbáltam külföldi fórumokon is nézelődtem de semmit nem találtam :S és bocsánat ha voltmár ilyen kérdés visszaolvastam pár oldalt de nem találtam..Előre is köszönöm a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest