- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Szia!
Tegnap elhoztam az MSI Hawk-ot. Ez az egy volt nekik. Kérdeztem, hogy ha holnapután kellene mégegy, akkor az mennyi lenne, azt mondják azt csak akkor tudják megmondani, ha megkérdezik. Lehet, hogy több. Van nekik még egy darab az alábbiból a linken látható áron:
Ha gondolod, talán az még meglesz hétfőig. Igaz, el nem rakják, ez tuti. Bár ha pénteken megrendeled a webáruházukban, akkor pont kb kedden kapod meg.
Üdv!
-
Gabor970
addikt
ok, megkérdezem! Jóba vagyok velük nagyon. Van náluk utánvétes vásárlás is, 30e felett ingyenes, csak az utánvétnek van valami 470Ft körüli ára. Illetve ha előre utalsz, akkor teljesen ingyenes. Régóta megvan az üzlet Zalaegerszegen, meg lehet bennük bízni nyugodtan, vagy 5-6 éve csak tőlük vásárolok. Megkérdezem, hogy tudnak-e ezen az áron hozatni még, ha érdekel.
-
polonic
félisten
Igen, a giga 6850-ekkel volt baj és nem rég írta be valaki, hogy a 70-nel is.
Én azt mondom, hogy most már talán lehetne abból is venni, de csak is újat, mert a hibásak már kifuthattak. Használtnál bele lehet futni még.A tuning teljesen a szerencsétől függ, hogy milyen darabot fogsz ki. Van, amit nagyon jól lehet, van, amit kevésbé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest