- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
Üdv!
Egy kérdés.
Eladtam a 4870-esem mert sok volt nekem és most egy 4670 cf-et tervezek His iceq kártyákból.
Kérdés az hogy a mostani His iceq 4670 512MB ddr3-as kari hogy menne egy his iceq 1gb ddr3-as karival együtt cfben?Húzni is szeretném őket ameddig csak lehet.Ha jól tudom eltér a memória órajele vagy valami a 2 kártyában.
Jelenleg az 1gb-osat annyiért tudom mint az 512mb-osat
-
Konfigos
őstag
Van valakinek bármilyen infója arról hogy tud e egy his iceq és egy asus 4670 cf-ben müködni egymással?
-
Konfigos
őstag
Másik kérdés ez kicsit kellemetlenebb számomra.Bios moddolni akartam a kártyát és probáltam ugy csinálni mint a régi 3850-esemnél de valamit csunyán elba***tam.
Letöltöttem az rbe,gpu-z,winflashet.Legutobbi azért kellet mert az rbe ugyebár nem tudja ráirni még a beállitott biost. Amit elrontottam az az volt hogy beálitottam az rbe-ben az upper gpu clock 850 legyen és a memory 1080 aztán mentettem a bios-t de mint kiderült bin kiterjesztés nélkül mentette én meg ezt nem figyeltem
Ráküldtem a winflast hogy rávágja az uj biost majd restart.Most ott tartok hogy restart után nem ismeri be a videokártyát a gép és a winflash se indul el csak ott van a folyamatok közt.Rbe se indul el befagy a gép tőle.Eredeti bios megvan azt szeretném visszatenni aztán megcsinálni a rendes bios-t. Mit lehet tenni most? -
Konfigos
őstag
Üdv!
Egy kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni, visszaolvastam és láttam hogy már volt hasonló problémája valakinek.Szert tettem egy His iceq 4670 karira a mai napon de valamiért az everest nem írja ki a hőfokokat.Legújabb nem trial everest van fent.CCC-ben tökéletes írja hogy idle 30 fok de az everestben a gpu résznél is üres az egész.Ez a catalyst van fent jelenleg: 8.11.
Ötlet vagy javaslat?Nálam folyton fut az everest szeretem szemmel tartani a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest