- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Keress rá mennyire hatékony, speedr is ilyet szerelt az övére
Én azért adom el mert nem veszek vga-t.
#6689 Gyuri27: Nem mindenki tudja mi a jó
Mondjuk remegő kezűeknek én se ajánlom.
#6691 vviktor1: Ez csak egy lehetőség, olcsón jót, hangtalant, egyedit, merthogy ilyen hűtőből nem sok szaladgál. Ha te hűtőcsere miatt gart vesztesz, az gáz
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6641 üzenetére
Előbb-utóbb kiderül
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6639 üzenetére
Ha iagazk, minden bizonnyal előtte kiszórják őket
Bár sztem se fedik a valóságot 100%-ig, túl szép lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25 #6636 üzenetére
Hát bazz, nem semmi
Csak képeket néztem az előbb, látom röpködnek az SP-k rendesen
Az nagyon durva lenne, ha egy 5670 erősebb lenne egy 4870x2-nél
Kb harmadakkora, fogyasztása is kicsi mellé gondolom. Ha tényleg 100$ lesz és kijön 1 éven belül, még 4870 x1 teljesítményével is kiegyeznék részemről, ha 4670 fogyasztása párosul majd mellé
szerk: #6637 JJános : 100$ az megáll 30k alatt még akkor is, mire ideér hozzánk. Pl neweggen a zafír 4830 110$, kiskerben meg van 25k-ért is nálunk...
-
Chaser
legenda
Láttátok hogy leugrottak iponnál a a 4670 árak?
-
Chaser
legenda
válasz
CsiguszMaxim #6526 üzenetére
A HDMI-snek és az ultimate-nak is ennyi a ram órajele.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Gáz ám, az lett volna nálam az egyik esélyes.
#6406 Gyuri27: 2 dolgot árulj már el, mért kellett lebutítani a HDMI-s verzión a ramot? Máskor azt mondtad az ultimate-ot azért butították, hogy bírja a hűtés..nagyon melegedhet az a HDMI ha ezért butítani kell
Kötsög egy banda ez a zafír is, ez van, felvásároltak egy rakat 8xx mhz-es ramot és kifuttatják, kár hogy specben elfelejtik megemlíteni. Másik dolog: ha én 1 slotos hűtésű kártyát akarok, sokra megyek a dualslotos gddr4-gyel, hadd döntsem már el én, mit akarok használni. Amúgy te mennyiért árulod?
-
Chaser
legenda
Csak van HDMI-s 4670-ük is, amin nincs tv-out, és ott butított a memória.
szerk: És a tv-outos móka valszeg kifutott, már rég a nem rendelhető státuszban van.
#6400 JJános: A gddr4-essel csak 1 bajom van, dupla slotos, ne röhögtessük már ki magunkat, hogy egy ilyen kártyát 1 slotos megoldással nem tudnak halkan hűteni.
-
Chaser
legenda
válasz
#31757056 #6313 üzenetére
Loadban húzhat is, mert 10%-ban lenne load a vga, ezért fontos az alacsony idle..sokat megy a gép, 20W az éves szinten már 4-5k nálam, nagy hatásfokú tápom van, valószínűleg lenne az 25W is nálam...senki se úgy kezdte hogy profi tweaker, a 3850-em pofájának is adtam azért elég rendesen
Csak lestek mennyire downclockoltam
aztán meg fel
Szóval ha nem megoldható nem gatyázok ősszel, 4650 gddr3 vagy 4670 és pont, úgyis csak 1-2 game érdekel.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #6304 üzenetére
A többiek nevében is köszönöm a megtiszteltetést
Én is akartam kérdezni mért nem 4770-et vettél de már látom..nagyon elqrták az idle fogyasztását, talán a későbbiekben majd lehet orvosolni...
#6305 fireproof: Próbáld ki a tuningot ha nagyon érdekel, de sztem felesleges vesződni vele, ha kicsi a teljesítmény cseréld nagyobbra, olyan nagy különbségekre ne számíts tuninggal, kipróbálod, meglátod, sztem
-
Chaser
legenda
Szintetikus, mert nem ad 1értelmű információt egy vga tudásáról. Viszonyítási alapnak talán jó egy ilyen, de én arra se használnám. Ha egy vga teljesítményére vagyok kíváncsi, akkor 10-20 game teszt, különböző felbontásokon és szűrőkkel, és nagyjából képben is vagyok
Stabilist tesztelni viszont tényleg jó..én a 3trémárkokat, everest bencheket, meg a super PI-t se szeretem, bár annál legalább van olyan valós alkalmazás ami tényleg teljesítményében is úgy viszonyul a cpu-hoz, mint amilyen a PI-s pontszáma, de nem jut eszemmbe a neve..nade no more OFF, mert kikapunk
-
Chaser
legenda
válasz
vviktor1 #6288 üzenetére
Ezzel a megállapítással nem is vitatkoznék, épp ezt mondtam, az ár nem feltétlen tükrözi a teljesítményt..pl ez a 4650-es zafír, ahol én szoktam vásárolni a ddr2-es és gddr3-as forintra ugyanannyiba kerül
és gyakorlatilag az összes 3650 van velük 1 áron, vagy drágábban..az a furmark milyen játék, nem ismerem?
-
Chaser
legenda
1. Semmilyen kapcsolatban nincs..DDR1-es lapba is tehetsz akár gddr5-ös vga-t is.
2. Idleben azt mondják halk, loadon már megjön a hangja.
3. 8600gt is találhatsz 20k-ért is ha nagyon akarsz..ne keress logikátNagyker megveszi, kisker megveszi tőle..csak a szokásos haszonkulcsot teszik rá, nem igazán érdekel egy kereskedőt se, hogy olcsóbb esetleg jobb a másiknál..csak szoroznak..ennyi
-
Chaser
legenda
Kijött a cikk a 4770-ről, ott is azt mondják amit én, kis fogyi, de ez mellett van teljesítmény is, kis méret, a 4670-nek még lesz piaca..nem sok mindenben értek 1et flessel de ebben igen
Igaz nem bánnám ha eltűnne, de akkor helyette egy ugyanilyen jöjjön 40nm-en.
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6249 üzenetére
Én saját tapasztalatra hagyatkoztam
Maradjunk annyiban, jelentős különbség van fogyasztásban a 2 vga közt, a gyártók a maguk szakállára meg tudnak variálni a TDP-vel is, egyes modelleket között 10-20W különbség is lehet. 4830-ból is kidobtak olyat, amin nincs power csati se, ergo max 75W-ot ehet loadon.
-
Chaser
legenda
válasz
Dark KillerX #6244 üzenetére
Kb a felét eszi egy 4670 annak amit egy 3850.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #6224 üzenetére
Azért az bolttól függ, meg a pillanatnyi árfolyamtól hogy van-e 18-19k-ért
Aprót meg hagyjuk, ki lehet fogni néha nagyon jó áron dolgokat, de most új kiskerárakról van szó.
#6225 Davidof92: A GB olyan mint a porszívó, jah nem is, rosszabb, nálam a HDMI se volt 100-as..ennyi
-
Chaser
legenda
válasz
vviktor1 #6101 üzenetére
5V-on már nem fog kitűnni egy átlag gép zajából...de ha mögé pattint az ember egy 12-es ventit, a gyári szutykot meg kikapcsolja, akkor már extra halkat is lehet belőle faragni. garvesztés nélkül, az enyémen pl simán lehetett volna ventit cserélni, a hűtő közelében se volt matrica. Nekem nagyobb problémát okozott, hogy nem megfelelően működött a HDMI.
-
Chaser
legenda
Észrevettétek, hogy a GB 4670-esének igencsak lement az ára? Lehet árat csökkentett a GB, mert mindenki visszavitte a porszívót
-
-
Chaser
legenda
válasz
Piero89 #5884 üzenetére
Mert akkor oda kellene adniuk annyiért
Akkor copik be az ilyen, ha bemész a boltba a és fel van árazva, legyen 2k-ért msi p35 lap, oda kell adniuk, vagy a fogyvéd csúnyán megb@ssza a szájukat. Ha több ár van kinn rajta akkor is, mindig a vevőnek legkedvezőbb ajánlatot kell figyelembe venni.
-
Chaser
legenda
válasz
MolGabi #5564 üzenetére
Nem a W számít, de már leírták..kis kieg tőlem: ami neked szóba jöhet, mert a proci és a vga is fog enni, FSP 350-PNR minimum, ha 6-7k körül találsz akkor PNF, ha drágábban akkor GB 460 superB, szintén FSP belseje van, GLN-400, ha nagyon halkat/jó hatásfokút/szééépet
akarsz akkor Corsair 400CX 15k-ért, erre 3 év gar van, a GB-re 2, a gyári FSP-re ált 1, de van ahol 2.
#5566 Tanker21 : 13k jó ár érte
Az ingadozó dollár/ejuró miatt változnak az árak mindenütt. Ha normálisabb a bolt addig nem emel árat amíg tart a bevásárolt készletből, még ha gyengült is közben a forint, de ha kifogynak a raktárkészletből akkor biztos, valszeg ez történt most is.
Nincs több off
-
Chaser
legenda
válasz
Tanker21 #5549 üzenetére
Kicsit utánanéztem az eg31m-s2-nek, nem túl meggyőző
Sok usernek OC problémája van vele, viszont a g31m-s2l tuti jó, és a g31m-es2l is, utóbbiban jobb az audio és dual BIOS-os, meg tudja a DES-t, 1-2k-val drágább, én azt venném
#5562 MolGabi: Lehet az gyorsabb 40%-kal is, ha nem számít a fogyasztás és a nagyobb méret, akkor 1értelműen 4830-at vegyél ilyen árak mellett.
-
Chaser
legenda
Van már passzív 4760 a zafír ultimate-on kívül?
#5546 Tanker21 : g31m-s2l, g31m-s2c, eg31m-s2l, g31m-es2l, utóbbi 2-n jobb az audio codec /alc883/, az es2l dual BIOS-os, az eg31m nem dual BIOS-os, de 4 fázisú a tápellátás
, sztem válaszd az es2l-t vagy az s2l-t. Amúgy mindent lehet állítani bennük cpu alul/felül fesz, ramfesz, NB fesz, stb. 200 FSB-s proci esetén a legkisebb ramszorzó 2.66, ennyiben rosszabb a p31-ektől.
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #5437 üzenetére
Mint mondtam sok mindent elvisz 1680-ban, sok mindent meg nem, ha nem általánosságban kell hanem pár játékhoz akkor jó lehet
szerk: #5438 P00By: Jó hát, de lehetne jobb is a zafír ultimate. Komolyabb hűtőt el tudnék képzelni rajta- még a 26xt ultimate-nek is komolyabb van- és nem butított gddr3-as ramot, hanem 1000mhz-eset, talán most már az MSI is kidobja lassan a passzív 4670-ét. A piros NYÁK miatt nekem jobban tetszik
-
Chaser
legenda
Amikor először megláttam a képen a passzívat megörültem, de persze hogy 4650-es csak, abból is ddr2-es
Viszont egész fasza a hűtése, ha már régi fajta 26xt-s heatpipe hűtéssel nem adnak ki 4670-et, ilyennel ugyan mért nem?
Pofás, sokkal több a lamella és így a hűtőfelület mint a zafr ultimate-on.
szerk: #5435 Ricco_hun: Van játék ami jól elmegy 1680-ban rajta, de van ami nem. 19-es TFT 17-es CRT után még ha flat is felüdülés, a 15-ös TFT-nek van kb akkora látható képe mint egy 17-es flat CRT-nek. Az meg hogy nem natívban használnád, teljesen szubjektív, jó gamenél engem különösebben nem hat meg, de valami elég tré nem-natívon.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Típustól függ milyen a hangjuk, kb kismilliószor már le vannak írva az ajánlott modellek itt
Gainward, HIS ICEQ, Asus 5V-ra kötve, zafír csendes 2D-ben, 3D-ben hangos, ha HTPC-t akarsz én 4670-et vennék bele, lényegesen kisebb a fogyasztása és mérete, könnyebb hűteni. A legolcsóbb 4830 a zafír, 2D-ben is van hangja, 3D-ben még több. Mondjuk HTPC-be még 4670 is bőven sok.
-
Chaser
legenda
válasz
Steelheart79 #5328 üzenetére
13k-ért kapsz új oem GB g31m-s2l-t, ha eladod a régit, némi elsöröznivaló árán megvan, E5200 procival jó combo.
-
Chaser
legenda
Amit Speed(R) mondott az egyik része, a másik az, hiába áll meg mondjuk a 4830 fogyasztása pl 110W-on, feltételezve, hogy egy nem agyonfeszelt c2d van mellette még a lap is elég áramot tudna adni, de!
, mi van az 1.0-s pcie-vel ami 75W-t tud? Sztem túlnyomó többségben ilyen lapok vannak, és nyilván nem csinálnak külön tápcsati nélküli és tápcsatis verziót pcie1 vs 2-höz.
szerk: #5195 Cayman"GDDRnél más a tokozás és nyílván a feszültségek/késleltetések is. Utóbbit meg lehet nézni, sőt, állítani is lehet, utoljára az X800amnál csináltam, akkor még AtiToolal." by Speed(R)...úh sztem őt faggasd most mivel érdemes
-
Chaser
legenda
+20k-ért +40% teljesítmény az ok, csak ez kp-ban kifejezve +60-70%, innen nézve már nem olyan rózsás..huf hogy áll lényegtelen-ebből a szempontból-, akkor a 4830 se ennyi lenne, emlékszem még tavalyról nem egy 4850-re, ami 30k alatt volt. Persze mindenki azt veszi amit pénze/tehetsége megenged
Azért még nem ártana tudni milyen vas van 1általán a vga alatt. Régen nem volt ekkora árverseny, most szerencsére van, ezért dobálják jóáron a vasakat, nem a mi kedvünkért
Akinek van gddr3-as vagy végül is mind1, ddr3, gddr4-es 4670, megnézhetné akkor a késleltetést nem? Engem érdekelne.
-
Chaser
legenda
válasz
RMfan77 #5187 üzenetére
Ha hosszútávra tervezel, akkor nem elég a 4670 az biztos, 1680-ban már most is sok mindenhez kevés. Egy 512-es 4870 viszont jó, bár én ennyit nem ruháznék be, inkább egy 512-es 4830 zafírt vennék. Méreteket nem tudom, nagyok az biztos
A zafír 4830 kisebb mint a referencia ha jól tudom.
#5188 Speed(R): Engem nem is az izgat főleg, hogy ddr3 v gddr3, a különbésget nem is tudom..beszéltünk régebben erről talán itt, ha pl az órajelük megegyezik, mi a különbség? Nekem az órajel a fontos, amit legtöbbször butítanak 1GB-os 4670-en. Jah ha már itt tartunk késleltetés, azt meg lehet egyáltalán nézni vga-n? A zafír gddr4 gyakorlatilag 100mhz-cel gyorsabb a gddr3-asnál, de mik a késleltetések, vagy vga-nál mind1?
-
Chaser
legenda
válasz
RMfan77 #5185 üzenetére
Eleve felbontás függő, hogy mekkora vram kell a kártyának, 1280-ban 512 mega azért még sokáig elég kell legyen, de már most vannak kivételek, asszem a gta4 ilyen. A 4670 képességei miatt gyakorlatilag elenyésző teljesítménytöbbletet kapsz 1GB rammal szerelt típusoknál, főleg azok legtöbbször ddr3-asok, nem gddr3-asok. Egy 4870-nél már érdekesebb lenne 1GB vram, ott már lehet 1680-tól felfele az 512MB szűkös lenne néhány esetben, főleg fullHD-ban
4670 512-vel jól 1másra talál sztem, nem kell 1 gigás verziót venni, ezt a kártyát nem 1680 és fölé találták ki, bár sok game még 1680-ban is szépen muzsikál rajta.
-
Chaser
legenda
válasz
Kepi p4 630 #5182 üzenetére
Ne up-olgass, jön egy modi és megharap
Ha valaki tudja a választ úgyis mondja, ha meg nem, akkor úgyse..
Ez az xfx 4650 nagyon hasonlít a zafír megoldására
Mikor lesz már az MSI-től olyan mint a 26xt-jük volt? Több kép jobb oldalt lentebb van róla. Rv740 nagyon nem olyan lett, mint amit rebesgettek, úh 4670 lenne évvégén is az új gépbe, csak valami normálisabb passzív jöhetne, a zafír butított ramos, nekem ez abnormális -
Chaser
legenda
Az első zafír bruttó 18k lett volna helyi kiskerben, addig vártam vele amíg már nem is lehetett kapni
16k körül hol lehet kapni 4650-et? Aprós téma nem jáccik'
#4897 gbors: Én annak idején -pár hónapja- 16k-ért vettem kb, bruttó ár, amit adtak mellé az kárpótolt a 256 megáért
-
Chaser
legenda
Zafír gddr3-as 4650-e van vkinek? Rángatás nélkül mennyivel maradhat el kb egy ref 4670-től?
-
Chaser
legenda
Jogos, úgy értettem akkor 4830, nagyobb, többet eszik, de kraftos jószág, és végülis nem sokkal drágább egy zafír4830 mint a 4670-ek, és azért csak 640SP van benne és 256 bit, azt hiszem raszterizáó és textúrázó is több van benne, az egyikből biztosan.
Gainwardot mindenki dícséri, a passzív zafírt meg ha nagyon melegedne, kisegítő ventivel lehűtöd, nyilván ilyen vga-t jól szellőző házba tesz az ember. Nekem könnyű dolgom volt anno, nem volt miből válogatni -
Chaser
legenda
Ha ez a max felbontás ás no tuning, bár 3G-be nem halna bele a procid és még te se
, fogyasztás/méret nem számít akkor 4670, kis proci tuninggal és 4830-cal viszont ellennél egy darabig ekkora felbontáson, de jó hogy nem nekem kell dönteni
Én 1ébként maradnék 4670-nél, jön úgyis lassan a következő generáció. 4670-ből zafír GDDR4, ultimate/passzív, de nem 1000-en megy a ram, hanem 860 körül, mint a ddr3-asok/, HIS IceQ, vagy Gainward amik fentebb említett gányolás nélkül is biztos halkak.
-
Chaser
legenda
válasz
Richard #4414 üzenetére
Attól, hogy fix 12V-on megy, nem szabályozható, ha csak rákerestél volna, nem ért volna meglepetésként. Ha 3 napon belül vagy cseréld másra, pl zafír ultimate, vagy gddr4, esetleg asus, HIS iceQ, mind1ik jó választás, vagy tegyél rá passzív hűtőt, esetleg kötheted 5V-ra a ventijét, akkor már elviselhető...
szerk: #4416 karika011: Amit én csináltam: nv driver le, vga ki, ati vga be, ati driver fel.
-
Chaser
legenda
The new SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE Edition has been engineered by SAPPHIRE using heatpipe technology to bring a totally silent solution to this graphics family. With its 320 stream processors and carrying 512MB of GDDR3 memory the SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE is ideal for HTPC or general purpose computers that are required to run quietly but can also used for gaming. Clock speeds are 750MHz for the core and 873MHz (1.746GHz effective) for the memory.
-
Chaser
legenda
Lefekvés előtt mit találtam
Sapphire 4670 ultimate review, ahogy látom ez csak ddr3, nem gddr3, és azt írják blokkol egy slotot
-
Chaser
legenda
szerk: oppsz, most látom már volt
-
Chaser
legenda
válasz
Mákosmetélt #4295 üzenetére
Asust vedd sztem is
GDDR3 az, nem tudom mért DDR3-nak írják.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #4227 üzenetére
Az engem nem érdekel mihez találták ki
Fakkom se tudja mért lett ilyen olcsó, de a lényegen nem változtat, jó kártya volt jó körítéssel
Most 18k már ott ahol én vettem nemrég...viszont az 512-es verziója csak 20k..wááá nem is tudtam, hogy van 512 megás ebből, és milyen hűtője van
Újabb bestbuy 3850 az MSI-től
Kellékek ugyanaz, asszem a 2 game nincs benne, ha nem adtam volna el a gépet, jövő héten már rendelném is meg
...kérdés itt milyen hűtővel adják, mert a honlapon 3 féle szerepel
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #4222 üzenetére
Én ezért csalódtam kellemeset a 256 megás MSI 3850 OC-ban, 2 full game, DIRT és LOR, annak valami online verziója, rengeteg kábel, sztem csak a kábelek magukban megértek 3k-t
, driver cd-k, manualok, fasza doboz, mindez boltból volt tavaly év vége felé 16k alatt kicsivel. A 4670-es GB-hez asszem csak cd és manual járt, meg talán DVI-DSUB, az asushoz meg csak cd és manual...
-
Chaser
legenda
56$-ért van neweggen 512-es asus oem verzió..az még kiskerhaszonnal is meg kellene itt álljon 15-16k-nál, biztos nem fogják nálunk árulni
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #4099 üzenetére
Én a magam helyében már megvárom a 40nm-es utódot
De azért kösz
Nem szándékozok venni 4670-et, csak figyelemmel kísérem, mert jó cucc
A passzív zafír különösen érdekel, várom már az MSI-t, mikor dobja ki a 26xt-hez hasonló passzív megoldását 4670-ből is, azé' piros NYÁK az piros NYÁK, ha nem is zafír
-
Chaser
legenda
válasz
KapusiJ #4092 üzenetére
A tieden nincs HDMI, vidd vissza, ha rendesek becserélik a gddr4-esre, ami neked csak és kizárólag a HDMI miatt kell, sajnos olyan helyen van a házad, hogy az átalakítótól nem fér be
SpeedR: Te tudod, lehet az újabb ZEN-ek jók, a régiekről nem sok jót hallottam, főleg a "cicergés" amit sokan említettek. Kb annyiért kapsz használtan mint egy 400-as corsair cx-et újan, látom későbbi tervekben van q4, oda 300W ha jobban tuningolsz már kevéske lesz, főleg mert ketté van osztva, a kis corsairben 1 db 12V-os ág van és 3 év garral adják.
szerk: Van már 1 gigás GB-ből, asusból...a gddr4-es zafír is itt van. lehet nemsoká a passzív is ideér
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4019 üzenetére
A fogyasztásukra gondoltam, 60W az 60W 55 meg 65 nm-en is, ha 4670-en kijön 40nm-en, az már nyilván kisebb fogyasztás lesz, Igen van borda alul is, csak arról a hő felfele száll, és venti nélkül leginkább ott is marad, ezért soványka az AC S1 is. Épp az lenne a lényeg, hogy a hőcsöveken keresztül a lamelláknak adja át a meleget a gpu-ra szerelt fém lap, ami jó esetben réz. Kevés a hőcső is, kicsi a lemallák felülete sajnos, teszt az jöhet, kerestem én is, pár napot még biztos várni kell rá.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4016 üzenetére
Nincs az 70W, bőven megáll 60-nál szerencsére, biztos elég, de neccesen, gondolom házhűtés ajánlott hozzá. Ha a zafír 3850 ultimate-re gondolsz, annak azért jóval komolyabb hűtése van, persze a fogyasztása is nagyobb. Abból indulok ki, hogy az MSI 26xt-n a passzív hűtés 25 fokos szobában mindenféle külön venti nélkül- kivéve táp- loadon volt 78 fok, a 4670 kb ennyit fogyaszt, viszont ez az MSI hűtés is jóval emberesebb mint a zafíré, ráadásul réz hőcsövekkel, abból is 3-mal. Elé vágtam egy 12-es ventit 5V-on, akkor megállt load 50-nél. Nem kell arra törekedni, hogy full passzív legyen, így legalább megvan a szabadság, hogy olyan ventit mókolsz hozzá amilyet akarsz. Lehet bírná az 100 fokig is, de én nem szeretem, meg minek fűtse az NB-t ha nem muszáj? Ha meg van komolyabb házhűtése vkinek, akkor valszeg külön venti se kell elé. Legalább már van egy passzív 512 gddr3-as passzív modell, amit valszeg majd kapni is lehet nálunk, egy bolond százat csinál, reméljük
-
Chaser
legenda
válasz
RexpecT #4014 üzenetére
Ha a lamellák hosszabbak lennének és szélesebb lenne, lazán vinné, nagyon kicentizték
Itt megint csak az ár számít, ha sokkal drágább mint az új gddr4-es, akkor nem éri meg. Persze akinek a fontos, hogy ne foglaljon el maga alatt még egy slotot, annak máris megéri. Kiegészítő ventit meg könnyen lehet elé, mellé, vagy fölé tenni...én mondjuk ígyis-úgyis tennék
Egy jó 12-esnek nincs hangja, mégis akár 20-30 fokot is hozhat loadon.
szerk: Remélem az rv740 ilyen hűtővel is jönni fog kezdetektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest