- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
Locutus #12405 üzenetére
afterburnert csak probálgatások erejéig használok, amúgy nem fut állandóan. Jó nekem a video alapon is. Persze most, hogy mondod.... Megnézem este nem fut-e mégis a háttérben, még ha alapértékeken is.
Mondjuk 4870-helyett lehet én is inkább 6950-re lépnék. Mi 4770-et cseréltünk, de az gyengébb kártya. -
Gabor970
addikt
válasz
Locutus #12402 üzenetére
Szia!
Én is vaciláltam a 6950 2gb-os kártyán. Nem láttam, hogy sokkal gyorsabb lenne, mint a 6870-es. Volt aki azt mondta, hogy majd a BF3 nem fog abszolut full max beállításokkal jól futni a fele memória miatt, én inkább pár apróságot leveszek legmagasabb szintről egyel lejjebb, és elég lesz. Ha bőven van anyagiak, akkor vedd a jobbat, ha nehéz felérni, akkor szerintem elégedett leszel a 6870-el is. A BF BC2 teljes fullon is tökéletes a 6870-en tesztek alapján. 50+ fps jellemzősen. a korábbiak csak mégjobbak.Nem tudod BF2 miért dobál ki pálya induláskor punkbuster hibára hivatkozva? Felraktam a legújabbat amit neten találtam, automatán berakta magát a BF2\pb könyvtárba, mégsem tudom elkezdeni a játékot, mert belépés után kidobnak a szerverről. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Silvercrest Rajztábla
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest