- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Lehet nem bírom ki novemberig a vásárlást
Jobban járnál, ha nem várnál, mert speciel a dollár úgy meglódult, hogy addigra nem kizárt, hogy 220 ft-on fog állni... Akinek most még van raktárkészlete, az is ráfog jönni lassan, hogy simán adhatja drágábban a kártyát, mert lassan senki nincs 20k alatt... Szal, most még, amíg akadnak régi áron beszerzett kártyák, van esély elfogadható árra, de a következő szállítmányok egyre drágábbak lesznek. Szerintem novemberre 25k lesz az alja a 4670-esnek és persze a többi még gyártásban lévő kártya is követi felfele, ami idővel a használt cuccok árát is felhúzza... De ne legyen igazam...
-
deniro2
senior tag
válasz
Hegyirabló #752 üzenetére
Én egy tényt közöltem, ami ráadásul nem is indifferens, mert Giga lapokról volt szó, ha nem tévedek. Ha én leírom, hogy nekem nincs gondom, az önmagában nem jelenti, hogy bárki hülye lenne.
Tehát eddig: amd chipset + amd proci és intel + intel proci => volt probléma, nforce chipset + amd proci => nem volt probléma. Hátha valakit érdekel. Kérdés lehet még a kártya gyártója is.
-
deniro2
senior tag
Amúgy most úgy tünik, hogy kivételesen a türelmetlenek jártak jól, mert az új bazáros árlistákat nézegetve a 17-18k-s árakból mostanra 20-21k lett. Gondolom a dollár kegyetlen erősödésének köszönhetően...
Hegyirabló: nézd az én tapasztalatom pont annyit ér, mint a tiéd.
-
deniro2
senior tag
válasz
Hegyirabló #738 üzenetére
Gigabyte GA-M57SLI lappal és 4400-as procival semmi problémát nem tapasztaltam, simán megy gyári driverrel.
-
deniro2
senior tag
Nah, sikerült ma beszerezni egy MSI 4670-est. Eddig absz. pozitív, Crysis minden high-on akadásmentes, folyamatos, 20 perc játék után a kártya 54 fokos. Egyenlőre anomáliákkal nem találkoztam.
Venti nem tudom hány százalékon megy, nem néztem, de a hűtő nem hangosabb, mint az Asus 1950 pro-m volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest