Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
andris21 #7786 üzenetére
ha nem kezelné, mert ebben nem vagyok biztos akkor a biosban bekapcsolod a surround view funkciót, akkor a 4670-el együtt négy megjelenítőt is meg tudsz hajtani, ha másképp nem megy, az hogy alaplapra teszed a monitort, a vga-ra meg a tv-t vagy fordítva szerintem mindegy a kettő külön meg csak kezeli a hdmi-t, de ha gondolod kérdezz még rá az alaplap fórumában, igaz ez gigabyte-os, de az igp ugyan az [link]
eddig csak két d-sub csatis monitorral próbáltam, úgy simán ment -
wetomi
aktív tag
válasz
ps_feri #7606 üzenetére
Én személy szerint az Asus-t ajánlanám, még ha az is a legdrágább. Igaz, hogy a gyári ventilátor (nekem az eddigi csak táp+procihűtő után) hangos, de normális borda van rajta, tettem rá egy 9-es noctuát és még az 1600-as fix fordulaton sem hallom a többi cucc mellett és zárt házban, újrazsírozás nélkül alapjáraton 30 terhelve max 60 fokig ment. A DDR4 fölösleges, a ramok rosszabb időzítése miatt a plusz órajel csak kompenzálja a kettő közti különbséget, igaz azon is normális borda van, a ventillátorok szabályzásáról nem tudom melyikkel mit lehet kezdeni, az asusommal nem nagyon szórakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest