- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufy68
csendes tag
valószínűleg visszaviszem a boltba, mert nem változik bármit csinálok, azt szeretném kérdezni szerintetek megérné-e egy hd4830 ra cserélni?
-
pufy68
csendes tag
most, hogy visszavettem a gpu -t 725 re még mindíg csinálja pl arma 2-t nyomtam fél órát majd elkezdett piszokúl szaggatni aztán fagyás, monitor kikapcsolt, vártam 3 percet a monitor visszakapcsolt és tele volt a monitor kék, piros, zöld pöttyökkel most mérges vagyok, valaki valamit?
de a stalker clear sky nem csinál ilyetazonban az is igaz hogy az előbb a tálcát nézegettem amikor megint előjött ez a sz*r
-
pufy68
csendes tag
most néztem, hogy az overdriveban 800mhz re volt felvéve a gpu órajele pedig nem is piszkáltam, most leveszem aztán meglátjuk
-
pufy68
csendes tag
emberek! olyan bajom van, hogy most vettem 1 4670- est és minden szép és jó, mígnem random módon az arma 2, az aa3 alatt kifagy a gép kikapcsol a monitor és cak a rezet segít
, néztem a hőfokot nem ment 50 felé és nem értem mivan? ha valaki tudna segíteni borzasztóan megköszönném, előre is köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest