- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Sapphire kártyám van.
CCC-ben érdemes unlockolni, hogy a ventit szabályozni tudjam rajta? Sajnos 3D-ben eléggé hangos... próbálkozott már valaki ezzel, hogy meddig lehet levenni? -
Locutus
veterán
válasz
CHIPman #3465 üzenetére
Idleben nem hallani. Játékban már eléggé. Ha fülhallgatóval játszol, akkor úgysem érdekes, de ha nem, akkor idegesítő lehet, ahogy fel le pörög. Pl nekem GTA4 alatt amíg játszok addig pörög mint az állat, ha pedig néha loading screen van, ott lelassul, majd amikor betöltött, akkor újra fel... Loadon hangos, na.
-
Locutus
veterán
Na én is belépek a táborba
Ma raktam be a gépbe egy HD4670 512MB-ot. Sapphire féle. 8.12-es catalysttal.
Source VST: 1280-on minden maxon, 16xAF -> 260FPS.
GTA4 1280-on, medium/high, közepes view distanceok, sedó 5 -> 30fps. Teljesen jól játszható. (ez volt a célom a kártyával)
Mást még nem próbáltam.Loadon némileg hangosabb a ventije mint a 2600XT-nek volt (szintén Sapphire), de idleben csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest